Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende biraz n8 le takilacagim gaza geldim senden..

foursquare tamam dedin,youtube da da sorun yoktur herhalde...

browser stock mu kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    YouTube'a YouTube Downloader uygulamasından giriyorum. HD videoları o da destekliyor ve izliyorsun. Gerektiğinde de indiriyorum. Onun dışındaki her şeyde Opera kullanıyorum. Biz 808'e yavaş diyoruz da FP1 cihazlar daha kötü yahu. N8 falan cidden 808'i aratır yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Symbian her zaman symbian..

Olsun,biz işimizi görürüz...

Karizmasi yeter..

• Tesekkurler.Unarim cozulur :( Seviyorum 808imi :)

• Eşime yeni telefon aldıktan sonra eski telefonum Xperia Arc a dönüş yaptım. 808 imi şimdilik rafa kaldırdım. En güzel özelliği bisiklet sürerken kulaklıktan arama yapabilmemdi. Artık foto makinası olarak kullancam.

Bu arada android te facebook ve twitter bildirimleri gelmiyor. Android kullanıp bilgisi olan var mı? Araştırma yaptım ama sonuç bulamadım. Burada da tecrübeli arkadaşlar olduğu için sorayım dedim.

Edit: Facebook bildirimlerini çözdüm. Twitter bildirimleriyle uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 25 Eylül 2014; 21:44:18 >
  • Telefona kulaklığı taktığımda algılıyor, üstte kulaklık ikonu beliriyor ve çalışıyor. Ancak kulaklığı çıkardığım zaman, takılıymış gibi üstteki ikon duruyor ve hoparlörden ses çıkmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Kulaklığı tekrar takınca aynı şey... Birkaç gündür böyle, ne yapabilirim? (Pure Pack 4x4 yüklü)
    Son olarak telefondaki notlarımı nasıl yedekleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 25 Eylül 2014; 22:23:55 >
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    Pc den twitter a gir..izin verilen uygulamardaki herşeyi sil..
    Cihazdan twittera tekrar oturum.aç.

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    O yontemi denedim ama onda da işe yaramadı. Twitter a mail attım. Cevap dahilinde yaptıklarımı açıklayayım. Windows tablet için twitter uygulması kullanıyordum. Tabletimden twitter bildirimlerini almak istemiyorum deyince. Telefona geldi. Twitter sadece bir yerden bildirim almak için ayarlanmış. Hem tablet hem telefondan bildirim alamıyormuşuz. Cevabın için teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun bu başlığını geçen sene 808'i almadan evvel takip etmeye başlamıştım, o zamandan beri de devam ediyordum. kayıt olmak bugüne nasipmiş. burada yazılanlar 808'i almamda önemli etkisi olan kaynaklardan biri oldu diyebilirim. bu vesileyle buradaki arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.

aklıma takılan bir, iki soru var.

telefonu herhangi bir bilgisayara bağladığımda telefona erişebilmek için parola sorması için ne yapabilirim. ekstra bir program gerekir mi?

bir de çok klasik bir soru olarak, güvenilir ve görece basit bir jailbreak yöntemine yönlendirebilir misiniz? cfw yüklemeyi düşünmüyorum, istediğim sadece dosya sistemi korumasını tamamen açmak ve yüklenemeyen uygulamaları da rahatça yükleyebilmek, kısaca cihazı root'lamak.

-----

quote:

Orijinalden alıntı: Lady Fantasy

Telefona kulaklığı taktığımda algılıyor, üstte kulaklık ikonu beliriyor ve çalışıyor. Ancak kulaklığı çıkardığım zaman, takılıymış gibi üstteki ikon duruyor ve hoparlörden ses çıkmıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor. Kulaklığı tekrar takınca aynı şey... Birkaç gündür böyle, ne yapabilirim? (Pure Pack 4x4 yüklü)
    Son olarak telefondaki notlarımı nasıl yedekleyebilirim?

nokia suite aracılığıyla sadece notları değil rehber, mesajlar vs'yi de yedekleyebilirsiniz fakat şahsen nokia suite'i önermiyorum notlar için. nokia suite üzerinden notları yedekleyebilmek için ms office outlook uygulamasına da ihtiyacınız olacak. çünkü nokia suite notları outlook içerisinde yer alan notlar bölümü altına kaydediyor ve bunu metin belgesi olarak da yapmıyor, outlook'un kendi not formatında kaydediyor. bunun yerine tavsiyem notlarınızı bluetooth aracılığıyla yedeklemeniz yönünde olacaktır. bu sayede hem daha basit bir şekilde hem de direkt metin belgesi (.txt) olarak kaydedersiniz. tek sıkıntı isim değişikliği yapmak durumunda kalmanız olacak, pc'deki gibi belge isimlendirme seçeneği sunmuyor maalesef 808.

