Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lkuvvetmira

300 civarı dostum kolay bulursun 2.eli

arkadaş doğru sölemiş 300 civarı 2, el
  • dostlar peder bana sormadan 6700c almış

şimdi de temasını

ekranın kararmasını istmiyor
    ve

daha büyük saat görmek istiyor

bunlarla ilgili çözüm vs var mı

bir de gps i iyi mi bunun...
    cevaplarsanız sevinirim

edit
    bir de ekleme sorum var
    ana ekrana gelince operatör yazısı hemen gelmiyor (1-2 sn geç)
    bu normal midir cihazın sistemi mi ağır anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 21 Haziran 2011; 19:16:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Arkadaşlar özür dilerim, nokia topic ine daldım ama Samsung S7350 bu telefonu çok döveceğe benziyor.
    Nokia tr hiç rakiplerinin neler yaptıgına bakmıyor sanırım.

Log dergisinin S7350 yorumunu okumak isteyenler inceleyebilir.

http://www.log.com.tr/samsung-s7350-ultra-s/

aradan 2 sene geçmiş bu mesajı okuyunca çok güldüm samsung s7350 ın adını bile duymadım 2 sene önce çoktan dövülmüş :)

Nokia 6700 classic...8850 den sonra hayatımda en çok keyif alarak kullandıgım telefon benim standartlarıma uyuyur çünki kapagı ve kasası zaten diğer telefonlardan 2-0 onde başlıyo..yok önünde kamerası yokmuş olmasın kardeşim nolacak o kadar gerekliyse yanlarınada kamera koysunlar yok artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bocukler

bence fiyat hala cok yuksek.ben ancak 350-400 aralıgına inerse alırım.

hiçbi zaman o fiyatlara inmez yakındada çizgisini düşürmeden üretimden kaldırırlar ;)
  • Tas gibi telefon tanimina uyan cinsten. Ucmayi, yuzmeyi kendiliginden ogrendi banamisin demedi. Sar degeri dusuk, sarj suresi uzun, varsin wifi olmasin, internet ara yuzu cok basarili olmasin. Birde bir ozelligi var ki kimsede yok. Koyun masanin uzerine, vurun masaya bir yumruk aninda saati gostersin:) var mi boyle telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relicks -- 21 Haziran 2011; 22:30:56 >
  • classic sevenler ıcın çok guzel zarıf ve kasasına özen gosterılmıs bır cıhaz fakat bnmde yasadıgım bır sorun var yaklasık 1 haftadır 3g baglantım olmasına ragmen edge ıle nete gırıyor sızde bu sorunu yasayan oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaoztin
    classic sevenler ıcın çok guzel zarıf ve kasasına özen gosterılmıs bır cıhaz fakat bnmde yasadıgım bır sorun var yaklasık 1 haftadır 3g baglantım olmasına ragmen edge ıle nete gırıyor sızde bu sorunu yasayan oldumu

bu sorun telefondan değil, operatördendir.
  • telefonu 2.el yeni aldım
    225 tl verdim.
    Fiyatı değer mi?

Sormak istediklerim:
    1- telefonun gerçek anlamda şarz süresi nasıl?
    2- gps ve uygulamalar konusunda başarılı mı?
    3- Görüntülü görüşme özelliği var mı?
  • Telefondan çok memnunum fakat şarz süresinde bir sıkıntı var galiba. Çevremde aynı telefonu kullananlar şarzının en az 3-4 gün gittiğini söylüyorlar. Fakat bende en fazla 2 ya da 2,5 gün gidiyor. Telefonu çok fazla da kullanmıyorum. Telefon yaklaşık 40 dakikada filan şarz oluyor. Sonra 2 ya da 2,5 gün batarya ful dolu görünüyor. Fakat batarya göstergesi bir anda sıfırlanıyor ve en fazla 2 kez uyarı verip hemen kapanıyor. Oysa diğer kullandığım Nokia telefonlar uyarı veridkten en az 5-6 saat sonra kapanıyordu. Belki bataryası sorunludur diye sıfır batarya aldım yine aynı. 3G si kapalı, acaba buna benzer sorun yaşayan var mı? Ya da telefonda bir arıza olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

telefonu 2.el yeni aldım
    225 tl verdim.
    Fiyatı değer mi?

