Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazdan babama almayı düşünüyorum fakat biraz eski model olduğu için çelişkide kaldım, bu modelin özelliklerinde yada yakın özelliklerde yeni bir model varmıdır aceba_?
  • Bende 6700 ve Samsung S7230E Wave 723 arasında kaldım iksinin fiyatıda birbirine yakın hangisi almalıyım bi yardımcı olurmusnuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karluk17

Bende 6700 ve Samsung S7230E Wave 723 arasında kaldım iksinin fiyatıda birbirine yakın hangisi almalıyım bi yardımcı olurmusnuz.

Up?
  • ikisi arasında nasıl kaldınız ben anlamadım. ikisi birbirinden çok ayrı...

oldukça yalın ve tuşlu telefon arzu ediyor. program yükleme indirme bahsi ile uğraşmıyorsanız, program yükledikçe telefonların yavaşladığını ve asıl işleri olan telefon ile aramak fiilini bile yapamaz hale gelmelerinden kaçınmak istiyosanız o zaman 6700 son derece şık ve seçkin bir seçim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan245

Bu cihazdan babama almayı düşünüyorum fakat biraz eski model olduğu için çelişkide kaldım, bu modelin özelliklerinde yada yakın özelliklerde yeni bir model varmıdır aceba_?

arkadaşlar fikir verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 9 Ocak 2011; 22:42:45 >
  • Fiyatı yüksek malesef 500 den aşağı yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

Bu cihazdan babama almayı düşünüyorum fakat biraz eski model olduğu için çelişkide kaldım, bu modelin özelliklerinde yada yakın özelliklerde yeni bir model varmıdır aceba_?

arkadaşlar fikir verin lütfen

baban için ideal bir seçim olur. neden dersen standart işletim sistemi var, symbian nokialar gibi karışık değil.

karizmatik bir cihaz, güzel bir hediye hayırlı olsun.

Teşekkürler yorum ve temenni için.

• ben 6700 clasicc kullanıyorum yaklasık 1,5 senedır telefon kıbar zarıf falan falan yanı gorunus bakınımdan cok hos ama bu modelde genel sorunlar var blutood sorunu olan cok magdur var servise gonderince problem kalmıyor dıyorlar. mesela ben bugun guncelleme almak ıstedım telefona ama nereye hata ustune hata guncelleme almıyor telefon test mode da kalıyor bataryayı cıkarıp takmadan duzelmedı ama onunda tehlıkesı varmıs cıhaz bozulabılır falan dıyorlar artık yarın servise gidecegim blutood calısmıyor guncellemesı var yuklenmıyor ama yıdene pıyasadakı clas cıhazlardan bırtanesı
  • arkadaşlar bugün garip bir sorunla karşılaştım. telefon kendiliğinden kapanıp açıldı ama açıldığında herşeyi sıfırlamıştı. rehber, mesajlar kısaca telefon hafızasından ne varsa hepsi sıfırlamıştı tabi ayarlar falanda. sonra pc suite bağladım yeni versiyon yüklüyeyim diye bu seferde pc görmedi cihaz uyumsuz modda bağlandı diyor. versiyonum 10,50 acaba yarın kvk ya mı bıraksam ? bluetooth da açılmıyor telefon kafayı yedi arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

arkadaşlar bugün garip bir sorunla karşılaştım. telefon kendiliğinden kapanıp açıldı ama açıldığında herşeyi sıfırlamıştı. rehber, mesajlar kısaca telefon hafızasından ne varsa hepsi sıfırlamıştı tabi ayarlar falanda. sonra pc suite bağladım yeni versiyon yüklüyeyim diye bu seferde pc görmedi cihaz uyumsuz modda bağlandı diyor. versiyonum 10,50 acaba yarın kvk ya mı bıraksam ? bluetooth da açılmıyor telefon kafayı yedi arkadaşlar.

