Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 701 'i 5 aydır kullanıyorum. Olumsuz bir yanı yok , bana göre. Severek kullandığım telefon.
  • telefonum arada kilitlenip kalıyor sonrada kapanıp tekrar açılıyor galiba takıldığında kendini resetliyor sizde böyle bir durum oldu mu ? garantiye göndermelimiyim ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

telefonum arada kilitlenip kalıyor sonrada kapanıp tekrar açılıyor galiba takıldığında kendini resetliyor sizde böyle bir durum oldu mu ? garantiye göndermelimiyim ? teşekkürler.

Son yüklemiş olduğunuz programları/uygulamaları/oyun silin düzelir, büyük ihtimalle telefonun desteklemediği bir şeyler yüklemişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitanesi77

quote:

telefonum arada kilitlenip kalıyor sonrada kapanıp tekrar açılıyor galiba takıldığında kendini resetliyor sizde böyle bir durum oldu mu ? garantiye göndermelimiyim ? teşekkürler.

Son yüklemiş olduğunuz programları/uygulamaları/oyun silin düzelir, büyük ihtimalle telefonun desteklemediği bir şeyler yüklemişsiniz

ilk aldığım güne nasıl çevrilir telefon ?
  • quote:

quote:

quote:

ilk aldığım güne nasıl çevrilir telefon ?

Aşağıda vermiş olduğum linkte anlatımı var, çok basit bir uygulama ile ilk günkü hale getirebilirsiniz, ancak bir kaç forumda okuduğum kadarıyla telefonda sorun oluşabiliyormuş, tabi hepsin de değil, şayet imkanınız varsa bir nokia shop'a veya kvk bayisine gidip flash attırabilirsiniz

http://www.maxilevel.com/symbian-3-modifikasyonlar/917-reset-symbian-3-model-telefonlara-format-atma-ve-hard-format-sonrasi-symbianhacker.html

• o menüde takılır sen şimdi benim yazdığım şekilde hard format at
    ben belki 6 kere attım
    önce telefonunu nokia süitden yedeğini al içindekileri geri yüklersin

sonra telefonu kapat menü tuşu+kamera tuşu+ses kısma tuşu+güç düğmesi yani açma kapama düğmesi

bu dört tuşaberaber aynı anda basılarak telefon tam açılana kadar basılı tutulacaktırtelefon tam açılınca
    format yemiş durumda açılacaktır
    daha sonra aldığın yedeği telefona geri yüklersin
  • epey zamandır bu telefonu araştırıyor ve almak istiyordum ama maalesef ben almadan piyasadan silindi, şimdi ikinci elini alabilirim fakat sormak istediğim bir şey var bataryası normal bi kullanımla ortalama ne kadar gidiyor.
  • 2.5 gün gidiyor normal maillere bakmak falan
    devamlı internet müzik falan dersen 1.gün

ben dün medya marktda gördüm 766 tl ydi
  • arkadaşlar benim sarj hiç gitmiyor, 1 günde bitiyor. Ayrıca fazlada öyle kurcalamıyorum 5 dakika internete ya bakarım ya bakmam. Fazlası yokk. Sorun ne olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

arkadaşlar benim sarj hiç gitmiyor, 1 günde bitiyor. Ayrıca fazlada öyle kurcalamıyorum 5 dakika internete ya bakarım ya bakmam. Fazlası yokk. Sorun ne olabilir...