Sormak istediklerim:

2 yıldır kullanıcısı olarak yardımcı oluyım

1-eğer batarya yıpranmamışsa 2-3 gün gider tabi senin ne kadar konuşma yaptığınada bağlı
    2-gps zaten paralı o özelliğe bakıp aldıysan yanılıyosun, uygulamalarda ise şöyle diyim 5-6 yıl önce 6233 kullanıyordum ondan hiç bir farkı yok.6300 ilede aynı.java tabanlı bir telefon yani uygulamalardan pek faydalanamazsın bu telefonda
    3-önde kamerası yok zaten, aynadan görüşürsün falan diyolar ama ben hiç denemedim .bence önemli bir özellik değil.

genel olarak açıklamak gerekirse bu telefon şıklık için tasarlanmış ve fiyatının nedeni sadece kasasıdır. gps falanda hani bir 6300 dan farkı olsun diye konulmuştur ki zaten bir işe yaramıyor.yani telefonun dış görünümü iyi, kamerasıda bir symbian tel kadar olmasada iyidir(5 mp ama bir n95 gibi değil) .hafıza kartı da 8gb ı destekliyor bazı resim, müzik vs. depolayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

Orijinalden alıntı: zero01

telefonu 2.el yeni aldım
    225 tl verdim.
    Fiyatı değer mi?

Sormak istediklerim:

2 yıldır kullanıcısı olarak yardımcı oluyım

1-eğer batarya yıpranmamışsa 2-3 gün gider tabi senin ne kadar konuşma yaptığınada bağlı
    2-gps zaten paralı o özelliğe bakıp aldıysan yanılıyosun, uygulamalarda ise şöyle diyim 5-6 yıl önce 6233 kullanıyordum ondan hiç bir farkı yok.6300 ilede aynı.java tabanlı bir telefon yani uygulamalardan pek faydalanamazsın bu telefonda
    3-önde kamerası yok zaten, aynadan görüşürsün falan diyolar ama ben hiç denemedim .bence önemli bir özellik değil.

genel olarak açıklamak gerekirse bu telefon şıklık için tasarlanmış ve fiyatının nedeni sadece kasasıdır. gps falanda hani bir 6300 dan farkı olsun diye konulmuştur ki zaten bir işe yaramıyor.yani telefonun dış görünümü iyi, kamerasıda bir symbian tel kadar olmasada iyidir(5 mp ama bir n95 gibi değil) .hafıza kartı da 8gb ı destekliyor bazı resim, müzik vs. depolayabilirsin.

hort olacak ama konu açılmışken sorayım.Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum telefonu ve bugün en son dershanede ders dinlerken saate baktım cebime koydum 2 ders sonra baktığımda ekran siyaha yakın tonlarda ve titriyordu renkler koyuydu sağ alt köşesine basınca düzeliyor herşey ama basamyınca bozuluyor ek olarak tütreşimde çalışmıyor.2 saatte nasıl bozulabilir anlamıyorum cebimden bile çıkaramdım güreş falanda tutmadık durduk yere bozuldu telefon.Dediğim gibi sağ alt köşesine bastırınca düzeliyor acaba Telefoncu lar halledebilirmi bunu servis falan uğraşmak istemiyorum son çare servis olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: relicks

Tas gibi telefon tanimina uyan cinsten. Ucmayi, yuzmeyi kendiliginden ogrendi banamisin demedi. Sar degeri dusuk, sarj suresi uzun, varsin wifi olmasin, internet ara yuzu cok basarili olmasin. Birde bir ozelligi var ki kimsede yok. Koyun masanin uzerine, vurun masaya bir yumruk aninda saati gostersin:) var mi boyle telefon...

benim telefonun ekranı bozuldu büyük ihtmialle bozan sebepte buydu.Zaten başka telefonlarda olmayışının sebebide bu galiba
  • yorumları okudum almaktan vazgeçtim. demekki dışına aldanmayacaksın
  • arkadaşlar bu cihazın adı üstünde 6700 CLASSIC

beklentileri klasik seviyelerde tutun ve sadece telefon amacıyla kullanın.herkesin elindeki artık oyuncak olmuş iphone la blueetoth kulaklık bağlayıp konuşamıyosunuz neymiş iphone un sadece kendi cihazları varmış. birbirinize resim bile gönderemezsiniz.

çamı berbat olmuş çizik çüzük cebinden sağı solu arayan dokunmatikler gibi sürprizler yapmaz.

ararsın,konuşursun mesajlaşırsın,makul seviyede internet ihtiyacınızı da karşılar.

helen sıfırı piyasadayken gerçekten telefonum olsun oyuncağım değil diyenler kaçırmasın.bir daha böyle şık kibar kullanışlı bir model çıkmayabilir.