sabah ankara kvk'ya bıraktım telefonumu teknosadan almıştım. görevli kişi bu cihazlara burada bakamıyoruz istanbula gidecek azami 30günde gelir dedi.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bugün garip bir sorunla karşılaştım. telefon kendiliğinden kapanıp açıldı ama açıldığında herşeyi sıfırlamıştı. rehber, mesajlar kısaca telefon hafızasından ne varsa hepsi sıfırlamıştı tabi ayarlar falanda. sonra pc suite bağladım yeni versiyon yüklüyeyim diye bu seferde pc görmedi cihaz uyumsuz modda bağlandı diyor. versiyonum 10,50 acaba yarın kvk ya mı bıraksam ? bluetooth da açılmıyor telefon kafayı yedi arkadaşlar.

sabah ankara kvk'ya bıraktım telefonumu teknosadan almıştım. görevli kişi bu cihazlara burada bakamıyoruz istanbula gidecek azami 30günde gelir dedi.

hocam keşke teleservice' e verseydin cihazı.

benzer sorunu ben yaşamıştım, cihazı aldığımın ilk haftası...
    http://forum.donanimhaber.com/m_43876409/tm.htm

hocam dün yazdım sıkıntımı ama başlık çok ağırdan gidiyor, mecbur kaldım kvk ya verdim cihazı. senin verdiğin başlığı okudum hakkımda hayırlısı olur inşallah demekten başka birşey gelmiyor elimden şuan.

• arkadaşlar bende yeni bir tel almaya karar verdim.kullandığım 5800 xm artık hız olarak tatmin etmemeye başladı beni.siyah yada krom 6700 c almayı düşünüyorum.siz hangisini tawsiye edersiniz birde kronik sorunu varmıdır bluetooth falan deniyor kafam karıştı biraz açıkcası.
  • Arkadaşlar bu telefona nasıl format atıp yeni versiyonu yükleyebilirim. Mevcut versiyonu 7.60. Son olarak 10.50 varmış galiba biz çağın gerisinde kaldık. Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyor. Teşekkürler... :)
  • arkadaşlar seviyeyi bozmadan bu telefonun neden 600 tl gibi astronomik bir rakama satıldını biriniz açıklayabilirmi çok merak ettim. yani pahalı olan ney bu cihazda?????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

arkadaşlar seviyeyi bozmadan bu telefonun neden 600 tl gibi astronomik bir rakama satıldını biriniz açıklayabilirmi çok merak ettim. yani pahalı olan ney bu cihazda?????

cihazın özelliklerine bakarsak haketmiyor.

tasarım ve malzeme kalitesine bakarsak hakediyor.

anladım hocam saolun
  • video çekim nasıl arkadaslar
  • bende aranıza katıldım.
  • Arkadaslar cogu yorumu okudum ama kımse fark etmemıs sanırım tel modem ozellıgı tasıdıgını ayrıca 11 mb hız verdıgını bılıyormusunuz pekı ? ayrıca bu telı 2 aydır kullanıorum we sarj konusu bıraz entresan cıhaz kırmızı tek dıse dustugunde sızı bayagı bı konusturuyor sonra telı kapattıgınızda konusmaya bekleme modunda tekrardan doluyor dıkkatımı cok cektı bu mesela we ayrıca cıhaz super bı cıhaz gercekten adına yakısır classic bır cıhaz sar degerının bu kadar dusuk oldugunu bılmıyordum ıyı oldu ogrendıgım ..
  • Bu telefonu bir hafta kullandıktan sonra büyük bir hata yaptığımı fark edip iade ettim. Alacak kişiler de iyice araştırmadan kesinlikle almasınlar. Bu paraya çook daha iyi telefonlar alınabilir.

Ayrıca 6700 Classic'in 3G bağlantı hızı 11 MB/sn değil. 10 Mbps/sn, yani 1.280 KB/sn.
    6700 Slide'nin ise 10.2 Mbps/sn, yani 1,275 MB/sn

Not:
    Nokia 6700 Classic'in son versiyonu 10.50 değil, 13.10'dur. NSU'da 10.50 son versiyon olarak gözüküyorsa aşağıdaki "product code"leri deneyin. Ben Phoenix ile güncelleştirmiştim.

NOKIA 6700 Classic RM-470
    0570875 Euro-C Turkey Black
    0571157 Euro-C Turkey Chrome
    0574078 Euro-C Turkey Silver

Güncelleştirme Kontrolü İçin Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 31 Mart 2011; 14:45:06 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.