Şimdi Ara

Nokia Aeon Serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fotoğraftaki telefon, gerçekten şık,ince tasarım ve narin görünüyor.Bu hoşuma gitti,fakat videolarda kullanılan telefonlar farklı bir tasarım gibi geldi bana.Ama bu da bize gösteriyorki teknolojinin sınırları yok.Daha önce de yazdığım gibi 'Bilim ve Teknoloji durağan değildir,sürekli değişiyor ve gelişiyor'.Umarım bu güzelliklerden bizde faydalanırız dostlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doktor2005

Fotoğraftaki telefon, gerçekten şık,ince tasarım ve narin görünüyor.Bu hoşuma gitti,fakat videolarda kullanılan telefonlar farklı bir tasarım gibi geldi bana.Ama bu da bize gösteriyorki teknolojinin sınırları yok.Daha önce de yazdığım gibi 'Bilim ve Teknoloji durağan değildir,sürekli değişiyor ve gelişiyor'.Umarım bu güzelliklerden bizde faydalanırız dostlar.

valla belese faydalanamayız iyi oyarlar bizi gene

• quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3

quote:

Orjinalden alıntı: doktor2005

Fotoğraftaki telefon, gerçekten şık,ince tasarım ve narin görünüyor.Bu hoşuma gitti,fakat videolarda kullanılan telefonlar farklı bir tasarım gibi geldi bana.Ama bu da bize gösteriyorki teknolojinin sınırları yok.Daha önce de yazdığım gibi 'Bilim ve Teknoloji durağan değildir,sürekli değişiyor ve gelişiyor'.Umarım bu güzelliklerden bizde faydalanırız dostlar.

valla belese faydalanamayız iyi oyarlar bizi gene

Ya hocam şu espirine öyle bi güldüm ki,hatta hala gülüyorum. Dediğine kesinlikle katılıyorum,görünen o ki bu teknoloji cebimizdeki parayı silip süpürecek valla.

• güzel tasarımlı telefon.Bu yeni modellerde artık bir modeline koyduğu bir özelliği
    sonra çıkartacağı bir modelden eksiltmeden devam ederse piyasa payı daha da artar.
  • Hoş telefonlar ama tipleri biraz fazla sade geldi bana !!!
  • Arkadaşlar bu serinin adı AEON, ayrıntılı bilgi içinhttp://www.testmobil.com/haber.php?haber_id=697
  • fake bunlar ya buraya da koymuşunuz NOKIA nın bile bundan haberi oldugunu sanmıyorum. HEY GİDİNİN PHOTOSHOPU SEN NELERE KADİRSİN
  • birçok fake dediğimiz cihaz şimdi piyasada hatırlatmakta fayda var
  • Konsept tel olabilir ama %99,9 fake bir seri..
  • yapılması artık çok da zor değil yani
    fake bile olsa yapamazlarmı sanki...!
  • arkadaşlar bu görüntüler pininfarina gibi herhangi bir dizayn firmasının anlaşmalı olduğu firmalar için(mesela nokia veya samsung) tasarladığı önçalışmalar olabilir.yani bu modeller var demek HENÜZ dooru olmayabilir.
  • yıl oldu 2012 bu seriden bir haber yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

yıl oldu 2012 bu seriden bir haber yokmu

Hortlatmayı geçtim 6 yıllık konuyu nerden buldun ona hayret ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlamış ama iyi de olmuş...

nokianın yeni çıkardığı telefonların çoğu "n9 hariç" eski nokia tasarımı

bu konudaki tasarımlara benzer telefonlarla şimdi çıksaydı iş yapardı nokia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

yıl oldu 2012 bu seriden bir haber yokmu

Hortlatmayı geçtim 6 yıllık konuyu nerden buldun ona hayret ediyorum...

modelini bilmediğim eskilerden bir nokia kullanıyorum, eski nokia modelleri yazdım öğrenmek için bu konu çıktı

• Evet kararımı verdim bu telefonu alıyorum.Nerede bulabilirim acaba
  • bende almak istiyorum nerden alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaylaAyşe

bende almak istiyorum nerden alabilirim

İlk mesajını konu hortlatarak atmışsın tebrik ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende nokianin android serisi geliyor zannettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.