Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 6700 gps haritasını ücretsiz olarak nasıl günceller yükler kullanırız?v
    birde cihazın versiyonu en son kaç?
  • Arkadaslar bende yeni aldım bir sorum olacak sensör actım ama valistiramadim tam olarak neresine vuracam ekrana vuruyorum olmuyor birde mesaj yaZarken üst kısım böyle sarımtirak neden öyle!normal mı. Arkadaslar ekran parlaklığını nerden ayarlıyoruz çok göz alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 5 Haziran 2010; 20:03:13 >
  • Arkadaslar telefonun arkasında 5.0 yaZan yere bastirinca gevsekmi tıkır tıkır ses cikartiyormu:(
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak zil sesleri çalarken ekranda titreme var normalmi bu arada ekranın sag üst kısmına vurursan saat çıkar
  • Gicirdama sorunu baska kimsede yokmu?
  • arkadaşlar acil cevap yazın lütfen parlak ayarı nasıl yapacaz ve güncellemeyi nasıl yapacaz???
  • güncelleme internetten yazılımını bilgisayara kurarak yapılıyor. firmware update duymadım.
  • black siyah olanını alacağm bende. komple siyah olanda görüntülü konuşmayı destekliyormu? 3g var tamam da bununla görüntülü konuşabiliyormuyuz.
  • arkadaşlar ekran parlaklığı hakkında halen kimse cevap yazmadı yok mu ekran parlaklık ayarı bunun??birde hafı kartında bilmediğim dosyalar var onlar neler arkadaşlar sistem dosyaları falan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 7 Haziran 2010; 23:30:36 >
  • o bilmediğiniz dosyalardan biri bilgisayara bağlandığınızda çalışacak kayıt işlemleri ve backup için ovi center; klasörler ise harita bilgileri...

evet siyah olan 3g görüntülü ama symbianlı ve yavaşlayabilen; parlak kasalı görüntülü konuşma yapamaz ama 3g yüksek hızlı internet kullanır ve yavaşlamaz zamanla sistem bakımı gerektirmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon
    o bilmediğiniz dosyalardan biri bilgisayara bağlandığınızda çalışacak kayıt işlemleri ve backup için ovi center; klasörler ise harita bilgileri...

evet siyah olan 3g görüntülü ama symbianlı ve yavaşlayabilen; parlak kasalı görüntülü konuşma yapamaz ama 3g yüksek hızlı internet kullanır ve yavaşlamaz zamanla sistem bakımı gerektirmez...

Ekran parlaklığı nasıl ayarlamıyor vir program falan mı gerekli
  • bu cihazda akıllı ekran parlaklıgı vardır yani uygulamalara göre ekranın parlaklıgını kendi ayarlar herhangi bir ekstra ayarı yoktur
  • arkadaşlar acaba gspyi yani haritayı nasıl kullanacagız? yani sesli nagivasyonu nasıl kullanırım .. harita indirecekmiyim?
  • Arkadaşlar dün 6700C aldık. Telefondan çok memnunum kasası falan çok sağlam. Ama aldıktan sonra eve gelince birde baktım ki batarya kapağının sol tarafı biraz oynama yapıyor yani üstüne biraz bastırınca yaylanma yapıyor. Tuşlara falan basarken hafif bi rahatsızlık verdi bu durum. Geri götürdük adam bana bu bütün 6700'larda var dedi. Kapağın altındaki yaydan kaynaklandığını söyledi. Sorun değilmiş yani. Sizde de var mı bu bahsettiğim şey. daha açık bir şekilde anlatmak gerekirse 3,6,9 tuşlarına falan basarken hafif bir yaylanma oluyor. Yaşayan var mı bunu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907

Arkadaşlar dün 6700C aldık. Telefondan çok memnunum kasası falan çok sağlam. Ama aldıktan sonra eve gelince birde baktım ki batarya kapağının sol tarafı biraz oynama yapıyor yani üstüne biraz bastırınca yaylanma yapıyor. Tuşlara falan basarken hafif bi rahatsızlık verdi bu durum. Geri götürdük adam bana bu bütün 6700'larda var dedi. Kapağın altındaki yaydan kaynaklandığını söyledi. Sorun değilmiş yani. Sizde de var mı bu bahsettiğim şey. daha açık bir şekilde anlatmak gerekirse 3,6,9 tuşlarına falan basarken hafif bir yaylanma oluyor. Yaşayan var mı bunu ??

Benimkinde öyle bir sorun yok. Satınaldığınız yerde başka varsa onu kontrol edebilirsiniz bence.
  • Siyah olanı plastik mi ya? Metal sadece acık renklerde mi var? Saçmalık resmen.
  • siyah olanı metal üstü boya,
    gümüş, altın sarı ve kahve bakır olanları parlak metal...
  • arkadaşlar mesela internetten bir program indireceğim ama bağlanamıyorum... önce paket veriye abone olun diye uyarı geliyor.
  • o telefonla ılgılı dııl, gsm operatörüyle ilgili bi durum. musterı hızmetlerınden cozebılırsınız
  • Telefonu yarın alıyorum , hangi msnı kurmamı önerirsiniz? Turkcel messenger kullanan oldumu nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.