Şimdi Ara

Nokia 6710 Navigatör Mesaj Ve Yakınlasma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

Sorunu çözülen varmı arkadaşlar ya? işyerimn arka kısmında zayıf çektiği için E52 yi değiştirmek zorunda kaldım ama şimdiden pişman olucaz gibi. yazılımı güncelledim fakat gelişme yok dokunmatikler takılı kalıyor ve diğer tuşların da aksamasına neden oluyor.

Zoom problemi ve tuşlardaki takılma'dan dolayı pazartesi Kvk'ya vermiştim bugün öğlen aldım sorun hallolmuş gözüküyor cihazı teslim aldığımdan beri zoom problemi ve tuşlarda takılma olayı yaşamadım yalnız navigasyon tuşunun altındaki cihazın etrafına dolanan parçanın iki noktasına zarar vermişler cihazı tekrar geri aldılar fakat ellerinde parça olmadığı için değiştiremediler 1-2 güne kadar gelir dediler cuma günü tekrar götürücem o parçayıda değiştirecekler.Sizde servise bir uğrayın sorununuz hallolacaktır.

• Zoom Problemi yaşayan arkadaşlar,
    Hareket sensörünü kapatın..
    olay bitmiştir
    ayrıca eski yazılım 031.022 den daha kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnsent

Zoom Problemi yaşayan arkadaşlar,
    Hareket sensörünü kapatın..
    olay bitmiştir
    ayrıca eski yazılım 031.022 den daha kullanışlı

Ne alaka ya Hareket sensörü sadece ivme ölçerdir. Dokunmatik tuşla ne ilgisi var. Bu işi servisten başka çözebilecek yok. Senin telefon zaten sorunsuzdur ondan problem yaşamamışsındır. Biz daha aldığımızda denedik bunları hiç bişey çözüm olmuyor. Tuş takımı problemli.

• yüzlerce nokia telefon kullandım binlercesine yazılım yukledim böyle saçma birşey görmedim hareket sensörü diyor ya dokunmatikler takılı kalıyor sorun bu. artık yarın kargolatım bende 6310 la idare edem 3-5 gun.
  • arkadaşlar 6710 Navigatore *7370# ile format attıktan sonra Bounce II oyunu gitti C: sürücüsünde kurulumu olan biri varsa yollayabilir mi? Ya da KVK Genpa neredense yazılım attırınca Bounce II gelir mi? Keyfli oyundu yahu :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezek
    arkadaşlar 6710 Navigatore *7370# ile format attıktan sonra Bounce II oyunu gitti C: sürücüsünde kurulumu olan biri varsa yollayabilir mi? Ya da KVK Genpa neredense yazılım attırınca Bounce II gelir mi? Keyfli oyundu yahu :))

Yazılım yüklersen gelir. Servise gerek yok, NSU ile kendin de yükleyebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG
    Yazılım yüklersen gelir. Servise gerek yok, NSU ile kendin de yükleyebilirsin...

Hocam *#7780# ile format attım ve NSU'dan tekrar yükleme yaptım ama Bounce II gelmedi ne hafıza kartında ne de başka sürücüde kurulum dosyası yok sanırım C: içinde oluyor o da formatla gitti, yoksa yazılım güncellemeyle rehber, mesajlar falan gitmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

quote:

Sorunu çözülen varmı arkadaşlar ya? işyerimn arka kısmında zayıf çektiği için E52 yi değiştirmek zorunda kaldım ama şimdiden pişman olucaz gibi. yazılımı güncelledim fakat gelişme yok dokunmatikler takılı kalıyor ve diğer tuşların da aksamasına neden oluyor.

Zoom problemi ve tuşlardaki takılma'dan dolayı pazartesi Kvk'ya vermiştim bugün öğlen aldım sorun hallolmuş gözüküyor cihazı teslim aldığımdan beri zoom problemi ve tuşlarda takılma olayı yaşamadım yalnız navigasyon tuşunun altındaki cihazın etrafına dolanan parçanın iki noktasına zarar vermişler cihazı tekrar geri aldılar fakat ellerinde parça olmadığı için değiştiremediler 1-2 güne kadar gelir dediler cuma günü tekrar götürücem o parçayıda değiştirecekler.Sizde servise bir uğrayın sorununuz hallolacaktır.

bakırköy şubeye kargolamıştım bugun sağlam şekilde teslim aldım hocam aynen sizde olduğu gibi dokunmatiğin kenarını çok hafif kırmışlar sordum 15 gun içerisinde gelir parçası dediler işim gucum yok bidaha kargolayacagım off.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

http://forum.donanimhaber.com/m_28396707/mpage_1/key_/tm.htm

Yani?
  • quote:

quote:

Yani?

yani gücellemyi burdan yapabilirsin diye verdim bana göre en iyi güncelleme anlatımı burada

• quote:

Bu linki neden koydun ki şimdi ???
  • quote:

quote:

quote:

Yani?

yani gücellemyi burdan yapabilirsin diye verdim bana göre en iyi güncelleme anlatımı burada

konuya uzak arkadaşlar için iyi bir anlatım olmuş kardeş saol.

