Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KUM23

android cihaz kullandım 4 model farklı markalarda artık gördümki konuşma kalitesi stabilite istiyorsan nokia alıcaksın bu modeli tercih ettim ne kadar uygulama özürlü bi telefon olsada en azından android kadar çağrı geldiğinde donucağını sanmıyorum

O kadar sene Nokia kullandim, cagri geldiginde donan tek modeline bile rastlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane güncelleme gelmiş dün baktım
    gerçekten konuşma durumunda 701 harika arka plan seslerini tamamen kesiyor
  • Symbian yerin dibine batırılıyor ama en beğendiğim en az sorun çıkartan yani telefon işlevini en iyi yapanlar symbian telefonlar.

• Merhabalar. çok acil yardım lütfen dün gec 701 e bir antivirüs yükledim. sabah tel açtığımda açıldı ama donup kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum ne kapatabiliyorum ne de menülere girebiliyorum saatlerce bekledim ama bişey yapamıyorum pc ye bağlayınca silerim dedim onuda 701 içerisi boş görünüyor nokia suite den deneyeyim dedim ama olmuyor. acil yardım??
    not. eset mobil secrty var kaspersky yükledim ama birde enson mobile securty diye anti virüs yükledim bunu yükleyince gitmiş ne yapmam lazım
  • yükleme böyle gereksiz uygulamalar
    701 in kendisi koruyor kendini

şimdi ne yapacağına gelince hard format atıcan

lakin nokıa suıte yedeğin vardır umarım

telefonu kapatıyorsun
    sonra menü tuşuyle beraber kamera tuşu ses kısma tuşu ve güç düğmesine beraber
    basılarak telefon tam açılana kadar basılı tutulacaktır tam açılınca telefon format yemiş
    şekilde açılacaktır suitden yedeklerini geri yüklersin

unut 4 tuşa birden basacan

menü tuşu alttaki ortadaki büyük tuş + fotoğraf çektiğin tuş + ses kısma tuşu + telefonu açtığın güç tuşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

yükleme böyle gereksiz uygulamalar
    701 in kendisi koruyor kendini

şimdi ne yapacağına gelince hard format atıcan

lakin nokıa suıte yedeğin vardır umarım

telefonu kapatıyorsun
    sonra menü tuşuyle beraber kamera tuşu ses kısma tuşu ve güç düğmesine beraber
    basılarak telefon tam açılana kadar basılı tutulacaktır tam açılınca telefon format yemiş
    şekilde açılacaktır suitden yedeklerini geri yüklersin

unut 4 tuşa birden basacan

menü tuşu alttaki ortadaki büyük tuş + fotoğraf çektiğin tuş + ses kısma tuşu + telefonu açtığın güç tuşu

cevap için teşekkürler. hard format atmıştım ama yine olmamıştı. uzun uğraş sonucu pc den kaldırdım acayip bir durum umudumu kestmiştim artık servise göndermeye karar verdim. son bir umutla pc den oldu. cıkmayan canda umut varderler ya düzeltim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkus -- 18 Ocak 2013; 16:56:46 >

• tamam sevindim düzeldiğine gerek yok anti virüs programlarına kasar bizim telefonları
  • tamam sevindim düzeldiğine gerek yok anti virüs programlarına kasar bizim telefonları
  • Arkadaşlar maddi durum yüzünden 701 imi satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir.
    iyi forumlar.
  • Güzel telefon.
  • 0.bulunur mu bu telefonun

• telefonum çok yavaşladı bugünlerde neden acaba,sizdede aynı mı durum

• telefona güncelleme gelmiş twitıra face resim koyma güncellemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

telefona güncelleme gelmiş twitıra face resim koyma güncellemesi

Face için olanını indirdim ancak nasıl çalıştığını bir türlü anlamadım, ayrıca galerideki resimlerin altında facebook'un simgesi var tıkladığımız zaman anında resimlerimizi facebook'ta paylaşabilmemiz lazım, ama o kadar denememe rağmen maalesef hiçbir resmi yükleyemedim, deneyeniniz varsa fikir verirseniz sevinirim...
  • bende hiç denemedim daha sadece güncellemeleri yaptım
  • Sn. Ahmet Demirci,
    Çok teşekkürler.
    Biraz geç oldu; kusuruma bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yonga -- 14 Şubat 2013; 23:29:52 >
  • Ben de tek sorun telefonun az çekmesi. Vodofone'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama çok az çekiyor evde zaten hiç çekmiyor. Vodofone hatlar evde azda olsa çekiyor benim ki çok nadir anlamadım gitti.
  • benim telefon da çok yavaşladı neden acaba

• Selam uzun süredir yazmıyordum buraya.... Birkaç gözlemimi paylaşmak isterim...

1-)ahizeden cızırtılı ses geliyordu kvk izmir 2 saatte ahizeyi değiştirdi ve sorunum düzeldi.....şuanda telefonla ilgili sıkıntım bazen donma yapıyor ama tekrar başlat seçeneği yok.. bununla ilgili bir bölüm olsa çok iyi olurdu galaxy s3minide tekrar başlatma seçeneği var....

2-)tek tuş arama seçeneği çok önemli arkadaşlar ve bu özellik telefonumuzda Türkçe destekli olarak mevcut...
    İphonda ve samsunda bile bu özellik yok nekadar büyük eksiklik... mesela iphonda bastığında algılamayı türkçe olarak yapmıyor ingilizce olarak yapıyor....samsungda ise svoiceu aç ingilizce söyle.... ama 701 in arama tuşuna 3 saniye basılı tutunca rehberdeki ismi söyle telefon 10 saniyede arama yapsın.... özellikle arabada harika işe yarıyor...

3-)Bugün keşfettiğim önemli bir özellik ise şu... malum klavyede harflerimiz iphondan daha küçük çıkıyor.. yanlış harfe basma ihtimalimiz yüksek ama bu çok da sorun değil... eğer harfi tıklamadan önce göster özelliği açıksa ozaman yanlış harfe bastığınızda tek yapmanız gereken parmağınızı ekrandan çekmeden doğru harfe kaydırmak.. ozaman ilk basışta yanlış harfi tıklasanız bile doğru harfe gelip doğru harfin çıkmasını sağlıyorsunuz bu gerçekten de yeni keşfettiğim ve harika bir özellik...

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 27 Şubat 2013; 16:23:17 >

• benim 701 imi eşim elimden aldı
    banada e72 kaldı
    olsun ben nokıa telefonlarını çok seviyorum
    bu ara telefondan nete bile girmiyorum tam 8-9 gün gidiyor e72 nin bataryası
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.