telefon seçerken ilk baktığım kriter sar değeri.. aslında wi-fi olan bir model istiyordum ama 1000tl'den aşşağı bulamadığım için wi-fi'den vazgeçtim. sar değeri düşük telefonlara bakarken bu telefonu gördüm ve çok beğendim.. almaya karar verdim. henüz çok incelemiş değilim, bir sorum olacak.. ilk sayfalarda t9 ile ilgili bir problemden bahsedilmiş.. t9 kullanmayınca da aynı problem oluyor mu türkçe karakterlerde? ve telefonun karizmasını bozmayacak kullanışlı bir kılıf var mı önerebileceğiniz?
hem kılıfı şık hem t9 çok rahat :
o dc kılıf mı oluyor?
arkadaşlar telefonu hafifçe sallayında arkasından (kameranın olduğu bölgeden ) hafif bir vida sesi gibi bir ses geliyor mu sizde de acaba. şimiden teşekkürler _
arkadaslar mesaj hafızası lkaç mesajda doluyor.malum symbian yok telefonda.mutlaka belli mesaj sayısında doluyodur
bu telefonun gps'ni internet bağlantısı olmadan kullanabilmek mümkün mü acaba?Şirket hattı olduğu için hiç bir şekilde internete giremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aliugurtoran
bu telefonun gps'ni internet bağlantısı olmadan kullanabilmek mümkün mü acaba?Şirket hattı olduğu için hiç bir şekilde internete giremiyorum.
Tabi kullanırsın ayarlardan konumlamaya girip sadece tümleşik Gps i etkin bırak açık havada bağlanması max 5 dk sürecektir en kötü koşullar için diyorum tabi. Şahsen n79 ile 15-75 sn arasında bağlanıyorum.
haritaları ilk açtığımda çevrimiçi aramaları ve harita indirimine izin ver diyo. Üç seçenek çıkıyor evet, hayır, ana şebekeden diye üçününüde denedim geçerli konumum bi türlü bulamadı arıyor diyo ve 5-6 dk bulamadı bi türlü.1 aylık navigasyonuda başlatamıyorum internet oldamığı için sanırım
Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yok mu acaba?
arkadaşlar görüntülü konuşma yaparken tv bağlantı kaplosu ile tv ye bağlayıp konuştugumuz kişiyi tv ekranında görmek mümkünmü. birde görüntü kalitesi nasıl tv yayını kadar netmi. çünkü 640x480 vga video çözünürlülügüne dvd kalitesi deniyor bana bilgi verin lütfen
merhaba arkadaşlar. telefonu 499 tl ye beylikdüzündeki real hipermarketten aldım. ne yaptıysam türkçe karakterler ile mesaj gönderemedim. telefonu tam karakter desteği moduna getirdiğimde dahi ş harfini s, ğ harfini g olarak karşı tarafa gönderiyo. bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
o problemin msjı alan telefonun harf desteğindeki bi problemden kaynaklanmadığından emin misin?
Arkadaşlar telefon iyi hoş gözüküyor,ben 5610x.music kullanıyordum başım çok ağrıdı. Öncelikle sağlam bir telefon mu ? Birde Black Editon'mu yoksa 6700C'mi hangisi daha iyi veya şık duruyor ? Hoşuma gitti %90 alacam bu telefondan ancak uzun süre kullanmak istiyorum artık telefonu aklımda birkaç soru işareti var işte. Şimdiden teşekkür ederim
yok türkçe karakter problemi nokia 6700 dan kaynaklanıyo. ne yaptıysam bu sorunu çözemedim. en son güncellemelerini de yaptım, tam karakter desteği moduna da getirdim ama bütün bunlara rağmen 6700 ile türkçe karakterli mesaj gönderemedim. .. zaten bu telefonu yalnızca konuşmak için aldım. mesajları dokunmatik ekran "samsung star" telefonum var, onunla gönderiyorum; samsung ile bir karakter problemi yaşamadım. şunu söylemeliyim ki nokia 6700'ın ses kalitesi çok iyi, çok da şık bi telefon; yalnızca konuşmak için şık görünüşlü bir telefon arıyosanız alın derim; yoksa başka bir işe kesinlikle yaramıyo. mesaj göndermek için de tuş takımı hiç ergonomik değil ... ama herşeye rağmen ben 6700'ımı çok seviyorum, umarım çabuk bozulmaz..
bır arkadasım aldı nokia 6700 genel olarak memnun ama sesı bıraz az cıkıyor herhangı bır yazılım yolu ıle ses yukseltebılırmıyız yada alternatif sifre falan varmıdır tesekkurler
slm arkadaşlar bugün bu teli almayı düşünüyorum hangi rengi tavsiye dersiniz.EN ÖNEMLİSİ DE TELEFONUN KONUŞMA SESİ NET Mİ? Sar değerini düşük olduğu için alıyorum.Konuyu okudum eksik özellikleri nelerdir ek olarak.teşekkürler.
telefonun yazılımı 7.60 galiba güncellemeye kalkınca 10.50 var diyor ama indirdikten sonra güncellemiyor.
telefonu 10.5 versiyonuna update etmek için , nokia nın ovi prongamını bilgisayara indirip yüklemek gerekiyo ilk önce. bu programı kurduktan sonra telefonu bilgisayara bağlayıp, "senkronize et" ikonuna tıklayıp bilgisayar ile telefonu senkronize etmek gerekiyo. ondan sonra update bölümünden telefonu update edebiliyosunuz, ben yaptım bi sorun çıkmadı. fakat 10.5 versiyonunu yükleyince pek de bi fark görmedim ben. öyle ses netliğinde yada telefonun işlevliğinde okadar da belirgin bir iyileşme olmadı.
BENDEN BU AY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA ANKARADA EN UYGUN NERDE WARDIR ???
quote:
Orijinalden alıntı: koray.06
BENDEN BU AY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA ANKARADA EN UYGUN NERDE WARDIR ???