Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon önerisi istiyorum. Artık face de fotoğraf yollayamıyorum. Bir de bu aralar biriyle konuşurken ses kesik kesik geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmsoyle -- 25 Ağustos 2014; 13:47:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmsoyle

arkadaşlar yeni telefon önerisi istiyorum. Artık face de fotoğraf yollayamıyorum. Bir de bu aralar biriyle konuşurken ses kesik kesik geliyor.

Şu an için dersen bence G2 en iyisi. 1440p telefonlar için pili hızlı tüketmekten başka bir şey değil. Gerçi G2 bile olsa benim önceliğim yazılım desteği, stabilite ve hızdır. Bu yüzden Android'de Nexus dışında bir cihaz almam. Bana kalırsa iPhone 6 çıkmadan cihaz alma. Tabi bütçeyi aşar dersen G2 derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    g2 mantıklı geliyor. İkinci el piyasasına bir.bakayım.

• yaw hocam 808 facebook desteğinimi çekti yoksa benim telde mi bi sıkıntı var. video ve resim paylaşamıyorum. GPS de eskisi gibi hızlı değil.haritada sıkıntı mı var anlamadım...
  • fyener1 F kullanıcısına yanıt
    Evet fotoğraf paylaşımı kapattılar .
  • hayır telefon ile paylaştığım resimler ve videolar şuanda facebookta gözükmüyor. nasıl olsa facede var die bende yedekleri de yok. benim telde mi sıkıntı oldu diye 2 kere hard reset attım bi de ekstra zaman ve işçilik. böle iş mi olur. garantisi bitmeden telin desteği mi çekilir. istediği kadar harika telefon çıkarsın bir daha Nokia'yı öven bir sözüm olmayacak. bu düpedüz saçmalık. umarım hemen bu saçmalıktan dönerler. Yoksa Türkiye'de bu şekilde tutunamazlar. Lumia değil Humia ya da HüperLumia çıkarsalar bile bundan sonrakiler bin yaşasın bizden öncekiler ölsün mantığındalarsa (ki bu hareketle bunu gösteriyorlar) 1 gıdım yükselemezler... yazık...
    Bu saçmalıktan dönmeyeceklerine emin olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumu hep yan cebimde taşırdım artık arka cebimde taşıyacağım...
  • satıyorum teli. alan olursa pm den bana ulaşıp fiyat verebilir. şimdi de satılıklara ilan vericem. bundan sonra da çekilişle cikletten bile çıksa Nokia almam... Şiomi, Turantu ya da Takimasi alırım en azından onlar açıkça diyor. al ama ben buna yazılım falan destek mestek garanti vermiyorum diyor. Ömür boyu harita güncellemeli Navigasyon da demiyolar. Alan olursa bana ulaşsın işte tertemiz kılıflı siyah renk 1 sene oldu.fatura matura herşeyi var. batarya az oynarsan 2 çok oynarsan 1 gün.hiçbir kılcal çizik dahi yok.
    Satmasan daha iyi olur tabii kararina saygı duyarim.Xiaomi redmi note al ,son mohikanda kalsın köşede :)

evet fotoğraf paylaşımını kapattıkları gibi mevcut resim albümünüde komple sildiler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satmayım da arka cebimde taşımaya devam mı edeyim. nokia ya mail attım bana yazdığı cevap "sorununuza forumdan çözüm bulabildiniz mi?" demek oldu. bende hayır diye cevap verdim ses gelmedi. kapasınlar herşeyi hatta komple symbianı iptal etsinler telefonları açamayalım. destek vermeyeceksen symbiana ozaman win desteği ver bizim telefonlara. bu kadar saçmalık olmaz. garanti verdikleri tele insan destek vermez mi ya? ayıptır ya... resmen rezalet.. yakında diğer destekleride kapatırlar. haritada milat dışı kalır. Navigasyonla Almanyaya gideceğimiz yerde bizi Üsküdara götürür. ohh süper yaa. o kadar para verdik telden alo dicez yakında mesaj desteğini de çeksinler. o kadarda seviyodum telimi ama bundan sonra çevremde Nokia alacak kişilerin hepsine bu yaşadığımı köküne kadar anlatacağım...
    Gözünüz aydın,fotoğraf paylaşımı aktifleşmiş.
  • hemen ilanları geri çekiyorum. satmıyorum arkadaşlar ben telimden memnunum :D
    şaka bi yana bu yapılan gerçekten haksızlıktı. türkiyedeki nokia foruma yazdım. moderatörlere özel mesaj attım. müşteri hizmetlerine mail attım. telden noki müşteri hizmetlerini aradım. nokia'nın yurt dışındaki müşteri hizmetleri ve satış birimine mail attım. microsoftta bulduğum bütün müşteri hizmetleri ve bulduğum bütün birimlerin mail adreslerine mail attım. benim gibi muhakkak başkalarıda yazmıştır ve bildirmişlerdir. sonuçta sorunumuz giderildi. ama asıl sorun bu değil. sorun bizden desteklerini çekme düşünceleri. bunu şuanda yapamadılar ama bu adamların düşünceleri bu yönde sanırsam. bu olayla bizi mi denediler acaba? umarım böyle birşey olmamıştır. bundan sonraki günlerde güncellemeler bekliyoruz telefonumuza. özellikle haritada. çünkü navigasyon gerçekten çok güzel bizim telde. çok anlaşılır ve sesli okuması gerçekten çok iyi. bunu kaybetmek istemiyoruz.

