Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu almayı düşünenler sakın ha almasınlar. Kesinlikle ama kesinlikle asıl değerinden çoook daha pahalıya satılıyor. En fazla 250 TL eder. Çelik kasa olması falan hiçbir şeyi değiştirmiyor bence. 5 MP kamerası olduğuna da bakmayın. Kesinlikle ber-baaaaaaat! Çok kötü fotoğraf çekiyor, özellikle de gece çekimleri. Video çekimleri de 3GP, bu da berbat. Zaten standart işletim sistemine sahip. Interneti de çook kötü, hız bakımından falan söz etmiyorum. Internete gezinmek çok kötü, zevksiz. İlk çıkan telefonlardaki internetten farkı yok. Hepsinin sebebi de standart işletim sistemine sahip olması. Eğer ki sadece sesli konuşmak istiyorum diyorsanız alın bu telefonu, ki sadece konuşmak için alınacak bir telefona da bu para verilmez. Önceki yorumlarda da belirtmiştim; mesela internette gezinirken veya oyun oynarken SMS gelirse veya başka bir uygulamayı kullanmak isterseniz internetten çıkmanız veya oyundan çıkmanız gerekmekte. Mesajlardan da söz edeyim. Mesela gelen kutusunda girdiniz, yön tuşlarıyla da gönderilen kutusuna giremiyorsunuz. Symbian işletim sistemli telefonlarda bu özellik var. Ya da bir SMS okuyorsunuz ve başka bir SMS'i okumak için önce geri tuşuna basmanız, sonra da hangi mesaja bakacaksanız o mesaja doğru yön tuşlarıyla inip tamam tuşuna basmalısınız. Yani kısacası bu telefon bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Nokia'dan iyi bir kazık bu telefon.

• 6700 satış rakamları sizi baya üzmüş ki bu denli yanık yanık yazmışsınız. eğer zarar gördüyseniz bu konular hoşuma gitmedi der bitirirsiniz. severek kullanan bizler de kişiye özel yorum diye düşünürüz.
  • Sadece izlenimlerimi yazdım. 6700 Classic'ten önce 6260, 6120 Classic, N73 ME ve N95 8GB kullanmıştım. N97 vs. telefonlar da elime geçmişti, 1 hafta falan kullanma şansım oldu. Samsung da kullandım. Nokia'ların hepsi de Symbian'dı. Dolayısıyla belli bir standartı vardı ve bu standartlar, benim telefon kullanma alışkanlığımı belirledi diyebilirim. 6700 Classic'e geçince birçok özellikten mahrum kaldığımı fark ettim. Mesela "mesajlar"daki farklılık. Symbian'lardaki gibi değil. Fotoğraf ve video çekiminin berbat olması. N95 8GB'deki kaliteye alıştığım için bu bana berbat geldi. Özellikle de gece çekimleri. Elimi çok az dahi titretsem fotoğraf tamamen bulanık çıkıyor. Üstelik telefondaki yazılım da son versiyondu; 13.10. Telefondan Facebook'a geçtim. N95 8GB'ye göre o kadar berbat bir görüntüsü var ki! Ayrıca SMS gelince SMS'i okumak için internetten çıkmam gerekiyor. N95 8GB gibi bir telefonla 6700 Classic'i karşılaştırırsan dediklerime hak vereceksindir. Eğer telefonu sırf SMS ve konuşma için kullanıyorsanız telefon size tabii ki de iyi gelecektir ama dediğimin hâlâ arkasındayım; sırf SMS ve konuşma için kullanılacak bir telefona bu para verilmez! 3720 Classic en azından daha iyi bir şeçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 7 Mart 2011; 9:20:48 >

• bence fiyat hala cok yuksek.ben ancak 350-400 aralıgına inerse alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

