Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla tv ye hdmi dan bağlıyorum, kablosuz olarak film resim müzik gönderiyorum, usb bellek takıyorum, film dizi indiriyorum, opera mini peeformansı bence internet için yeterli, gravity ile twitter peeformansı iyi, yandex maps kurdum, google maps kurdum, navigasyonla iyi çalışıyor. Opera mobile e eklenti kurdum, sitelerden dizi indirip izliyorum. Whatsapp iyi. Şarjım iyi, kameram şekil.. Daha ne olsun. İki sıkıntım var, birincisi işcep, ikincisi pdf dosyaları okumadaki hızı. Onun dışında oldukça memnunum. Alırsam da windows 10 gelince 1020 alırım. Son 41 mp, son nokia, son carl zeiss mercek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün teli düşürdüm. hiçbirşey yoktu. akşam siyah bir leke oldu ekranda. sabaha komple mürekkeplenmiş gibi masmaviydi ekran. camında çalışmasında hiç birşey yok ama ekran masmavi artık gözükmüyor neredeyse. nokia teknikdesteğe vereceğim ist.a gönderecekler bakalım. başına gelen oldu mu daha önce? inşaallah garanti kapsamına sokarlar.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Sen cihazın hakkını veriyorsun hocam zaten..herşeyi yapabiliyorsun işte...
    İşini gördükten sonra gerisi hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbesen kaynaklı Ekran dağılmış hocam..lcd akması...
    Değişecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: Haluk Cecan

Darbesen kaynaklı Ekran dağılmış hocam..lcd akması...
    Değişecek...

garantiye girmez diyosun yani
    ne kadar tutar peki
    faiş fiyat çekerlerse 1020 yolları görünür bana
    inşaallah hallolur da çok aradığım 808i kaybetmem
  • Yani darbeden dolayı derlerse garantiye sokmazlar hocam ama belli de olmaz bu servislerin sağı solu bellı olmuyor biliyorsun....
    En faZla 100 lıra falan tutar herhalde daha yüksek isterlerse gerek yok zaten şahsi fikrim..
    Düzelir ama bir sorun olmaz

• inşaallah teşekkürler
  • 808 var almak isteyene kutulu full

• Yeni haberler var

Opera mobile store artık nokia store un mağazasını devralacakmış. Symbian ürünlerine oradan ulaşılacakmış. Yok yok gülmeyin. Vallaha doğru.

http://www.gsmarena.com/microsoft__accepts_opera_mobile_store_as_default_for_nokia_phones-news-10239.php
  • garantiden lcd değişti kırmızıma kavuştum bugün
  • Hadi gozunuz aydin hocam :) Benim 808imde yarin elimde ins.
  • tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

valla tv ye hdmi dan bağlıyorum, kablosuz olarak film resim müzik gönderiyorum, usb bellek takıyorum, film dizi indiriyorum, opera mini peeformansı bence internet için yeterli, gravity ile twitter peeformansı iyi, yandex maps kurdum, google maps kurdum, navigasyonla iyi çalışıyor. Opera mobile e eklenti kurdum, sitelerden dizi indirip izliyorum. Whatsapp iyi. Şarjım iyi, kameram şekil.. Daha ne olsun. İki sıkıntım var, birincisi işcep, ikincisi pdf dosyaları okumadaki hızı. Onun dışında oldukça memnunum. Alırsam da windows 10 gelince 1020 alırım. Son 41 mp, son nokia, son carl zeiss mercek..

Konuya girmeyli uzun zaman olduğundan mesajını görmemişim hocam, dediklerinin hepsini yapıyor. Hatta tv ye direk kablosuz olarak
    dlna dan bağlanıp foto ve videoları gönderip tv den izlenebiliyor, tabi miracast hariç.

• nodar kullanıcısına yanıt
    Evet ben onu yazalı çok olmuş ben de şu an xperia arc telefonumu kullanıyorum. Nokia 808 im hafta sonu foto lazım olunca. Hafta içi Xperia arc kullanıyorum. Kablosuz görüntü aktarma tv mde özellik yok fakat pritech w1 marka aktarıcı ile bende kablosuz görüntü aktarıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Evet ben onu yazalı çok olmuş ben de şu an xperia arc telefonumu kullanıyorum. Nokia 808 im hafta sonu foto lazım olunca. Hafta içi Xperia arc kullanıyorum. Kablosuz görüntü aktarma tv mde özellik yok fakat pritech w1 marka aktarıcı ile bende kablosuz görüntü aktarıyordum.

Farketmez hocam, tv nizin smart özelliği yoksa bile ilerde alacağınız tv stick veya tv box ile tv nize smart özelliği kazandırdığınızda da kullanma imkanınız var.

Vestel 50 inç 8575 modeli tv'me(Ön yargımı kırıpda aldığım ve memnun olduğum bir modeldir.) nokia dan rahatça aktarma yapabiliyorum, ki aslında bilmiyordum,

DLNA indirip bir deneyeyeim dedim ve oldu. Çok da güzel oldu.. 808 halen işlevsel ve fonksiyonel, modası da geçmiş değil.Androidlerin hepsini yapamıyor belki ama yapabildikleri bile bana
    yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 8 Aralık 2014; 15:19:29 >

• slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Opera Mini internet için yeterli falan değil. En basitinden bu forum sitesinde bile cevap yazarken bi smile eklemek için tekrar yükleme yapıp sayfayı beklemek gerekiyor. En iyisi yine de Opera Mobile oluyor. Ki o bile kötü. iPhone kullandıktan sonra 808'e tekrar döndüm de attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim kendimi. Gravity iyi fakat Foursquare çalışmıyor. Ayrıca Twitter'da mention ve DM bildirimlerini de alamıyorsun. En azından bende öyle. Bu arada WP olan hiçbir Nokia, Nokia değildir. Gerçek Nokia Symbian'dır o da 808'de.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tweetian'da gelmiyor mu bildirim sugar?

• Stanley Lord kullanıcısına yanıt
    Tweetian'da geliyor onda sorun yok. Fakat Gravity sorunlu.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tweetian daha kullanışlı bence..gravity pek pratik değil..

• mağazaya güncelleme geldi ama niye geldi belli değil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.