Şimdi Ara

==> Nokia 808 | 41mp - 1/1.2''- Xenon - 1080p | 1.3ghz-512mb | 4''nHD-AMOLED | HDMI <== (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.477
Cevap
29
Favori
326.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw ben bu dediklerinizi onlardan duymak istediğim için bu kadar tepki ortaya koydum. bu sizin gördükleriniz ve bazılarıda düşüncelerinizdir. istedikleri gibi telefonu bitirsinler hatta ismini değiştirsinler kötü yazgıları onlarla birlikte çürüyüp gidecektir... ama ben yine de onlara mesaj atmya forumlarında yazmaya devam edeceğim. çünkü hala onlardan bana gelen net bir açıklama yok. basın demeçleri falan değil niyetim. sadece muhattap olmak istiyorum. onu da kabul etmezlerse kendileri bilirler. çünkü her kim nokia olarak bir forum sayfası sorusu açacak olursa biz symbian kullanıcıları olarak orada olacağız...
  • fyener1 F kullanıcısına yanıt
    Nokia 808 ' in modasının üzerine Nokia kaç tane telefon çıkarttı. 2 sene oluyor 808 çıkalı , diye biliyorum. Adamlar Anna ve Belle Feature Pack 2 güncellemesini verdiler cihaza. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki? Belle ' nin güzel bir sistem olduğunu zaten sizde yazmışsınız, buna harfiyen katılıyorum. Yine de Nokia ' nın bazı servislerini kapatması desteğini çok yönlü olarak çekmesi iyi değil , buna da katılıyorum. Ama genel bir sistem güncellemesi veya uygulama desteği beklemeyi kesin artık, çünkü siz ne yaparsanız yapın verilmeyecek. Nokia (microsoft) bu konudaki yolunu çoktan çizdi. Ben esasen şuna kızıyorum. Symbian ' ı neden açık kaynak kodlu bir sistem yapmadılar da bu kapalı kodlarla birlikte mezara gömdüler. Nokia kodları geliştiricilere verseydi veya farklı şirketlere satsaydı şu an halen bu platform en azından uygulama bakımından ''gelişiyor'' konumunda olurdu ,fakat Nokia ' dan böyle bir şey beklemek mümkün görünmüyor. Daha nice mobil işletim sistemleri ticari hırs ve pazarlama taktikleri yüzünden yarı yolda bırakıldı. Anladım ki bizim bu konuda yapacağımız bir şey yok. Önümüze hangi pasta (windows phone ,ios ,android vs.) konulursa onu yemek zorundayız.

• hayır önümüze hangi pasta konulursa onu yemek zorunda değiliz. önümüzdekini onlar yesin...

burnuma reklam kokuları geliyor...
  • Çok merak ediyorum bakalım nereye kadar yemek zorunda olmayacaksınız.
  • :D :D
    nasip artık. Rabbim yazdıysa katlanırız...
  • kardeşler bu telefonu 920 yada 930 la kıyaslayan oldu mu hiç
    onlarda farklı bir kamera olduğu ve 808 ve 1020 de iyi olduğu söyleniyor
    karşılaştıran var mı hiç...!
  • ScORphY kullanıcısına yanıt
    www.gsmarena.com
    Photo compare vs. Nokia 808 PureView - GSMArena.com
    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone2=4577&idCamera1=30014

Buyrun gsmarena karşılaştırması
  • Symbian'da Foursquare çalışıyor mu? Check-in atılabiliyor mu arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan konu ölmüş ağlayanı yok. Neyse kendim denedim check-in atılabiliyormuş. Çünkü Android ve iOS tarafında artık Foursquare uygulaması Swarm ile güncellendiğinden Foursquare ile check-in atılamıyordu onun için sordum. Neyse ki Symbian'a dokunmamış adamlar.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Dokunulmadık bir o kalmış desene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    O da olmasa Symbian'da konum bildirme olayı tamamen biter zaten. iPhone'u satmaya çalışıyorum sattıktan sonra bir de sattığıma pişman olmayayım diye sordum. Şayet uygulama çalışmıyor olsaydı iPhonu satmaktan da vazgeçerdim. Foursquare da en çok kullandığım uygulamalardan biri. Benim için elzem diyebilirim. Satmaya çalışıyorum herkes ölücü yahu. 500 veren oldu.

Android'e alalim seni biraz da..nexus uyar sana..android l ile beraber kullanirsin:)

Evet 500-550 arasi veriyor telefoncular..700 civarinda da satislari var 4s'i..sen biraz daha zorla ver gitsin

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Android cihaz şu dönemde alınmaz. Zira 64-bit'e geçiş süreci var. Geçiş süreci olduğundan Android bi cihaz almak şu an için pek doğru bi karar değil. Zira 64-bit işlemciler oturunca ve yazılımlar da bu donanımlara göre optimize edildiğinde aralarında uçurum olacak. Yeni bir çağ başlayacak bu bağlamda. 32-bit işlemcilerin devri artık kapandı gibi bir şey. Şimdi çıkan cihazlar da ilk seri 64-bit olacak. İşlemciler biraz daha olgunlaşsın, yazılım ve işletim sistemleri bu donanımlara göre optimize edilsin ondan sonra düşünülür. Donanım ve yazılımların biraz daha pişmesi lazım. Sonra bi Nexus çıksın o zaman düşünürüz artık. Zateb harçtan borçtan satıyorum cihazı yeni bi cihaz almak için değil.

