Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS navigasyonunu kullanabilen oldu mu ?
  • arkadaşlar bu tel. kullananlar acaba çok çiziliyormu kılıf kullanmayacam birde ses kalitesi nasıl konuşurken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topitomamet

arkadaşlar görüntülü konuşma yaparken tv bağlantı kaplosu ile tv ye bağlayıp konuştugumuz kişiyi tv ekranında görmek mümkünmü. birde görüntü kalitesi nasıl tv yayını kadar netmi. çünkü 640x480 vga video çözünürlülügüne dvd kalitesi deniyor bana bilgi verin lütfen

cihazin on tarafindaki kamera degil isik sensorudur.o yuzden bu cihazla goruntulu konusma yapamazsiniz. 3G sadece internet hizini etkiliyor bu cihazin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

arkadaşlar bu tel. kullananlar acaba çok çiziliyormu kılıf kullanmayacam birde ses kalitesi nasıl konuşurken?

telefonu biraz dikkatli kullanırsanız çizilme kolay kolay olmuyor.bende kılıfsız kullanıyorum hiç çizik yok suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfk61

quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

arkadaşlar bu tel. kullananlar acaba çok çiziliyormu kılıf kullanmayacam birde ses kalitesi nasıl konuşurken?

telefonu biraz dikkatli kullanırsanız çizilme kolay kolay olmuyor.bende kılıfsız kullanıyorum hiç çizik yok suan

bilgi için tşkler arkadaşım ben dikkatli değilim öyle etrafa atarım yere düşer vs o yüzden sordum..
  • Telefonu 2 haftadır kullanıyorum,gerçekten çok ama çok güzel bir görüntüsü var,özellik açısından ise öyle çok beklenti olması 5mp kamera var hoş ben fotoğraf makinesi kulladığım için pek lazım olmuyor,almamdaki sebepler hoş durması ve sağlam durması. Fazla özellik aramayan kolay kullanışlı telefon arayan arkadaşlar çok ideal bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Telefonu 2 haftadır kullanıyorum,gerçekten çok ama çok güzel bir görüntüsü var,özellik açısından ise öyle çok beklenti olması 5mp kamera var hoş ben fotoğraf makinesi kulladığım için pek lazım olmuyor,almamdaki sebepler hoş durması ve sağlam durması. Fazla özellik aramayan kolay kullanışlı telefon arayan arkadaşlar çok ideal bir telefon.

çizilme durumunu birde görüşme kalitesini değerlendirirmisin arkadaşım?Birde hızlımı tel yoksa yavaşmı?
  • Arkadaşlar, Nokia 6700 Classic ve Nokia 6600i Slide arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Nokia 6700 Classic'in tuş takımının kötü olduğundan ve şarjının az gittiğinden şikayet ediyor çoğu kullanıcı. Nokia 6600i Slide'ın da sesinin az çıktığını söylüyorlar. Son sorum da şu, Nokia 6700 Classic'in kutu içeriğinde kulaklık yokmuş galiba. Sorularımı cevaplarsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bu şapşal telefona harita yüklemek mümkün değil mi halen, bir araştırma yaptım bulamadım bir şey.
    içindeki program bir aylık dı bitti, bu sebeple sadece konumu takip ettiriyor. adres girip bir yerden bir yere götürmiyor. şimdi gereksiz yere programa para vermek hiç işime gelmiyor açıkçası. gıcık nokia neden bu telefona gps koymuşda ücretsiz program koymamış !

bu harita işini aylık 1gb net paketim olduğu için, internete bağlanarak da halledebilirim ama google map istenilen performansı vermiyor bence.

bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok süper olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 6 Mayıs 2010; 1:56:25 >
  • yenı firmware cıktı arkadaslar...
  • Arkadaşlar bu telefona fring programını yükleyen yada yükleyip de bedava konuşabilen var mı ?
    konuyla ilgili olarak ;
    http://www.fring.com/default.php
  • fring in s40 versiyonu bedava konusma olayını yapmıyor bıldıgım kadarıyla, sadece bedava chat yapılabiliyor.
  • arkadaşlar 530 tl 12 taksit bugun sordum bir telefoncudan acaba daha ucuza alan varmı?
  • arkadaşlar 6700'rın güncel gps haritasını nerden bulurum ?
  • biraz önce mynokia ya abone olurken seri numarasını giriyorum 6700 classic değilde 6700 sürgülü modeli cıkıyor neden acaba
  • sessiz odaya bağırıyor gibi olmuşsun... bilsem hakikaten paylaşırım. 6700 şu ana kadar kullandığım en problemsiz ve rahat telefonum...
    hayırlı olsun...
  • Ben çizilme tehlikesine karşı Zagg İnvisible shield aldım. (amazon.co.uk'den) Telefonun önü ve arkası tamamen korunuyor şu anda. Tavsiye ederim.
  • 45 dolara mı aldın? acaba Türkiyede yokmu
  • yaklaşık 25gün önce teknosadan aldığım samsung f480i geri vererek bu cihazı almış bulunmaktayım bugün siyah rengini. bence gayet şık bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.