Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sıyah rengıne bayıldım suanda 6500 klasık kullanıyorum sıyah renk eger 6700 sıyah alırsam tam gelıstırılmıs devam versıyonu olucak tek sorun sıyah rengının nedense hıcbıyerde bulunmaması. satan bıyer varmı arkadaslar garantılı olarak den gelen oldumu?
  • Bende 6500classic'den sonra 6700classic'e geçtim öncelikle hız olarak çok daha iyi olduğunu ortada. bir klasörde yaklaşık 17.000 sms var bu sms'leri 6500classic'ten 6700classic'e aktardım. 6500'da telefonun kapanması resetlenmesi en büyük korkumdu çünkü yaklaşık 1,5 saatte kendine gelip mesaj menüsüne girmeme izin veriyordu 6700 15dakikada kendine geliyor :)

Siyah 6700classic Nokia Türkiye tarafından henüz ithal edilmedi ayrıca krom rengi bence çok hoş ve kaliteli duruyor ama tabi zevk meselesi. Ben de ilk alırken siyahı var mı dedim ama krom çok daha keyifli bence. Siyah gümüş ve bakır rengi yasal ithalat olarak piyasada yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

cihazı kapattım gece baktım sabah açılmıyor diyip çoğu kullanıcı halletmişti işini

yetkili zaten cihaz şikayeti yazısını görünce cümleyi bitirmeden fw atıyor.

ama yine de riskli yani. ama o zaman da dersin nsu'da yapıyodum sorun çıktı.

gerçi en kötü ihtimal rollback yaparsın, ama o da bu forumda herkesin bileceği iş değil, biz yine nsu ve nokia shop tavsiye edelim

hocam iyiki nokia shopa götürüp yazılım yükletmişsin şu konuyu okurken gına getirdin adama 35 kere aynı şeyden bahsetmişsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow

Siyah 6700classic Nokia Türkiye tarafından henüz ithal edilmedi ayrıca krom rengi bence çok hoş ve kaliteli duruyor ama tabi zevk meselesi. Ben de ilk alırken siyahı var mı dedim ama krom çok daha keyifli bence. Siyah gümüş ve bakır rengi yasal ithalat olarak piyasada yok.

aslında bu tam olarak doğru değil..siyah 6700c çok kısıtlı sayıda ve nokia.com garantisiyle yasal olarak ithal edildi..ama piyasada çok az bulunuyor..örnek olarak bendeki telefonun kutusundaki etiketi göstereyim

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ##

• Arkadaşlar herkese selamlar,

Efe sana da selam

Bugun aldım telefonu, N73(yaklaşık 3 senelik)+450TL vererek. Kazık yemedim inşallah Bu topic baya durgun ama ben yine de şansımı deniyim:

- GPS'te şu anki konumumu bulmaya calısıyorum ama telefon bir turlu bulamıyor. Bulunuyor filan yazıyo ama daha bulamadı 10dk'dır. Kontor yok hiç ama internete filan girmesi gerekli mi bu navigasyon olayı için, yani kontor lazım mı ?

- Kamera'da makro modu yok mu ?

- Benimkisinin sürümü yeni midir esksimidir nasıl ogrenicem ? Eskiyse nokia shop'a gitsem sorgusuz sualsiz update yaparlar mı ?

edit: Bu arada versiyonumu ogrendim. v7.60. Çok mu eski acaba 20 Mayıs 2009 yazıyo yanında da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 29 Ağustos 2009; 1:06:28 >

• paylaştığın bilgi için teşekkürler, nokia shop bana yanlış bilgi vermiş demekki. güle güle kullan

quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow

aslında bu tam olarak doğru değil..siyah 6700c çok kısıtlı sayıda ve nokia.com garantisiyle yasal olarak ithal edildi..ama piyasada çok az bulunuyor..örnek olarak bendeki telefonun kutusundaki etiketi göstereyim

• 7.60 yazılımı şuanda nokia software updater'ın yüklediği son versiyon. yeni versiyon çıktığında telefonun garantiliyse nokia shoplar yarım saat içinde ücretsiz güncelleme yapıyor. aslında piyasaya 7.90 v9 (EURO) versiyonu çıktı ama en son geçen gün denediğimde software updater'da yoktu amahttp://nokia-firmware.blogspot.com/ 'dan yeni versiyonu ve phoenix'i indirip güncelleyebilirsin. Garantin warsa ne olur bozulurmu diye düşünme sorun çıkmıyor. GPS haritaları hafıza kartında yüklü geliyor ama map downloader'la tekrar yükleyebilirsin, ben bağlanmada sorun yaşamadım açıkçası klasik gps uyarısı olacak ama açık alanda kullanılması gerekiyor gps'in. Öyle yapıyor olabilirsn ama gps bağlanmıyor denilince ilk söylenen bu ;)
    kamerada benim bildiğim makro modu yok yanlışsam düzeltin lütfen

quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

Arkadaşlar herkese selamlar,

Efe sana da selam

Bugun aldım telefonu, N73(yaklaşık 3 senelik)+450TL vererek. Kazık yemedim inşallah Bu topic baya durgun ama ben yine de şansımı deniyim:

- GPS'te şu anki konumumu bulmaya calısıyorum ama telefon bir turlu bulamıyor. Bulunuyor filan yazıyo ama daha bulamadı 10dk'dır. Kontor yok hiç ama internete filan girmesi gerekli mi bu navigasyon olayı için, yani kontor lazım mı ?