Bu telefonu almayı düşünenler sakın ha almasınlar. Kesinlikle ama kesinlikle asıl değerinden çoook daha pahalıya satılıyor. En fazla 250 TL eder. Çelik kasa olması falan hiçbir şeyi değiştirmiyor bence. 5 MP kamerası olduğuna da bakmayın. Kesinlikle ber-baaaaaaat! Çok kötü fotoğraf çekiyor, özellikle de gece çekimleri. Video çekimleri de 3GP, bu da berbat. Zaten standart işletim sistemine sahip. Interneti de çook kötü, hız bakımından falan söz etmiyorum. Internete gezinmek çok kötü, zevksiz. İlk çıkan telefonlardaki internetten farkı yok. Hepsinin sebebi de standart işletim sistemine sahip olması. Eğer ki sadece sesli konuşmak istiyorum diyorsanız alın bu telefonu, ki sadece konuşmak için alınacak bir telefona da bu para verilmez. Önceki yorumlarda da belirtmiştim; mesela internette gezinirken veya oyun oynarken SMS gelirse veya başka bir uygulamayı kullanmak isterseniz internetten çıkmanız veya oyundan çıkmanız gerekmekte. Mesajlardan da söz edeyim. Mesela gelen kutusunda girdiniz, yön tuşlarıyla da gönderilen kutusuna giremiyorsunuz. Symbian işletim sistemli telefonlarda bu özellik var. Ya da bir SMS okuyorsunuz ve başka bir SMS'i okumak için önce geri tuşuna basmanız, sonra da hangi mesaja bakacaksanız o mesaja doğru yön tuşlarıyla inip tamam tuşuna basmalısınız. Yani kısacası bu telefon bu fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Nokia'dan iyi bir kazık bu telefon.

Çok talihsiz bir beyanat olmuş.

Tech Radar sitesinin seçtiği dünyanın en iyi 20 cep telefonu modeli arasında düne kadar en üst sırada smartphone olmayan tek model bu telefondu. Yeni BB'ler çıkınca listeden ayrıldı.

2 sene önce aldım, 1 sene önce babama verdim. Müthiş sert bir kullanıma rağmen gık demedi.

Aynı sitenin 6700 incelemesi de var. Burdan bakabilirsiniz:http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/nokia-6700-classic-620360/review?artc_pg=10

Ayrıca beklentilerinize bakıyorum, smartphone almamakla hata etmişsiniz. Sizin bu telefonla işiniz yok.

• arkadaşlar belki değinilmiştir daha önce ama işyerindeyim, okuma fırsatım yok.

telefonun dışarıya verdiği ses nasıldır acaba? bilgi verebilir misiniz lütfen.
  • bende bu telefondan düşünüyorum ama fiyat çok fazla 2.eli de öyle..
  • merhaba arkadaşlar

bu ürünün sarj süresi nasıldır ?

anneme doğumgununde gold edition modelini aldım bu cihazın çok beğenmişti

telefonla oldukça konuşur gün içerisinde akşamlarıda kapamaz

ortalama 1.5 gün gidiyor normalmi ?

ayrıca sarjı bitip kapandığı zaman 20dk sarjda durmadn açılmıyor melet bu normalmi ?

daha sw güncellemesi yapmadım birde şu 3g yi devredışı bırakıyım en iyisi kullanmıyor çünkü
  • ben de 3 günde bir şarj edip hiç kapamıyorum... bence yeni batarya alma vaktin gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

ben de 3 günde bir şarj edip hiç kapamıyorum... bence yeni batarya alma vaktin gelmiş

cihaz daha 20 günlüktü zaten gerek kalmadı

bugun aldığım yere goturdum cihazın arızalı olduğunu soylediler iade alıp bana sıfır açılmamış kutu verdiler

şimdi daha yeni açtım cihazı sanırım bunda farklı olucak
  • Bluetooth problemi karşılaştım.
    Bluetooth açalılıyor yazıyor ama asla açılmıyor.
    Garantiye verdim bekliyorum.
    Garantiye kaç günde gelir acaba?
  • Bu telefonda Görüntülü Görüşme yapılıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehiryeli

Bluetooth problemi karşılaştım.
    Bluetooth açalılıyor yazıyor ama asla açılmıyor.
    Garantiye verdim bekliyorum.
    Garantiye kaç günde gelir acaba?

Telefonun siyahını aldım, gerçekten de diğer renklerde olan parmak izi siyah renkte hiç olmuyor. Telefonda en önce Bluetoothu denedim, hiçbir sorun yok. Başka bir telefondan veri aldım ve ben de veri gönderdim. Yani bahsettiğin şekilde bir sorun göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 27 Nisan 2011; 19:15:26 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    6700 classic kullanıcısı olarak belli zamanlarda şebeke ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Mesela durduk yere telefonun çekmediğini ve ekranda anten çubuklarının şeklinin yerinde 3G yazıyor ve anten gücü çubukları gözükmediğini görüyorum. Telefonu kapatıyorum açıyorum hat geliyor ardından yine aynı sıkıntı. Sonra kapatıp açma işlemini bir kaç kez denedikten sonra düzeliyor. Anlam veremedim. Sizde de böyle bir sorun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimus -- 18 Mayıs 2011; 11:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selimus

Merhaba arkadaşlar,
    6700 classic kullanıcısı olarak belli zamanlarda şebeke ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Mesela durduk yere telefonun çekmediğini ve ekranda anten çubuklarının şeklinin yerinde 3G yazıyor ve anten gücü çubukları gözükmediğini görüyorum. Telefonu kapatıyorum açıyorum hat geliyor ardından yine aynı sıkıntı. Sonra kapatıp açma işlemini bir kaç kez denedikten sonra düzeliyor. Anlam veremedim. Sizde de böyle bir sorun var mı?

