Şimdi Ara

Nokia 920'de ekranda çizgi oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda ekranda diklemesine boydan boya çizgi çıktı. Mavi tema kullanınca belli olmuyor ama rengi kırmızı yapınca cok ince bir çizgi halinde siyahlık var. Neden olmuş olabilir. Garantiye vericem kullanıcı hatası olarak geçer mi?

• Kullanıcı hatası deyip garanti dışı bırakırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu kadar net cevap korkuttun beni emin misin? çarpma yok düşürme yok durup dururken oldu
  • Bu tip durumda kullanıcı hatası denecek bir durum oluşmaz ekrana bir darbe veya ısı felan uygulamadıysan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişimi yaparlar bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok rahatsız etmiyorsa 6 7 ay sonra ver. Ekranı değiştirmek yerine yenisini verirler. O zamanda ellerinde büyük ihtimal 920 olmayacağı için 925 verirler.

• ekrana herhangi bir darbe ısı vs. uygulamadım. ama 920ler sürekli ısındığından bişey diyemiyorum. ekran değişimi olsa daha iyi olur ben 925 sevmiyorum 920 daha güzel =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 70cL

ekrana herhangi bir darbe ısı vs. uygulamadım. ama 920ler sürekli ısındığından bişey diyemiyorum. ekran değişimi olsa daha iyi olur ben 925 sevmiyorum 920 daha güzel =)

O zaman şimdi ver. Bende de yandan küçük siyah bir çizik oluştu.
  • genel bi sıkıntı heralde bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Çok rahatsız etmiyorsa 6 7 ay sonra ver. Ekranı değiştirmek yerine yenisini verirler. O zamanda ellerinde büyük ihtimal 920 olmayacağı için 925 verirler.

Bende de bir takım problemler var. Acaba dediğin gibi yapsam üst model verirler mi yoksa hoparlör değişimi falan mı yaparlar? Seste sıkıntılarım var. Her ne kadar güncellemeden sonra olmuşsa da.
  • Ağustos da aldım aldığımdan beri var çok rahatsız etmiyor uğraşamam servisle felan telefonsuz kalmaktansa idare eder mart gibi veririm garantiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Çok rahatsız etmiyorsa 6 7 ay sonra ver. Ekranı değiştirmek yerine yenisini verirler. O zamanda ellerinde büyük ihtimal 920 olmayacağı için 925 verirler.

Bende de bir takım problemler var. Acaba dediğin gibi yapsam üst model verirler mi yoksa hoparlör değişimi falan mı yaparlar? Seste sıkıntılarım var. Her ne kadar güncellemeden sonra olmuşsa da.

şansını dene bence. firmalar bir süre geçtikten sonra tamir etmeyle uğraşmak yerine yenisi veriyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

şansını dene bence. firmalar bir süre geçtikten sonra tamir etmeyle uğraşmak yerine yenisi veriyorlar.

Ama bir 6 ay beklemek lazım. Değil mi? Veya daha çok?

• sıkıntı büyükse bence değmez ver düzeltsinler makinanızı. benim sıkıntım ekranın sol üst köşesi biraz hissis ama kullanımda hiç belli olmuyor. dolayısıyla bekliyorum. yoksa çoktan vermiştim servise
  • quote:

sıkıntı büyükse bence değmez ver düzeltsinler makinanızı. benim sıkıntım ekranın sol üst köşesi biraz hissis ama kullanımda hiç belli olmuyor. dolayısıyla bekliyorum. yoksa çoktan vermiştim servise

Yani konuşamamak büyük sıkıntı yeni güncelleme bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.