o telefonla ılgılı dııl, gsm operatörüyle ilgili bi durum. musterı hızmetlerınden cozebılırsınız
turkcell wapmı secilecek turcell internet mi?
arkadaşlar bende bu teleondan edindim cihazda bir problem yok ama radio yu kulaklık takınca muzik dinliyorum ama radiodan''kulaklıı takın bu size anten görevi görecek ibaresi cıkıyor'' birde bluetooth acık seceneği cıkıyor ama bluetooth acmıyor bazen acıyor bu sebep nedir acep?
artık bu teli kullanan kalmadı mı...
yahu başlık açtım ama bakan cevaplayan yok. cebimdeyken biryere vurdum sanırım tuş takımnı ezildi parlak yüzey olduğundanda çok sırıtıyor moral bozucu.her yeri çelik ama tuş takımı alinazik çıktı şaşırdım nasıl öyle oldu diye.tuş takımını bunun nasıl ve ne şekilde değiştirebilirim? neye mal olur bana?
@fearfactor sizin telefonunuzda bir arıza var gibi geldi bana, versiyon güncellemesi yapıp tekrar bir deneyin isterseniz. çünkü kulaklıgı takınca radyo direk çalışıyor. bluetooth unda telefon aşırı salladığında kesiklik yapması dışında hiç bir garipliğini görmedim.
@global7 bence en ucuz tuş takımını ebay den bulursunuz. orjinalleride, yan sanayileride mevcut. bedava kargoyla da yaklaşık 3 hafta ıcınde tus takımı elınıze ulasır.
arkadaşlar belki bilmeyeniniz vardır telefona parmakla vurmanıza gerek yok,telefonunuzu elinize alın yan tutun öne ve arkaya aşağıya doğru sallayın içinde bir mekanızma var ve sallayınca saat ve diğer sensor olaylarını gercekleştiriyor zaten sallarken içinden bir mekanızma sesidegeliyor yıkır yıkır diye :-)
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
arkadaşlar belki bilmeyeniniz vardır telefona parmakla vurmanıza gerek yok,telefonunuzu elinize alın yan tutun öne ve arkaya aşağıya doğru sallayın içinde bir mekanızma var ve sallayınca saat ve diğer sensor olaylarını gercekleştiriyor zaten sallarken içinden bir mekanızma sesidegeliyor yıkır yıkır diye :-)
yeni modellere genelde koyuyorlar bunu galiba
quote:
Orijinalden alıntı: carnitine
@global7 bence en ucuz tuş takımını ebay den bulursunuz. orjinalleride, yan sanayileride mevcut. bedava kargoyla da yaklaşık 3 hafta ıcınde tus takımı elınıze ulasır.
ne ebayı ne 3 haftası dostum bunun orjinalini TRde bulamazmıyım?
muhakkak vardır da ben en ucuz olacağını dusunduğum yolu soyledım. hem oradan orjınal ve yan sanayı fıyatlarını da karsılastırabılırsın. he 3 hafta cok dıyosan hızlı kargoyla ıstersın 2 gunde de gelır...
Merhaba herkese
bende bu telefondan almak istiyorum nasıl önerirmisiniz acaba =). teşekkürler iyi frumlar
tavsiye edilmez mi? hem şık, hem zamanla yavaşlamıyor, hem media desteği iyi, hem cepte yer kaplamıyor! hemen alınsın...
bu da belgesi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 15 Temmuz 2010; 9:39:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: kdr07
Arkadaslar telefonun arkasında 5.0 yaZan yere bastirinca gevsekmi tıkır tıkır ses cikartiyormu:(
bende telefonu iki hafta önce aldım kameranın bulunduğu üst kısmın kapağı biraz gevşek gıcırdama oynama ne yazık ki bende de oluyor bi çözümü yok galiba
quote:
yahu başlık açtım ama bakan cevaplayan yok. cebimdeyken biryere vurdum sanırım tuş takımnı ezildi parlak yüzey olduğundanda çok sırıtıyor moral bozucu.her yeri çelik ama tuş takımı alinazik çıktı şaşırdım nasıl öyle oldu diye.tuş takımını bunun nasıl ve ne şekilde değiştirebilirim? neye mal olur bana?
ben bundan önceki iki telefonumda da tuş takımında soyulma yaşadığım için servise verdim ve ücretsiz değiştirdiler tuş takımını seninkini garanti dışında değerlendirebilirler ama çok fazla bi ücret alacaklarını sanmıyorum
gerçektün süper bir cihaz
Arkadaşlar telefon biraz pahalı değil mi? 450 TL civarında görüyorum en düşük fiyatları. S40 diyor, 5 megapiksel kamera için mi bu kadar fiyat biçilmiş?
hatta bazı yerlerde 500 üzeri class bir telefon olduğu için fiyatı hala yüksek...
arkadaşlar önerebileceğiniz bir gps programı varmı? birde internet ayarlarını bir türlü yapamadım.
selam arkadaşlar ! dün itibariyle ben de 6700 mat gri renginden almış bulunmaktayım. özellikle mat gri rengini aldım, çok daha ağır duruyor ve kesinlikle parmak izi bırakmıyor, şiddetle tavsiye ederim. telefon çok kibar ve kullanışlı. bu telefonu almamdaki en büyük etken ve özellikle tavsiye edeceğim bir özellik; SAR değeri: 0.41 W/kg. inanılır gibi değil. çok düşük bir değer ve nokia da.... sağlık açısındn çok önemli...diğer bir neden de tabiki klas duruşu...gerisi size kalmış...standart bir kullanıcıın bütün işlerini görecek bir cihaz. (şunu belirtmeden de edemeyeceğim, telefonla konuşurken, ahizeden karşıdan gelen kişinin sesi inanılmaz dercede kaliteli ve yumuşak... abartısız en az otuz adet değişik model/marka telefon kullandım, şimdiye kadar ki en iyi ahizeden kulağa gelen ses kalitesi...)
Plastik ve zamanla soyulan telefonlara 500lira ve üstü istiyorlarken böyle klass bir telefon için fiyatı bence gayet yerinde.5 megapiksel fotoğraf kalitesi ve Düşük SAR değerinin yanında ayrıca karşıdakinin sesini süzerek netleştiren dahili bir sistemi var etkin hale getirdiğinizde sesin en kaliteli halini dinliyorsunuz.(Uplink gürültü engelleme için 2 mikrofon sistemi)
Tuş takımı cebimde ezilmişti,bugün izmit merkez Nokia Club işyeri teknik servisinden orjinal tuş takımını garantisi bozulmadan 15tlye taktırdım.ellerindede birtane kalmıştı fiyatıda gayet uygun.
ses netleştirme dıye bır sıstem hakkaten var bu telefonda ama acıkcası ben ne derece ıs gordugu konusunda emın dıılım. zaten telefonla ılgılı bır cok incelemede de bu sıstemın ne fark yarattıgının anlasılamadığı belırtılmıs. ben fazla etkılı oldugunu dusunmuyorum acıkcası.
Bence işe yarıyor hiç püzülü ve boğuk bir sesle konuşma yapmadım ses herzaman net geliyor.yani az bişey süzse bile yeterlidir