-----

bir de şu joikuspot ile internete bağlanma meselesi var. buradaki diğer arkadaşlar gibi ben de joikuspot ile internete bağlanmayı başaramadım fakat bunun yerine bluetooth üzerinden kablosuz olarak bağlanmayı başardım. win 7 ve sonrası için tlfna ağ ve paylaşım merkezinden bluetooth ile ağ bağlantısı kurmanız gerekmekte. bundan sonra ise tlfndan internete bağlanıp pc'den de ağ simgesi üzerinden bluetoothconnection'a tıklamanız gerekmekte, tabi tlfndan bluetooth'u da açmanız lazım, hepsi bu. joikuspot'la uğraşıp saç baş yolmaya gerek yok.

çektiğim bir kaç fotoğrafı de paylaşayım. fotoğrafların hepsini el ile çektiğim için titreşim var doğal olarak.

----- onedrive linki ms’in güvenlik açığı yüzünden kaldırıldı. düzgün bir alternatif bulunduğunda güncellenecek.

CHIP Online
    Microsoft hesaplarında kritik güvenlik açığı!
    http://www.chip.com.tr/haber/microsoft-hesaplarinda-kritik-guvenlik-acigi_58597.html

annoyedmicrosoftuser.blogspot.com.tr
    Microsoft, stop sending user identifiers in clear text
    https://annoyedmicrosoftuser.blogspot.com.tr/2015/10/microsoft-stop-sending-user-identifiers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzbey -- 10 Ekim 2015; 11:29:55 >

• Hack içinhttp://www.maxi-cep.com/forum/konu/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3.548914/ adresindeki yöntemi öneririm. En kolayy bu. Fakat hack yerine CFW kullanman daha iyi olur. Cihaz üzerindeki yazylymyn çok eksi?i var. Ayryca hack eski S60v3 cihazlarda kullanylan bir yöntem ve çok ilkel. CFW çok daha kapsamly ve i?levsel.

JoikuSpot ile internete ba?lanabilmek için hem mobil veri hem de Wi-Fi açyk olmaly. Fakat Wi-Fi ile bir yere ba?lanma sadece aç.

maxi-cep yazan kysymdaki - i?aretini kaldyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Eylül 2014; 16:11:42 >

• cevaplar için teşekkür ederim @Mr. Jingles.

cfw'ye, başka birinin kendi zevkine göre tasarladığı bir sistemi yüklemek istemediğim için sıcak bakmıyorum pek. evet symbian'ın eksiği çok fazla fakat cfw'lerin de bu eksikleri ne kadar giderebildikleri tartışılır (çok çok iyi cfw'lerin varlığını reddetmiyorum kesinlikle). biraz ters bir bakış açısı farkındayım. bir de daha garantisi dolmadı cihazın, garanti kapsamı dışına çıktıktan sonra dikkatimi çeken cfw'lerden birini yüklerim muhtemelen. şimdilik sistem kilidini açmak yeter bana.

ben hep wi-fi'dan bağlanarak denediğim için becerememişim demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Ben uzun bir süre 808 kullanacak gibiyim. Şu anki durum onu gösteriyor. Bir haftadır 808 kullanıyorum ve işkence çektiğimi çok iyi anladım. Ama yapacak bir şey yok. Yeni bir iOS veya Android cihaz alana kadar işkenceye devam. Symbian'ın ne kadar geri kaldığını anca iOS veya Android kullanınca anlıyor insan. Yalnız sevdiğim bir şey var ki o da 2G modu ile bile rahatça takılabiliyorum. iOS'ta mümkünatı yok 2G ile en basitinden şu forumda bile rahatça dolaşamam. Yalnız Symbian'ın şu düzenini seviyorum. Symbian'a derler karışık diye ama yılların verdiği deneyim mi diyeyim bilemedim artık kullanım olarak bana en kolayı Symbian geliyor. Valla ben Android'i daha karmaşık buluyorum. Menü düzeni olsun, ayarlar falan Symbian cidden bana daha kolay ve kullanıcı dostu geliyor.

@ibrax46 büyük ihtimalle diskte donanımsal bir problem var. Servisten başka çözüm yok.

