|
Bildirim
Çerçevesi kalın ama hala elmalardan işlevsel, özgür ve iTunes belasından bağımsız
|
Sizin iÇöp'ten farklı olarak bu 3000 liraya satıldığı için garantili olarak tabi methiye yağdırıcaz kudurun
|
Merhabalar,
mesele sorunsuz çalışıp çalışmamaları değil, uyguladıkları yük ve kaç kare/saniye alınabildiği. Performans testleri sonrasında, telefon iyice ısınmışken kare atlaması yapıp yapmadığı, oynanabilir 30 veya akıcı 60 kare/saniyeye yaklaşıp yaklaşamadığını test ediyorum; hala bu iki fosil oyun kadar başarılı grafiğe sahip ve en önemlisi de yük bindiren pek oyun yok; belki Nova ve Asphalt serisi. 600-700 liralık Lenovo K5 Plus, Ultron gibi tasarruf odaklı dört çekirdek 1.2GHz hızındaki işlemcili, Mali MP400'lü telefonlardan tutun da performans odaklı 8 çekirdek 2.45GHz'e kadar çıkabilen, Snapdragon 835'li Nokia 8'e kadar (ki şu ana kadar incelemesini yaptığım en pahalı telefon) yaptığım birçok incelemede bu oyunları kullandım, ilk defa bu kadar seri ve akıcı bir deneyim elde ettim, dolayısıyla bir süre daha bu oyunlar benim sınama aracım olacaklar, ta ki artık incelediğim her telefonda ekranının 60Hz tazeleme hızı sınırına takılana kadar. |
Merhabalar,
Dual Sight çekim modu, ki daha doğrusu doğru düzgün çalışabillmesiyle Vlog'a meraklı kullanıcılar için yeni ve kullanışlı bir eklenti; benzeri var ama bu kadar düzgün çalışanı yok. İkincisi, OZO Audio. Standart iki mikrofonlu kurulum yerine üç mikrofonlu kurulumla rakipleriyle kıyaslandığında çevresel ses deneyimi ve özellikle ses kalitesi başarılı bir hale getirilmiş. Bunlar 4K 30 kare/saniye video çekebilen özçekim kamerasıyla birleşince tekrar tekrar gördüğümüz, artık standarda binen özelliklerle karşılaştırıldığında amiral gemisi sınıfı telefonlar arasında "yenilikçi" sıfatını hak ettiğini düşünüyorum; artısına eskisine incelemede tüm detaylarıyla değindik zaten. |
Lumia serisini nokia değil microsoft çıkardı sonrada ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|