nokia dan bizim içinde iyi haberler bekliyoruz... hatta şunu söyleyim şu windows 8 hiç güzel olmamış. telefonda arka planda resim olmazsa bizler o telefonu sevmeyiz. açılış ekranı olacak arka planında resim olacak. widged olacak ama ekranı komple kaplamayacak. windowsu symbian görünümü gibi yapın iyi programlarda güncellemeleri yapın türkiyede herkesi Nokia almaya yönlendirelim... En iyi reklam kullanıcıların reklamıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyener1 -- 5 Eylül 2014; 22:02:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fyener1

hemen ilanları geri çekiyorum. satmıyorum arkadaşlar ben telimden memnunum :D
    şaka bi yana bu yapılan gerçekten haksızlıktı. türkiyedeki nokia foruma yazdım. moderatörlere özel mesaj attım. müşteri hizmetlerine mail attım. telden noki müşteri hizmetlerini aradım. nokia'nın yurt dışındaki müşteri hizmetleri ve satış birimine mail attım. microsoftta bulduğum bütün müşteri hizmetleri ve bulduğum bütün birimlerin mail adreslerine mail attım. benim gibi muhakkak başkalarıda yazmıştır ve bildirmişlerdir. sonuçta sorunumuz giderildi. ama asıl sorun bu değil. sorun bizden desteklerini çekme düşünceleri. bunu şuanda yapamadılar ama bu adamların düşünceleri bu yönde sanırsam. bu olayla bizi mi denediler acaba? umarım böyle birşey olmamıştır. bundan sonraki günlerde güncellemeler bekliyoruz telefonumuza. özellikle haritada. çünkü navigasyon gerçekten çok güzel bizim telde. çok anlaşılır ve sesli okuması gerçekten çok iyi. bunu kaybetmek istemiyoruz.

nokia dan bizim içinde iyi haberler bekliyoruz... hatta şunu söyleyim şu windows 8 hiç güzel olmamış. telefonda arka planda resim olmazsa bizler o telefonu sevmeyiz. açılış ekranı olacak arka planında resim olacak. widged olacak ama ekranı komple kaplamayacak. windowsu symbian görünümü gibi yapın iyi programlarda güncellemeleri yapın türkiyede herkesi Nokia almaya yönlendirelim... En iyi reklam kullanıcıların reklamıdır...

destekmi kaldıki hocam? destek zaten bitti. sadece adımızı komple silmeye çalışıyorlardı demekki çok tepki aldılarki geri adım attılar. çok sürmez bu sene sonuna mağazayıda komple kapatırlar. harita güncellemesinide unutun derim.

• quote:

hemen ilanları geri çekiyorum. satmıyorum arkadaşlar ben telimden memnunum :D

ayrıca nokia zaten symbian ekibini dağıttı. yani symbianla ilgilenen kimse yok. kim güncelleme yapacak bize :)

