Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de bir problem yok ama n8 kadar da kuvvetli değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu satan var mı..?
  • Arkadaşlar merhaba,

ilk çıktığı ay nokia 808 imi aldım. Son 6 aydır ekran kapalı ve saat görünürken tuşla ekranı açmaya çalıştığımda açılmıyor pili çıkarmam gerekiyor. o esnada biri ararsa kesinlikle kimin aradığını göremiyorum ve cevaplayamıyorum akşama kadar çalıp duruyor. tekrar pili çıkarıp takmak gerekiyor.

hard format attım hiç bir uygulama yüklemedim ama yinede yapıyor. bazen çok sık günde 5kez bazen 3 günde bir falan.

bazen de nokia eski bir sertifika gönderdi gibi bir yazı ekrana geliyor ve hemen kayboluyor.

böyle bir arıza ile karşılaşan oldumu.

Yardım lütfen...
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Nokia suite ile yazilimi yeniden yüklemeyi deneyin öncelikle..

• Haluk bey ilginiz için teşekkür ederim,

hard format attıktan sonra nokia suit ile yazılımını yükledim sorun çözülmedi.
  • Estafurullah...

O zaman servise vermenizi tavsiye edecegim hocam..

Cihazda ne gibi uygulamalar yüklüydü?
  • Üstad merhaba,

herhangi extra bir uygulama yüklü değilkende yapıyor.

problem her zaman yapmaması servise verdiğimde arıza yok diye geri verecekler biliyorum.

bazen 3-4 gün hiç sıkıntı yok bazen 1 saat içinde 5 kez yapıyor bu arada telefonu hiç kullanmıyorum beklerken yapıyor.

daha önce sıfır 5800 da bilgisayar a bağlamak istediğimde bilg. telefonu hiç görmüyordu 5 kez servise verdim sorun yok diye geri verdiler.(genpa hasanpaşa).
    Bir sürü farklı bilg. denemiştim oysa. Daha sonra kvk kozyatağı na gönderdim onlar da sorun yok diye rapor verdi ama telefon servisten geldiğinde çalışıyordu.

Daha 1bir yıl kullanıp yeni model nokia alacağım artık 5 yılda bir telefon değiştiriyorum.

teşekkür ediyorum ilgin için
    Merhaba

Anladim olayi..bir ara bende de yapmişti ama uzun sürmedi..
    Epeydir de cihazi kullanmadigim icin su an bilmiyorum...

Phoenix ile yazilim atmayi biliyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanley Lord -- 28 Ekim 2014; 16:04:30 >
  • merhaba

phoenix maalesef bilmiyorum.

büro makineleri tamiratı konusunda uzmanım ama telefonla amatörce uğraşıyorum.

telefonu açtım komplike bir parça temizlenecek bir kart bile görünmüyor. fotokopi makinelerinin elektronik kartlarını tinerle falan yıkayabiliyoruz.
  • Arkadaşlar nokia 808 ve xperia arc telefonlarımı satıp lumia 1020 (2. el) almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?
    Ben anlatayım sana halledelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

Arkadaşlar nokia 808 ve xperia arc telefonlarımı satıp lumia 1020 (2. el) almayı düşünüyorum. Sizce değer mi?

bence değer
  • Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım bana bu telefonu hediye etti. Ancak kullandığım vodafone hattımdan arama yapamıyor mesaj atamıyorum ama interneti gayet hızlı kullanıyorum. Diğer hattım turkcell taktığımda ise her şekilde kullanabiliyorum.
    Sizce sorun nedir çünkü servise verdim orada bir sorun çıkmadı.
    Acaba sim kilidi gibi bir kilidimi var acaba ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

evet arkadaşlar garmini kurdum bir de internetten 2014 başarsoft haritası buldum dün süper oldu. yalnız garminde klavye hatası var, onu da tesadüf ekranı kilitleyip açınca klavyenin geldiğini fark ettim.

bir tane tema kurdum adı DONNA BLUE
    bir tane saat widgeti indirdim şeffaf LCD DİGİTAL CLOCK
    bir tane ekran koruyucu kurdum NOKİA SLEEPİNG SCREEN
    hava tahminleri için GİSMETEO kurdum yine şaffaf widgeti var.
    yukarda pil göstergesini görmek için ION BATTERY TIMER kurdum
    bir ara swype klavye kurdum ama beceremedim kullanmayı hatalıydı herhalde

internette bulduğum bazı uygulamaları kurdum şimdi telefona sıfır baştan vuruldum diyebilirim.

EDİT: bugün biraz daha uraştım swype input u da hallettim :) beni bir yıl daha sağlam götürür.

Hocam telefon süper olmuş

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Evet iyiydi ama bu ara bazı uygulamalar için lumia 1020 ye odaklandım.
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Başka cihaza odaklansan daha iyiydi..
  • Doğru diyon ama eşime z1 compact aldım hediye. Azıcık kurcaladım gerçekten akıcılık, özellikler falan 10 üzerinden 9. Onu da kameradan kırdım. Hala nokia 808/1020 kalitesinde yok. Eğer değiştirirsem nokia 1020 olur dedim. Özellikle windows phone da Office lens (döküman fotolarını word e çevirme) ve Ezcast (kablosuz video ve resim aktarma programı) dan ötürü windows phone a sıcak bakıyorum. Ama bekleme kararı aldım, belki lumia 1030 çıkar. Daha iyi işlemci 2 gb ram ile
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Kamera olarak tabii ki kimse yanina yaklaşamaz..ama diger türlü wp nin eksikleri çok ve bir türlü de giderilmedi...
    Bence de hocam biraz daha beklemen mantikli olur..şu an 1020 zamani değil...hem donanim hem yazilim açisindan

• Merhaba arkadaşlar
    Bakarsanız seviniriim.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99156409

• Haluk bey merhaba

grip ve internet problemi yüzünden cevap yazamadım.

Benim telefonun sorunu çözüldü sanırım. 10gündür sorun yok. İki şey yapmıştım biri telefonu söküp tekrar topladım birde içinde gelen facebook uygulamasını yeni versiyonu ile yeniledim.

Bu güne kadar kesin yapmasını gerekiyordu. PC den internete bağlandığımda 460kb ile bağlanıyor normalmi bu sizce. 3G açıkken kapalıyken farketmiyor.Şebeke full gösteriyor.

İlgin için teşekkür ederim printer fotokopi gibi aletlerle ilgili her türlü desteğe ihtiyacın olduğunda buradayım.

kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.