• @SchwarzMoto
    birsey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeKNoYDN -- 14 Temmuz 2010; 10:46:41 >
  • Arkadaşlar forum yazdığınız bütün işlemler benim telefonuma yapıldı değişin hiçbirşey yok. Telefon daha da kötü oldu. İnanın bu arızanın çözümü yok. Nokia danışma hattını aradığınızda böyle bir arıza ile karşılaşmadıklarını söylüyorlar, peki bizler neyiz. Bizler bu arızanın canlı örnekleriyiz. Yurtdışındaki forum sitelerini okursanız bu arızanın illet bir arıza olduğunu anlarsınız. Zaten telefonun fiyatıda dikkat ederseniz 800 TL'den 500 TL'ye düştü. Adamlar bu telefonları elden çıkartmak için yani stok eritmek için Türkiye'yi kullanıyorlar. Ben Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim, bugünlerde sonuçlanır sizlerede sonuçu bildiririm. 3 defadan fazla servise gönderdiyseniz ve arızanız devam ediyorsa %100 paranızı geri iade alırsınız. Hiç beklemeyin hemen şikayetinizi bildirn.

Saygılarımla,
  • Arkadaşlar ben telefonu iade ettim tüketici hakları hakem heyeti beni haklı çıkardı paramı geri aldım ve bu telefondan kurtulduğum için çok sevinçliyim. Yeni alacaklar kesinlikle almayın bu telefonu iade etmek için tam 10 aydır uğraşıyorum.
  • Arkadaslar herkes bu telefondan şikayetçi ve bu telefon kumar gibi birşey iyi çıkarsa elinizden düşürmüyorsunuz kötü çıkarsada nefret ediyorsunuz! Ama burdaki sorunları okudum ve birkaç ufak önerim var işinize yarar inşallah. Yakınlaştırma problemini önlemek için şöyle birşey yaptım ben ve sorun tamamen ortadan kalktı: Kamera, seçenekler, gelişmiş dijital yaklaşım, kapalı. ben bunu yaptım ve son sürümü yükledm sorun tamamen ortadan kalktı! İnternet için ise benim telefonumda yakınlaştırma sorunu olmamasına rağmen operayı kulanıyorum hem çok hızlı hem her türlü videoyu çok hızlı bir sekilde yükleyip izleme imkanınız var! bu iki secenek umarım işinize yarar! ama galiba bu telefon kronik sorunlu o yüzden kullanırken cok iyi irdelemek gerek. bu arada Telefonun gps'i muhtesem onuda söylemeden geçemicem :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetOzan

Arkadaslar herkes bu telefondan şikayetçi ve bu telefon kumar gibi birşey iyi çıkarsa elinizden düşürmüyorsunuz kötü çıkarsada nefret ediyorsunuz! Ama burdaki sorunları okudum ve birkaç ufak önerim var işinize yarar inşallah. Yakınlaştırma problemini önlemek için şöyle birşey yaptım ben ve sorun tamamen ortadan kalktı: Kamera, seçenekler, gelişmiş dijital yaklaşım, kapalı. ben bunu yaptım ve son sürümü yükledm sorun tamamen ortadan kalktı! İnternet için ise benim telefonumda yakınlaştırma sorunu olmamasına rağmen operayı kulanıyorum hem çok hızlı hem her türlü videoyu çok hızlı bir sekilde yükleyip izleme imkanınız var! bu iki secenek umarım işinize yarar! ama galiba bu telefon kronik sorunlu o yüzden kullanırken cok iyi irdelemek gerek. bu arada Telefonun gps'i muhtesem onuda söylemeden geçemicem :=)

Haritalarda iken yakınlaştırma ve uzaklaşmayı kapatma imkanı yok. Gps iyi olsa da haritayı kullanamadıktan sonra ne yapabilirsin ki. Ben de internet için mecburen opera miniyi kullanıyorum. Harita için alternatif yok. (hack işlemi yapmak içimden gelmiyor). Ayrıca dijital yakınlaştırma kapalı da olsa dokunmatik tuşlar kapanmıyor.

• Konuyu hortlatmış gibi olucam ama fabrika ayarlarına geri dönünce ekran yakınlaşma problemi ve bazı tuşların basmama problemi ortadan kalktı.

Şu an telefonumda sorun yok.

Telefon biraz ağır çalışıyordu fabrika ayarlarına dönünce belirgin bir hızlanma oldu.
  • bende hortlatayım o zaman bu konuyu:) ben şimdi işim gereği sürekli adres arıyorum ve telefonumun bu özelliğini hiç kullanmamış fakat şimdi lazım oluyor. ne yapmam gerekli benim ücretsiz bir şekilde navigasyon özelliğini kullanmam için?? sesli bir şekilde yolları felan tarif ediyor bir arkadaşda görmüştüm. fakat o telefon kampamyası bu 1 yıllık ücretsiz kullanım demişti. benim ne yapmam gerekli bu özelliği ücretsiz kullanmam için? harita yol tarifi vb. şeyler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.