Şimdi Ara

[ Nokia 701 { Belle FP2 - 1.3 GHz | 3.5' nHD IPS-LCD | 8MP - 720p | 8GB | NFC ] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
2
Favori
82.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lambanın cini gibi,çekmeceden çıkarmanıza gerek yoktu,madem çıkardınız,ikinci el satın kurtulun.
  • Bu 701 denen meret ,Türkiye piyasasına sunulduğunda nokianın symbianla anlaşması sona ermişmiş,bize ileride yazılım desteği olmayan bir aleti allayıp pullayıp satmışlar meğer,Avrupa ve ABD'de tutulmayınca ortadoğu ve Asya ,Çin pazarına elde kalan malları yollamışlar.
    Nokia microsoft ile anlaşınca'ya kadar bir sürü ara model çıkardı.Ara modeller,alanların elinde patladı.701'in kısa hikayesi budur.
    Akıllı telefonda symbian maceramın dersleri;
    Bu konuda en iyisi ios,sonrasında androit,
    ios kapalı bir sistem ve parayı veren düdüğü çalıyor.androitte ise bedava uygulama çok ama işe yarayanı paralı
    Son söz;aklılı telefonların herşeyi dışa bağımlı,uyan Türkiye akıllı ol. !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

beyler uzun aradan sonra çekmeceden çıkardım 701 i şimdi buna nasıl hard format atıyoruz var mı bilen ?

Kapalıyken; Menü tuşu+Kamera tuşu+Ses Kısma Tuşu+Güç Düğmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

beyler uzun aradan sonra çekmeceden çıkardım 701 i şimdi buna nasıl hard format atıyoruz var mı bilen ?

Kapalıyken; Menü tuşu+Kamera tuşu+Ses Kısma Tuşu+Güç Düğmesi

bu kombinasyonu bir yerde daha okudum denedim ama bende işe yaramadı neden olabilir acaba ?
  • beyler ben bu telefonun ön arka sag solunu vs değistirmek istiyorum yani kasayı komple elden geçirecem , nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hanıma vermiştim oda şarj entegresini yakmış kapalı cekmecede duruyordu öğle
    dün çekmecen çıkartıp tamircime götürdüm değişti 30-tl ye yepyeni telefon oldu
    şimdi acaba hanımamı versem yeniden yoksa satsammı diye düşünüyorum
    gerçi şimdiye kadar sattığım tek telefon iphone 4s oldu onuda kırarım diye elimden çıkarttım
    hiç bir telefonumu satmadım
    bizim evde cep telefonları enaz 6-7 sene kullanılır
    benden sonra hanım kullandı hep telefonları
    ev de bir çekmece telefon mezarlığı gibi
  • telefonu tamir ettirip şarj yerini
    dün sattım 200-tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: esra_oz

Arkadaşlar benim için AF çok önemli 701 de de af yok yazıları okuyamıyorum bir çözüm yolu var mıdır yardım ederseniz çok sevinirim
    Yazıları okuyabilmem lazım yoksa telefonu geri vercem 8mp kamerası var af si yok

Çözümü yok maalesef
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.