Şimdi Ara

NOKİA 700 kullananlar ltfn bilenler yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mrb arkadaşlar ben telefonumdan çok memnunum..tek sorunum klavye rengi..msj yazarken bastığımda mavi yanıyor..renklere takıntım olduğu için bu beni rahatsız ediyor..klavye rengi gri ve bastığımda mavi oluyor bunu değiştirme gibi imkanım yok mu?? tema yı değiştirdiğimde sadece arka plan değişiyor çok uğraştım ama bulamadım..birde telefonu ilk aldığımda klavye farklıydı şimdi farklı oldu nasıl olduysa..fabrika ayarlarını tekrar yükledim ama olmadı.onu eski hale nasl getirebilirim..bu iki sorunumu bilenler lütfen yazın.

• Maalesef çözümü yok. Güncelleme yapmışsınız artık öyle.
  • hadi yaa çok üzüldüm :( birde uyku modundayken sürekli ışık yanıp sönüyor msj ve çağrı dışındada bu bildirim ışığı yanıyor..tel yeni aldığımdan bulamıyorum hiç bir yerde
  • Cihazın rengine göre yazılımları oluyor.Örneğin;mavi ve siyah cihazların yazılımları farklı fakat ikiside aynı cihazda çalışabilir.
    Cihazın orjinal rengini yüklememiş olabilirsin,orjinal rengini denemeni tavsiye ederim.Dikkat et düşük versiyon yazılım atmayasın.
  • cihaz kırmızı ama uyarı işaretleri falan mavi..bu mavi ye takıldım bende...net e baktım çoğunun klavye rengii değişik benim nie mavi of ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda86

cihaz kırmızı ama uyarı işaretleri falan mavi..bu mavi ye takıldım bende...net e baktım çoğunun klavye rengii değişik benim nie mavi of ya

O rengin telefonla alakası yok. Herkeste öyle. Bildirim ışığını kapatmak için Ayarlar>Telefon>Bildirim ışıkları>Beklemede açık ışığı>Açık ışığı>Kapalı

Diğer sorunlarınızı aşağıdaki bağlantıya yazarsanız daha fazla yardımda bulunabilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_54578799/mpage_6/f_/key_//tm.htm#69557212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 26 Aralık 2012; 19:29:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.