Arkadaşlar selam , aslında uzun bir dönemde alıp almamaya karar vericem 1-2 ay ama şimdiden araştırmalara başlıyayım dedim... Gerçekten bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Nokia 88 serisi telefonlarda 8800 arte ; klasik siyah renk olan kullanan iyi bilen varmı, buyuk bir dezavantajı varmıdır,multimedya telefonu olmadığını biliyorum sadece şarj,kızak , donanım , arıza ,ses kalitesi gibi sorunları olup olmadığını soruyorum...
Heryerde 2500TL civarı min peşin fiyata 2300 iken , darty'nin sistesinde 1999TL olması normalmidir nedir olayı , fikriniz varmı ?
Arte 'lerin hiçbirini kullanıp inceleme fırsatım olmadı , ama 8600 luna'yı iyi biliyorum , ağırlığı, duruşu , kızak olayı aynımıdır , benzermidir ?
Birde bu 8800 siroccolar artık piyasadan kalktımı garantili sıfırını bulamazmıyım?gene düz siyah olanı kastediyorum...
Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler...
UPP!!
Bütün 88 serisi telefonları kullanmış biri olarak Arte'yi kesinlikle tavsiye ederim. Ağırlık, duruş ve kızak mekanıziması olarak çok iyi bi telefon. Bildiğim kadarıyla sirocco üretimi yok.
Carbon atre al bence 88xx hep hayalimi suslemistir
carbon filan iğrenç kesinlikle nokianın en şekil telefonu sirocco dur. (siyah) kızak sorun yaratmaz. 1 senedir kullanıyordum sattım tekrar bulmaya çalıştım bulamadım ama kesinlikle sirocco. ve 1.750 tl sıfırı satılmaktadır, üretimden kalkmadı.
Bence Carbon çok şık imkanım olsa direk onu alırım.
Carbonu sadece resimlerde gördüm açıkçası , gerçekten o bile yeterli güzel duruyor ama bu kadar parayı bir telefona vermek zaten tartışılırken , en pahalasını almakta istemiyorum...
bide parlak siyah renk genelde tercihim benim o yüzden arte dedim , anladıgım kadarıyla kötü bi yanı da yok...
peki sirocconun sıfırı var diyen arakadaş nerden bulabileceğim hakkında bi fikrin varmı , eminönü doğubank falan haftaiçi uğramam imkansız nerdeyse...piyasa olarak takip ettiğim internet ve bi kaç avm 'deki telefoncular..onlardada yoktu...