---------------

sorun yaşayan arkadaşlar bakıyorum güncelleme yok menüsüne girip orasını burasını kurcalayanlar yok program yükleyenler ekranına saat çıkarmak için vuranlar.sonuçta kul yapısı ve bozulur.kibar bir cihaz bu.düzgün kullanılmalı.yaklaşık 1 senedir babam ve 6 aydır kendim kullanmaktayım çok şükür hiçbir sorunum yok

şarjı çok kısa sürede doluyor ve uzun konuşma sürelerine rağmen 3-4 gün gidiyor.resimde çekiyorum müzikte dinliyorum ve kullanımda olduğu %30 luk bir dilimde bluetooth kulaklık kullandığım için sürekli bluetooth açık olmasına rağmen sarjı süer diyebilirim.

ayrıca bu cihazın bluetooth u ve ses aktarımı gerçekten çok iyi.birçok telefonl kıyasladım ses alışverişi güzel.nokia 88** serisine özendiği gibi özendiği bir cihaz.ve 88** serisinden sonra severek kullandığım tek makine.

kısacası şahsım adına kullandığım en güzel telefonlardan biri diyebilirim.dokunmatik oyuncak aramayanlar için gerçek bir erkek telefonu.

• 6700 classic v10.50 yüklü versiyon yükseltemiyorum. acaba nasıl versiyon yükseltirim. Nokia Software Updater bilgisayara yükledim telefon güncel diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs_serkan

arkadaşlar bu cihazın adı üstünde 6700 CLASSIC

beklentileri klasik seviyelerde tutun ve sadece telefon amacıyla kullanın.herkesin elindeki artık oyuncak olmuş iphone la blueetoth kulaklık bağlayıp konuşamıyosunuz neymiş iphone un sadece kendi cihazları varmış. birbirinize resim bile gönderemezsiniz.

çamı berbat olmuş çizik çüzük cebinden sağı solu arayan dokunmatikler gibi sürprizler yapmaz.

ararsın,konuşursun mesajlaşırsın,makul seviyede internet ihtiyacınızı da karşılar.

helen sıfırı piyasadayken gerçekten telefonum olsun oyuncağım değil diyenler kaçırmasın.bir daha böyle şık kibar kullanışlı bir model çıkmayabilir.

---------------

sorun yaşayan arkadaşlar bakıyorum güncelleme yok menüsüne girip orasını burasını kurcalayanlar yok program yükleyenler ekranına saat çıkarmak için vuranlar.sonuçta kul yapısı ve bozulur.kibar bir cihaz bu.düzgün kullanılmalı.yaklaşık 1 senedir babam ve 6 aydır kendim kullanmaktayım çok şükür hiçbir sorunum yok

şarjı çok kısa sürede doluyor ve uzun konuşma sürelerine rağmen 3-4 gün gidiyor.resimde çekiyorum müzikte dinliyorum ve kullanımda olduğu %30 luk bir dilimde bluetooth kulaklık kullandığım için sürekli bluetooth açık olmasına rağmen sarjı süer diyebilirim.

ayrıca bu cihazın bluetooth u ve ses aktarımı gerçekten çok iyi.birçok telefonl kıyasladım ses alışverişi güzel.nokia 88** serisine özendiği gibi özendiği bir cihaz.ve 88** serisinden sonra severek kullandığım tek makine.

kısacası şahsım adına kullandığım en güzel telefonlardan biri diyebilirim.dokunmatik oyuncak aramayanlar için gerçek bir erkek telefonu.

6700 c den rehberi android telefona nasil göndeririz bilgisi olan var mi?

• 1 buçuk yıldır siyah modelini kullanıyorum. bence mükemmel bir telefon tık demedi şimdiye kadar. parmak izi falan da bırakmıyor siyah modelinde. görünümü süper her gören çok beğeniyor. tek sıkıntı radyo çalarken sesi dışarı veremiyorum acaba bi yolu var mı bunun?

birde bu telefonun en önemli özelliği SAR değerinin çok düşük olması. ben bu sebeple almıştım...
  • Nokia 6700 classic modelini almak isterseniz 460 Tl 2 yıl yetkili servis garantili olarak satın alabilirsiniz.

http://www.brightmobil.com/en-ucuz-nokia-6700-classic-chrome-fiyati-P328.aspx
  • Merhaba arkadaşlar telefonuma nokia mağazasından yüklediğim uygulamalar internete bağlanamıyor bunun sebebini bilen var mı acaba? Normalde interneti kullanabiliyorum sıkıntı yok..
  • Kronik sorunu Bluetooht sorunudur.Almayı düşünenler Bluetooht'unu bi denesin.

Ufak bi bilgi : Şarjınız uzun gitsin istiyorsanız 3G'yi kapatın.İnternet biraz yavaşlayacaktır ama olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.