Kimse cevap yazmamış. Acaba kimse böyle bir sorun yaşamadı mı? Yoksa bir tek benim telefonda mı böyle bir sorun var.
  • dostum malesef sende benim gibi telefon konusunda şanssızsın , yaklaşık 1.5 ay önce 6700 telefonumdan aynı sıkıntıyı bende çektim arızanın hatlardan olduğunu sandım ama malesef telefondan çıktı. sürekli hat gidip geliyordu kapatıp açınca yeniden geliyor bir süre sonra tekrar gidiyordu en sonunda hiç hat görmez oldu servise verdim garantisi dolmamıştı , ama malesef 34 gün sonra servisten onarılamıyor diye haber geldi ve teknosadan aldığım cihaz yerine bana yine teknosada kullanılmak üzere 550 liralık hediye çeki verdiler . yani anlayacağın telefonun dışı çelik içi boş alacak olanlarda almasınlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrat55
    yani anlayacağın telefonun dışı çelik içi boş alacak olanlarda almasınlar ...

Size hatalısı denk gelmiş diye hemen telefonu karalamanız hiç hoş değil. Aynı telefonu 1 yıldır kullanan arkadaşım var, henüz hiçbir hatasını görmedi. Yaklaşık 1 ay önce ben de 6700 aldım ve şu ana kadar ben de bir hatasını göremedim.
  • ben de kullandım cihazı buluetoth sorunu olmadı ancak şebeke sorunuyla karşılaştım.
    metroya biniyorum haliyle çekmiyor ama metrodadan çıktığımda da çekmiyor uzun süre ..
    kapatıp açmam gerekiyordu ancak öyle çekiyordu başta şebekedendir diyodum sonra bu kadar olmaz dedim bıktım gidip değiştirtdim şimdi herhangi bir sorun yok ...

yorumlara baktım da cihaz bence gerçekten şık ve sade..
    fazla özellik aramayanlar için ideal.
    symbian telefon çok kullandım çoğunda tel artık bir yerden sonra kasmaya yavaşlamaya başlıyor.
    bu cihazda oyle bi sorun yok ama yukarda arkadaşın belirttiği gibi fotoğraf çekimi bence de çok kötü 5mp diyo ama o kalitede çekim yapamıyor.

bir arkadaşın 5800xm ile karşılaştırdık 3.2 mp olmasına göre o daha güzel çekiyo BENCE..belki ekranı büyük diye güzel görünmüştür bana.

fenerbahçenin şampiyon olduğu akşam ankara kızılayda video çekimi yaptım 3gp ile çekiyor ancak video çekimi bana kaliteli geldi.

izlemek isteyenler için link :)
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=2017065582986&comments

modem olarak kullanıyorum ayrıca net hızı çok iyi 3g hsdpa 10mbit..
    kasası sağlam yere düşürdüm aha gitti dedim bir şey olmadı.

sonuç olarak hem sıfırı hem 2.eli bence pahalı , fotoğraf çekimi kötü , kasası sağlam , şık , sade .. bunun yerine htc diamond 2 almayı düşünüyorum.

Edit : şarjı 2 gün gidiyor konuşma ve msjlaşma oşeklinde kullanıyorum müzik falan dinlemiyorum nete gün içinde toplasan 10 dk giriyorum. 3g açık.
    3g kapatıp şarj ölçümü yapmadım..

bluetoth ile pc ye bağlayıp teli modem olarak kullandığımda 3-4 saat yetiyor şarjı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkuvvetmira -- 3 Haziran 2011; 22:17:59 >

• Arkadaşlar cevap verirse bilen biri sevinirim.

Bu telefon şu anda köşe başı telefoncularda falan ne kadar? Yani teknosa fiyatını merak etmiyorum da bunu telefoncular spotçular falan ne kadara bırakıyor?

Bi de 2. eli kolay bulunan bi model mi? Bulunursa o ne kadara bulunabiliyor?
  • 300 civarı dostum kolay bulursun 2.eli
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.