Şimdi Ara

NOKIA 6700 CLASSIC ILK HAFTADAN ARIZA - YARDIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 5 gün önce sıfır 6700 classic satın aldım, aleti 3-4 gün kullandıktan sonra 10.50 olan versiyonunu yenilemek aklıma geldi, menude yazılım güncelleme kısmına girdim ve güncellemeyi başlattım. Ekranda şöyle bir yazı geldi :

" Telefonunuza yazılım başarıyla indirildi, telefonunuz yükleme yaparken 30 sn kadar kapalıymış gibi görünecektir, bu süreden sonra tekrar kendiliğinden açılacaktır" gibi bir yazı.

Telefon kapanır gibi oldu , 30 sn geçti, birkaç dakika geçti, saatler geçti hala düzelmedi.... Aradan 1 gün geçti yine düzelmeyince bataryasını çıkarıp taktım ama sonuç aynı. Telefonu açmaya çalışınca ekrana ışık geliyor ama açılmıyor, nasıl desem sanki ekran fiziksel olarak bozukmuş gibi davranıyor...

Bugün telefonu aldığım yere götürdüm durumu olduğu gibi anlattım ve telefonu servise göndericez, 30 işgünü içinde gelir dediler. Bana çok garip geldi, daha telefonu alalı 5 gün oldu. Ben bu prosedürlerden pek anlamayan biriyim. Bilenler bana bu işler nasıl oluyor anlatabilir mi ? Acaba değiştirmesi gerekiyordu da beni mi keklediler servise gönderiyoruz diye, veya kaç gün içinde telefonumu vermezlerse değişim hakkına sahip olurum ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.