Şimdi Ara

nokia 700 ltn cvp verin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokia 700 tel kullanmaktayım..youtube den video izleyebiliyorum ama normal google den girip normal video izleyemiyorum..benim tel de mi sorun var yoksa zaten izlenilmiyormu..ltfn cvp bekliyorum birde sosyal ağlara giremiyorum başlatılamış diyor...bunu nasıl düzeltebilirim..telefonun kendisinde yüklü olan sosyal ağlar dan bahsediyorum..

• Uygulamaları güncelle.
  • Normal Google'dan derken hangi siteleri kastettin orayı anlamadım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Normal Google'dan derken hangi siteleri kastettin orayı anlamadım ?

herhangi bi siteden video yani..film falan açılmıo anlamadım yani..servisemi vermem lazım 1 ay oldu teli alalı hep bişeyi ters oluyo..sosyal ağlarda açılmıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Uygulamaları güncelle.

telefon son güncellemede ama olmuo genede ya sinir oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda86

quote:

herhangi bi siteden video yani..film falan açılmıo anlamadım yani..servisemi vermem lazım 1 ay oldu teli alalı hep bişeyi ters oluyo..sosyal ağlarda açılmıo

Nokia telefonlarda Flash desteği yok.Yani internet üstünden dizi film vs izleyemezsin ama Html5 desteği varsa kendi tarayıcısı ile Dizimag isimli siteden yabancı dizi izleyebilirsin.Yerli dizi ve filmler için ise Youtube'yi kullanabilirsin.Arama yaparken izlemek istediğin yerli filmin sonuna tek parça izle veya full izle gibi ekler getirmelisin.Örnek ; Hababam sınıfı tek parça izle gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Uygulamaları güncelle.

Telefonu değil,facebook gibi uygulamaları güncellemen lazım
  • quote:

quote:

quote:

Uygulamaları güncelle.

Telefonu değil,facebook gibi uygulamaları güncellemen lazım

anladım dediğinizi bide telefonun kendinde olan sosyal ağları nasıl güncellicem..sosyal ağlara giriom hiç bi işlem yapılmıo başlatılamıyor diyor ki. dediğinizi nasıl yapıcam

• quote:

quote:

quote:

Nokia telefonlarda Flash desteği yok.Yani internet üstünden dizi film vs izleyemezsin ama Html5 desteği varsa kendi tarayıcısı ile Dizimag isimli siteden yabancı dizi izleyebilirsin.Yerli dizi ve filmler için ise Youtube'yi kullanabilirsin.Arama yaparken izlemek istediğin yerli filmin sonuna tek parça izle veya full izle gibi ekler getirmelisin.Örnek ; Hababam sınıfı tek parça izle gibi.

dediğinizi denedim ama gene açılmadı...merak ettiğim nokia 700 kullananlar hiç kimse izleyemiyormu yoksa benim tel de mi sorun var :S

• Youtube'dende mi açamadın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.