• Dokuz aylık bir iOS macerasından sonra Symbian'a geri dönmüş bulunmaktayım. Ferrari'den inip Murat 124'e binmiş gibi hissediyorum şu an kendimi. Ama bir yandan da sanki hapishaneden tahliye olmuş gibi de hissettim.

• Nokia 808 telefonumu satıyorum. 01.07.2015'e kadar garantisi devam ediyor. Fiyat 600 TL (Pazarlıksız)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-808-pureview-41-mp-kamera-kilif-hediyeli-ilk-sahibinden-180125742/detay/
    Valla ben lg g2 ye g3
    romu yükledim cihazda ne ısınma var ne bir şey şarjı desen mukekemmel eee tabi yakındada 808 kardeşce kullanıyorum.

Lg g2 yi çok kurcalayınca cihaz 32 gb den 16 gb ye düştü servise verdim ve bir kaç gün sadece 808 kullandım cihaz aşırı derecede yavaş geldi ve g2 gelince sanki ferrariye tekrar binmiş gibi oldum...

Yani anlayacağın 808 yeri bizde her zaman ap ayrı aman şu anki teknolojiye yetismiyor cihaz baya yavaş kaliyiror...

Şans tavsiyem bir cihaz almayı düşünüyorsan lg g2 tavsiye ederim ve birde g3 romu at o zaman değme keyfine...

Tabi ilk zamanlar ben hep androide pek isinacagimi zanetmiyordum ama hunkar1 arkadaşımızın ve başka bir kaç arkadaş tavsiyesiyle lg g2 aldım şu an cok memnunum ve iyikide almışım artık neredeyse bilgisayarı hiç kullanmadığımı farkettim çünkü bütün ihtiyaçlarımı görüyor sadece foto gece çekimleri hariç onun dışında tek kelime ile super..

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Doğru olduğun noktalar olmakla birlikte aşırı bilgi eksiğin var sırayla gideceğim o yüzden karmaşa olmasın diye.

-Facebook uygulaması biraz performans eksikliği hariç fena değil şu anda.

-Twitter'da hiçbir sorun yok.

-Foursquare'den checkin yapılıyor ve swarm da geldi.

-Instagram beta ve fonksiyon eksiği var ama efekt veriliyor.

-Whatsapp'ın şu anda hiçbirnbildirim sorunu yok. Takır takır çalışıyor.

-Uygulama, cihaz ve kulaklık sesi birbirinden bağımsız şu an.

-Bilfirim çubuğu var.

-Nokia suit symbian telefonlar içindi. Wp için başka çözümler var.

-Yedekleme var.

-Benim telefonum 925 ve rival knightsı kasmadan oynatıyor. Yalnız şu anda oyuna bağlanmıyor.

-Klavye nispeten verimsiz bir alan bırakıyor ama 4S'ten çok kolay yazıldığı kesin. Yerleşik swype da var.

-2 yılda sistem çok gelişti. Lakin hala olması gereken yerde değil; fakat 2 sene öncesiyle çok fark var.

Para verirsin, vermezsin; o senin bileceğin iş. Ben sadece dosya yöneticisi olmayan işletim sistemi mi olur gibilerinden konuşurken ios tercihine şaşırdım. Tutarsız bir davranış yani. Yoksa naparsan yap. Bana ne. Uygulamaların nispeten yetersiz olduğu açık bir gerçek.

Bütün bunlara rağmen ben sana wp'nin ios'a göre tonla artısını da sayarım ama sen kulağını kapamışsın bunlara. Tıpkı Mesut Çevik gibi. Ha bunlar sana hitap etmez ya da önemsemezsn bilemem.

Hepsini doğru yazmışsın ama bir yer yanlış. O da iphone 4s ten daha iyi klavye var demişsin oysa iphone 4s klavyesi on numara klavye wp onun yanında zayıf kalır. ip5 bile 4s ten kötü klavyeye sahip çünkü yatay modda klavyesi ip4s e göre fazla geniş kaldığı için o bile 4s ile aynı konforda değil

• Arkadaslar nokia 808imde disk hatasi veriyor ,ne yaptiysam cozemedim..Sonunda biktim ve servise yollayacagim.Acaba sorun neyden kaynakli? Depolama hafizasini bicimlendirmeye calisiyorum olmuyor ,birkac kez duzelttim ayni gun icerisinde kapaniyor ,actigimda ise disk hatasi diye aciliyor.verimsiz calisiyor.

• Bozuk sektör olabilir..

En iyisi servise vermen..senin başka yapabileceğin bir şey yok.

• Ben uzun bir süre 808 kullanacak gibiyim. Şu anki durum onu gösteriyor. Bir haftadır 808 kullanıyorum ve işkence çektiğimi çok iyi anladım. Ama yapacak bir şey yok. Yeni bir iOS veya Android cihaz alana kadar işkenceye devam. Symbian'ın ne kadar geri kaldığını anca iOS veya Android kullanınca anlıyor insan. Yalnız sevdiğim bir şey var ki o da 2G modu ile bile rahatça takılabiliyorum. iOS'ta mümkünatı yok 2G ile en basitinden şu forumda bile rahatça dolaşamam. Yalnız Symbian'ın şu düzenini seviyorum. Symbian'a derler karışık diye ama yılların verdiği deneyim mi diyeyim bilemedim artık kullanım olarak bana en kolayı Symbian geliyor. Valla ben Android'i daha karmaşık buluyorum. Menü düzeni olsun, ayarlar falan Symbian cidden bana daha kolay ve kullanıcı dostu geliyor.

@ibrax46 büyük ihtimalle diskte donanımsal bir problem var. Servisten başka çözüm yok.

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.