Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolleksiyon kismina bi zimbirtilar eklenmis :) Umarim eli ayaginda uygulamalar yaparlarda bizde keyfimize bakariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama mi:)

• slm lar nokia 808 bataryası arıyom bulamadım,nette baktıklarım hep cakma gıbı duruyor,bendeki orjinal batarya 3.8 volt yazıyor,nettekiler hep 3.7 volt orjinal bataryayı nette nerde bulabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asimor A kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-bl-4d-100orj-nokia-808-batarya-191125697/detay bu ilandaki eleman orjinal demiş ama konusmak lazım.
  • Nokia 808 de whatshapp ve facebook uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu?
  • wapp sorunsuz ama Facebook kötü sanırım. Kullanmıyorum gerçi sadece foto atarken onda da sorun yok.

• telefonu kabalaştırmayacak ama koruyacak bir kılıf arıyorum. önerilere açıgım. Teşekkürler

• mert25 kullanıcısına yanıt
    Facebook kağnı gibi, whatsapp sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

iOS ve Android'in program desteği haricinde en büyük artıları yüksek ekran çözünürlüğü ve yüksek donanımlar kullanıyor olmaları. 4S'ten sonra 808 ile internete girmek işkence. Yavaş telefon arkadaş yavaş. Kağnı gibi kalıyor 4S'in yanında. Opera Mobile'da cihazım kaç restart attı ben biliyorum. Safari'yi de yazsan, Chrome'u da yazsan olmaz. ARM11 işlemcisi olup da düzgün adamakıllı internet deneyimi sunan bir cihaz görmedim. Symbian'daki en iyi internet deneyimini hâlâ i8910'un verdiğini söyleyen bir arkadaş vardı. Haklı da. Ayrıca 4S'te telefon konuşması yapmak çok daha rahat. 808'in ahize performansı çok çok kötü durumda. 808'de rahat telefon konuşması yapmam imkânsız. Dışarda falan olduğumda mümkünatı yok sesi duyamıyorum. Kendimce çözüm buldum. hoparlöre alıp en düşük seviyeye getiriyorum. Konuşurken de cihazın hoparlörünü kulağıma dayayıp öyle konuşuyorum. Bu konuda 4S'in yanına dahi yaklaşamaz. Dostum telefon numarası kim çeviriyor savunduğun teze bak? Rehber denen bir şey var. Ayrıca iPhone'da da gayet rahattı.

Mr. Jingles benim bugüne kadar ahize de kulağa en yüksek ses veren telim 808 haberin olsun :) Tabii senin sorununun ne olduğunu biliyorum , bende de vardı düzelttim. sert ve ucu sivri bir kürdan alıcaksın ve kulağa gelen yerdeki yassı deliğe sokacaksın o yassı kısımın ortasında aslında iki tane yanyana yuvarlak delik var ve onlar tıkanmış vaziyette o yüzden aslında gümbür gümbür olan sesi duyamıyorsun. o delikleri kürdanla del ama çokta fazla içeri daldırma bu sefer içerideki kulaklığa zarar verebilirsin... Bütün olay kulağa gelen yerdeki süngerin tıkanması ile oluyor...
    internet performansı olayının arm11 ile kıyasına gelince onunla ilgili birkaç şey söylemek isterim eski celeron laptopları düşün onlar 1 ghz hızları ve 512 mb ramleri ile bile internette bugünkü 808 den ve iphone 4s den daha iyi performans sunarlar. nereden biliyorum bende bir tane var ibm antika laptop ve internette süper. 808 ise gömülü flash ve java çalıştırıyor bunlar iphone da yok o yüzden iphone rahat ve buna karşın symbian tarayıcısı eski ve bir türlü yenileme yapmadı ve zaten oradan kaybetti. tarayıcıyı komple yeniden yazacağına inatla aynı yazılımı sınırlı olarak geliştirmeyi tercih etti. o yüzden symbian tarayıcısı zayıftır. ama bana göre symbian sistem olarak en güzel sistemdi nokia ise
    microsoft tarafından içten fethedildiği için yönetim kurulundan bir türlü doğru kararlar çıkarıp uygulayamadı örneğin ekran çözünürlüğünü arttırmak yüksek cpu lu cihazlar üretmek tarayıcıyı yeniden dizayn etmek symbian üzerinde de gayet mümkündü. ve üstelik diğerlerinin olmadığı zamanlarda symbian tarafından patenti alınmış yığınla özellikte diğerlerinde olmayacaktı, ama nokia kıçını microsofta kaptırmış olduğu için içerideki finlilerin büyük itirazlarına rağmen abd li ortakların hisselerinin çoğunluğa geçmiş olmasından dolayı doğru kararları bir türlü alamadı. microsoft tarafından istenen de zaten buydu
    yani nokia içten feth edilmişti o yüzden battı. Teknolojisi geri olduğu için falan batmadı. Bugün şöyle düşün microsoft lumia da 1520 ve 930 gibi cihazlar varki bu özellikte cihazlar iphone da yok. oysa şu anda microsoftun mobile üretme teknolojisi mi var o teknoloji tamamen bünyesine kattığı nokia nın teknolojisi ve hani nokia dokunmatik ekran yapamıyordu lumia 1520 yi bir incele derim arkadaşın galaxy s5 in dokunmatiğine gerek hassasiyet gerek ışık yansıması gerekse renklerin canlılığı ve kullanım konforunda on basar, istersen eldivenle bile kullanıyorsun. Kısacası sorun symbianda değildi sorun symbianı geliştirmek istemeyen microsoftun ele geçirmiş olduğu ve bu yüzden istediğini yapamayan
    nokia daydı...

• modifci kullanıcısına yanıt
    100 tl ye ön ekran camı var al tak
  • enolaguy E kullanıcısına yanıt
    Sattım hocam çok oldu
  • Ben de bi resim atayım dedim.
     ==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==
  • Kış fotoğrafları ehemmiyetle beklenir :)

Geçen bir mağazada Galaxy k zoomla kıyaslayım dedim. Bizim cihaz hala 10 numara. K zoom ismi üstünde zoomla çok güzel iş yapıyor ama...Hayatta satmam 808ümü eski toprak..
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Ben de 808 den önce galaxy s4 zoom kullanıyordum. Android olarak iyi fakat, android te nedense kamera iyi olmuyor. Mesela ben s4 zoom kullanırken, çektiğim resimler soluk çıkıyordu. Ayrıca geniş açılı çekim yaparken de kenarları daha bir fazla yayılıyordu. Resimde kenarlarda insanlar varsa suratları yayılıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 7 Ocak 2015; 10:51:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşıma işlemi yakında başlıyor.

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbb_2 -- 7 Ocak 2015; 14:51:52 >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    S4 zoom bilgilendirmesi için sağol.
    Foto köşelerinde deformasyon olayı bencede bizim 808 lerde azdır-makuldür.
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt
    Sensorun buyuk olmasinin avantaji :)

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.