Öncelikle açık uygulamalar var mı (örn. whatsapp, hava durumu, oyun, uygulama vs) ona bakın,

Telefonunuzu ilk açtığınız zaman, açılması uzun sürüyor mu? (şayet uzun sürüyor ve kasıyorsa artık format atma zamanı gelmiş demektir, nasıl atılacağını az yukarı baktınız mı görürsünüz)

Şebekeyi 3G de mi kullanıyor sunuz? yoksa GSM modun da mı? (3G modunda %30 daha çabuk biter, GSM moduna alın şebekeyi)

Ekran parlaklığına bakın, yüksek olmasın, istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz zaten evde, işte vs en düşük seviyeye getirin, dışarı çıktığınızda yükseltebilir siniz

Gece telefonunuzu kapatın, hem radyasyona maruz kalmaz hem de şarjınız ortalama 8 saat daha uzun gider

Son olarak da kullanmış olduğunuz telefon akıllı telefon sınıfındadır, çok şey beklemeyin, dediğiniz şekilde kullanıyorsanız bu işlemleri yaptığınız zaman 2 gün gider

Umarım yardımcı olabilmişimdir....

• @bitanesi77 Allah razı olsun dediklerinn hepsini uygulayacağım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonunuza dikkat edin,

Ben kirlendiği için ıslak mendil ile silmiştim,

Nasıl olduysa içerisine geçmiş telefonun,

Sıvı teması oldu diye sürekli reset atıp duruyordu,

Servise gönderdim, kim bilir ne zaman gelir
  • quote:

Arkadaşlar telefonunuza dikkat edin,

3 hafta sürer hocam maximum..seninkide büyük şanssızlık olmuş..

• quote:

geçmiş olsun bitanesi
    cana geleceğine mala gelsin
    canın sağolsun senden kıymetli olmaya
  • Navigasyonda, yürüyerek hedef bulmayı nasıl ayarlıyoruz?
    Arabaya göre buluyor sonuç aradığım olmuyor yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

quote:

geçmiş olsun bitanesi
    cana geleceğine mala gelsin
    canın sağolsun senden kıymetli olmaya

Teşekkür ederim abi

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Navigasyonda, yürüyerek hedef bulmayı nasıl ayarlıyoruz?

Araba navigasyonu ile hiçbir farkı yok zaten, gideceğin yeri haritadan seçiyorsun veya adresi kendin giriyorsun, Buraya git, Buraya yürü seçeneklerini tıklıyorsunuz, telefonu sağa sola çevirmeniz istenilebilir, bunu yaptıktan sonra yönlendirme çalışacaktır.
  • quote:

quote:

Araba navigasyonu ile hiçbir farkı yok zaten, gideceğin yeri haritadan seçiyorsun veya adresi kendin giriyorsun, Buraya git, Buraya yürü seçeneklerini tıklıyorsunuz, telefonu sağa sola çevirmeniz istenilebilir, bunu yaptıktan sonra yönlendirme çalışacaktır.

Tamamda diyelim ki parktan yürüyerek hedefe gitçem, yürüme seçeneği olmadımı araba yoluna göre hesapladığı için yol kısa bile olsa baya uzamış oluyor.

E 72 yürüyerek arabayla diye seçenekler vardı diye hatırlıyom

• quote:

quote:

quote:

Tamamda diyelim ki parktan yürüyerek hedefe gitçem, yürüme seçeneği olmadımı araba yoluna göre hesapladığı için yol kısa bile olsa baya uzamış oluyor.

E 72 yürüyerek arabayla diye seçenekler vardı diye hatırlıyom

Telefonunuzda yürüyerek seçeneği vardır,

Yol Tarifi ayarlarınızı değiştirerek yol tariflerinizin hesaplanma şeklini değiştirebilirsiniz. Ayarları görmek için, Yol Tarifi Al arama kutularının altındaki Sürüş seçeneklerini, Yürüme seçeneklerini veya Toplu Taşıma seçeneklerini belirleyin. Daha fazlası için;

http://www.nokia.com/tr-tr/destek/sorun-giderme/?action=singleFAQ&caseid=FA134945_tr_TR

http://www.nokia.com/tr-tr/destek/urun/e72/kullanma-klavuzu/?action=onlineuserguidepagechange&pFile=GUID-8136FD98-4644-40D6-8B2F-1B587C99C00F_FILE001.html#GUID-1F7C896E-2B17-453C-9616-9987077C8007

Olmaz ise Nokia Suit'ten haritaları güncellemeyi deneyin

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.