Valla bence işkence değil

bende android ios wp ve hatta maemo telefonlar var ios ve android in program desteği haricinde gerçekçi olarak hiçbir artısı yok chrome u safariyi symbian a da yazsan o da internete android gibi ios gibi bağlanır. Bende lumia 1520, iphone 4s, galaxy s3 hemde 2gb olanı kenarda duruyor bende 808 ile takılıyorum çünkü hem en iyi fotoğrafları o çekiyor hemde en rahat telefon konuşması onunla yapılıyor telefon numarası çevirmek ayrı konfor arayanın adını duyarak telefonu açmak ayrı konfor hand free özelliği ve konuşma kalitesi kısacası pratikliği hepsine basar
    facebook u instagramı unut tabii ben sadece telefon özellikleri açısından bahsediyorum

• enolaguy E kullanıcısına yanıt
    iOS ve Android'in program desteği haricinde en büyük artıları yüksek ekran çözünürlüğü ve yüksek donanımlar kullanıyor olmaları. 4S'ten sonra 808 ile internete girmek işkence. Yavaş telefon arkadaş yavaş. Kağnı gibi kalıyor 4S'in yanında. Opera Mobile'da cihazım kaç restart attı ben biliyorum. Safari'yi de yazsan, Chrome'u da yazsan olmaz. ARM11 işlemcisi olup da düzgün adamakıllı internet deneyimi sunan bir cihaz görmedim. Symbian'daki en iyi internet deneyimini hâlâ i8910'un verdiğini söyleyen bir arkadaş vardı. Haklı da. Ayrıca 4S'te telefon konuşması yapmak çok daha rahat. 808'in ahize performansı çok çok kötü durumda. 808'de rahat telefon konuşması yapmam imkânsız. Dışarda falan olduğumda mümkünatı yok sesi duyamıyorum. Kendimce çözüm buldum. hoparlöre alıp en düşük seviyeye getiriyorum. Konuşurken de cihazın hoparlörünü kulağıma dayayıp öyle konuşuyorum. Bu konuda 4S'in yanına dahi yaklaşamaz. Dostum telefon numarası kim çeviriyor savunduğun teze bak? Rehber denen bir şey var. Ayrıca iPhone'da da gayet rahattı.

• @Mr.Jingles'e katiliyorum..

Bu cihaz şu anda yani bu devirde fotograf video çekmek ve müzik dinlemek için kullanilir..internet,uygulama veya donanimi ust düzey olan cihazlarla 808'i kiyaslayamayiz..
    Ha uygulamayla oyunla,internetle işin yoktur o zaman tamam,kişiye yeter..

Bu arada ahize sesi o kadar kötü degil,ben orta seviyede gayet rahat konuşuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

@Mr.Jingles'e katiliyorum..

Bu cihaz şu anda yani bu devirde fotograf video çekmek ve müzik dinlemek için kullanilir..internet,uygulama veya donanimi ust düzey olan cihazlarla 808'i kiyaslayamayiz..
    Ha uygulamayla oyunla,internetle işin yoktur o zaman tamam,kişiye yeter..

Bu arada ahize sesi o kadar kötü degil,ben orta seviyede gayet rahat konuşuyorum..

Valla hunkar1 dediklerine harfiyen katılıyorum. Aynı benim kafadansin.

• nokia 808 tanıtımını canlı izlemiştim.nokia 808 pureview deyince uyanan kalabalığı ve kadının 41mp dediği an salonda uyuklayan kalabalıktan çıkan şaşkın gürültüyü haala hatırlarım.
    31:40'dan itibaren seyredin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 24 Ekim 2014; 15:07:02 >
  • Cihazın ahize sesinin düşüklüğünden ben de muzdaribim. Birçok telefonla kıyaslama şansı buldum. Bu konuda sınıfta kalıyor maalesef.
    808'i tripod'la kullanan var mı? Artıları nelerdir? Almaya değer mi?
  • slmsoyle kullanıcısına yanıt
    hocam şu yüklediğin proları bi paylaşşsan ?
  • Bu telefonun ahizesinden rahatsız olmayan bir ben varım anlaşılan. Benim cihanda eksikliğini hissettiğim iki şey var biri lumia 1020 deki prof kamera diğeride adam gibi bir facebook programı. Bunlar dışında herşeyinden ziyadesiyle memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicavush

Bu telefonun ahizesinden rahatsız olmayan bir ben varım anlaşılan. Benim cihanda eksikliğini hissettiğim iki şey var biri lumia 1020 deki prof kamera diğeride adam gibi bir facebook programı. Bunlar dışında herşeyinden ziyadesiyle memnunum.

Aynen katılıyorum. Bir de iş bankası yazılım desteğini kesmeseydi iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.