• Abi siz baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz yok güncelleme gelmez yok harita güncellenmez. biz bunun kavgasını verelim de boşverin onlar yapmasınlar. Yapmazlarsa zaten bu kendi ayıpları olur. kullanıcıların isteklerine kulak vermeyen bir firma olamaz. tamamen yenilikleri güncellemeleri gereken akıllı telefon yarışında da sınıfta kalırlar. bu satıcı firmanın bileceği iştir bu saatten sonra.
    Nokia'nın Symbian ekibini dağıttığını bilmiyorum. ama dağıttıysa da bu benim hiç umrumda değil. bu onun sorunu. dağıtmadan düşünecekti bazı şeyleri.yerine geçen ekibe ozaman kovdukları ekipten öğretmen atayıp öğretsinler ya da kendi bildikleri en iyi yöntem ne ise onu yapsınlar. bizim isteğimiz sadece güncelleme. Biz telefonu bedavaya almadık. Bize bedelini söylediler ve biz o bedelleri ödeyerek aldık. karşılığında da bize verdikleri ürünün hakkını vermelerini rica ediyoruz. Biz telefonumuzu seviyoruz. Özellikle Symbian Belle gerçekten güzel. kullanıcı arayüzü çok hoş ve çok seri. biz kullandığımız telefondan memnunuz ve destek bekliyoruz. Bir emek sonucu çıkardıkları ürüne verdiğimiz bedelin hakkını vermelerini istiyorum.
    Güncelleme gelmezse bir iki aya kadar tekrar yazmaya devam edeceğim ya da boşver deyip bir tepki videosu çekip bir daha Nokia kelimesi duymak istemiyorum diyeceğim. Bakalım Gelecek de bir gün Gelecek...

• biraz araştirirsan forumda eski yazıları okursan ahmet arkadaşımızın ne demek istediğini iyi anlarsın..

nokianın başına elop gelince zaten nokiayaı ve symbiyanı bitirme planları çoktan devreye koyulmuştu... Yani nokianın biteceği çoktan belliydi..

• quote:

Abi siz baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz yok güncelleme gelmez yok harita güncellenmez. biz bunun kavgasını verelim de boşverin onlar yapmasınlar. Yapmazlarsa zaten bu kendi ayıpları olur. kullanıcıların isteklerine kulak vermeyen bir firma olamaz. tamamen yenilikleri güncellemeleri gereken akıllı telefon yarışında da sınıfta kalırlar. bu satıcı firmanın bileceği iştir bu saatten sonra.
    Nokia'nın Symbian ekibini dağıttığını bilmiyorum. ama dağıttıysa da bu benim hiç umrumda değil. bu onun sorunu. dağıtmadan düşünecekti bazı şeyleri.yerine geçen ekibe ozaman kovdukları ekipten öğretmen atayıp öğretsinler ya da kendi bildikleri en iyi yöntem ne ise onu yapsınlar. bizim isteğimiz sadece güncelleme. Biz telefonu bedavaya almadık. Bize bedelini söylediler ve biz o bedelleri ödeyerek aldık. karşılığında da bize verdikleri ürünün hakkını vermelerini rica ediyoruz. Biz telefonumuzu seviyoruz. Özellikle Symbian Belle gerçekten güzel. kullanıcı arayüzü çok hoş ve çok seri. biz kullandığımız telefondan memnunuz ve destek bekliyoruz. Bir emek sonucu çıkardıkları ürüne verdiğimiz bedelin hakkını vermelerini istiyorum.
    Güncelleme gelmezse bir iki aya kadar tekrar yazmaya devam edeceğim ya da boşver deyip bir tepki videosu çekip bir daha Nokia kelimesi duymak istemiyorum diyeceğim. Bakalım Gelecek de bir gün Gelecek...

çok haklısın ama nokia çoktan symbianı tarihin tozlu raflarına koydu. Hatta kendisi bile tarihin tozlu raflarına konacak ve yakında nokia değil microsoft adında telefonlar çıkacak. Onun için hiç.boşa kılıç kalkan sallama :)

• quote:

Abi siz baştan yenilgiyi kabul etmişsiniz yok güncelleme gelmez yok harita güncellenmez. biz bunun kavgasını verelim de boşverin onlar yapmasınlar. Yapmazlarsa zaten bu kendi ayıpları olur. kullanıcıların isteklerine kulak vermeyen bir firma olamaz. tamamen yenilikleri güncellemeleri gereken akıllı telefon yarışında da sınıfta kalırlar. bu satıcı firmanın bileceği iştir bu saatten sonra.

Dostum durumun yenilgiyi baştan kabul etmekle alakası yok. Biz onların gözünde kullanıcı falan değiliz. Çünkü biz Symbian kullanıyoruz. Anca Lumia kullanıyorsan onların gözünde kullanıcısın. Sen hâlâ destek bekliyorsun. Symbian ekibi dağıtılalı iki yıl oldu ne desteği? :) Adamların amacı Symbian ve MeeGo'yu bitirmekti. Bitirdiler de zaten. Biz burada çok yazdık ama sen henüz okumamışsın o yazıları.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=80724243 adresindeki yazıyı okumanı tavsiye ederim. İşin iç yüzünü görmen açısından.

• 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.