- Kamera'da makro modu yok mu ?

- Benimkisinin sürümü yeni midir esksimidir nasıl ogrenicem ? Eskiyse nokia shop'a gitsem sorgusuz sualsiz update yaparlar mı ?

edit: Bu arada versiyonumu ogrendim. v7.60. Çok mu eski acaba 20 Mayıs 2009 yazıyo yanında da.

• Rainbow tesekkür ederim cevabın için.

1-2 saattir baya kurcaladım telefonu. Babamın kartını taktım ve GPS takr takır çalıştı. 30günlük ücretsiz navigasyonu da etkinleştirdim. Ben de hiç kontor yoktu o yuzden olmadı heralde. İnternet baglantısı filan gerekiyo sanırım.

Kamera'da da makro modu yokmuş onu anladım.

Bu da karşılaştırma. Zifiri karanlık sayılacak bir ortam'da birisi E66 ile diğeri 6700 ile çektim. Bu arada bir arkadaş N73 daha iyi çekiyo demiş ama benim daha düne kadar ki telefonum N73tü ve 6700 daha iyi çekiyo diyebilirim rahatlıkla. Haa daglar kadar fark var mı, yok.

6700c

E66

• Eline sağlık kaya5789, bu fotoğraf karşılaştırması gerçekten iyi oldu. Bir de şunu sorayım 1 aylık navigasyonu nasıl etkinleştirdin?
  • @ender vallahi şansa oldu galiba

Haritalar kısmında geziyodum birden veri baglantısı alınsın mı filan dedi. O arada nokia'nın sitesine girdi. Orda 1 aylık navigasyon paketini etkinleştir tarzı bir seçenek vardı ona tıkladım ve oldu. Bir Kadın adresi tarif ediyo şimdi Türkçe

GPS ile ilgili klavuzda baya bişey yazıyo bir oku istersen ben üşendim okumaya gerçi ama :)
  • Bende de n73 var ve 6700c ile değiştirmek istiyorum.

kaya5789, 450 liraya nereden aldınız acaba? Istanbulmu?
  • hocam navigasyonu etkınlestırmedıysen, harıtada bır noktadan bı noktaya gıtmek ıcın adres gır, sonasında secenekler-->yeri kullan--->buraya git i sec. eger gps ın aktıflestırılmedıyse zaten sana aktıflestırıymmı dıye soracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napalmdeth

Bende de n73 var ve 6700c ile değiştirmek istiyorum.

kaya5789, 450 liraya nereden aldınız acaba? Istanbulmu?

istanbul'dan aldım ama 450 lira artı N73 verdim yani direk 450ye almadım yanlış anlaşılmasın
  • Bende öyle yapmak istiyorum, 3 senelik bi n73 var ama temiz, 450 verip 6700 almak istiyorum. Mantıklı bir iş yaparmıyım sence? Bu arada hangi bayiden aldınız
  • bu telefonun sıyahı neden hıcbıyerde yok anlamıyorum bulunmaz hınt kuması oldu mubarek
  • Nokia Türkiye ürettikleri telefonların farklı renklerini ithal etmek konusunda Samsung kadarbaşarılı değil malesef :( Satış stratejisi mi bilmiyorum ama yanlış yaptıkları kesin.

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

bu telefonun sıyahı neden hıcbıyerde yok anlamıyorum bulunmaz hınt kuması oldu mubarek
  • Bu telefonda Avea için hücresel mesajları nasıl ekranda görünmesini sağlayabiliriz, yer bilgisi bir türlü ekranda gözükmüyor
  • önce ayarlar>ekran>ev ekranı>görünümü kişiselleştir'e girip istediğin satıra "genel göstergeler"i yerleştiriyorsun "bitti" ye basıp soruya "evet" deyip bir kere "geri"ye bas ekran ayarları menüsüne geri döndün, en altta "hücre bilgi ekranı" var onu "açık" yap.
    Eğer sadece hüre bilgi ekranını açık yaparsan "Etkin ev ekranı sırasında göstergeleri görmek için genel göstergeler seçeneğini işaretleyin" uyarısı alırsın.

quote:

Orijinalden alıntı: yakut

Bu telefonda Avea için hücresel mesajları nasıl ekranda görünmesini sağlayabiliriz, yer bilgisi bir türlü ekranda gözükmüyor
  • yeni versiyon yüklediğimizde rehber ve ayarlarımız gidermi?
  • phoenix kullanırsanız evet gider, nokia software updater'la zun zamandır denemedim ama gidebilir, program da bu uyarıyı veriyor zaten. versiyon yüklemeden önce hafıza kartına veya bilgisayara backup almanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.