Şimdi Ara

Nokia Aeon Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonu pazarında lider konumda olan Nokia, yeni modelleri hakkında pek açıklama yapmasa da gelecekteki modellerinin görüntülerini ele geçirdik.

Gelecekte kullanacağımız telefonların nasıl olduğunu tahmin etmek gerçekten de zor olsa gerek. Deri altına yerleşecek diyenler bile var. Yine de işin fazla dedikodusunu yapmadan elimize geçirdiğimiz ve Nokia tarafından hazırlanan bazı fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Nokia'nın gelecekte çıkarmayı planladığı telefonlardan bahsediyoruz. Yeni modellerin oluşturacağı seri, Aeon olarak adlandırılıyor.

Nokia Aeon Serisi

İnce ve dokunmatik
    Nokia Aeon cep telefonları, inceliği ile dikkat çekerken dokunmatik ekran özelliği de kolay kullanım ve pratikliği kullanıcılara sunmayı hedefliyor. Dokunmatik telefonun nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki video, fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=eknN8ezr3b4&eurl=

Nokia Aeon Serisi

www.shiftdelete.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 12 Ekim 2006; 2:20:48 >

• ekran, menu tusları, arama tuşları, nerde bunlar
    ama hos bi tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 10 Ekim 2006; 8:49:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

ekran, menu tusları, arama tuşları, nerde bunlar
    ama hos bi tasarım

o kadar yaptıktan sonra dokunmatik ekran yaparlar herhalde
  • uzay çağı bu olsa gerek....Uzay filmlerindeki acayip aletlere benziyor..Çok değişikve hoş tasarımlar gerçekten
  • way be gelecek nesil daha sansli biz bunlari goremeyiz
  • Seneye çıkar bunlar ondan sonra millet ne yapcan N95'i kalas gibi tel muhabbetine başlar
  • harbi uzay telefonu gibi ama hoş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben çok beendim valla.. takoz gibi N serisi sahipleri düşünsün artıkk ,smart takozlar
  • Gelecekteki Nokia Bölümü Forum Konuları Ya Da TR'den Manzaralar

Örneğin Soru Kapakları Değişiyomu Bunların ?? ...

Abi Dün Aeron Aldım ölü pixel Cıktı Kvk Değiştirmiyo ....

Beyler Aeron a Program vs tema Nerden Bulurum ...

Çok Temiz Aeron Satılık

Aeron için Rahmetli Cengiz Kurtoğlu Melodisi [Nostalji] TIKLA ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badiyos54 -- 10 Ekim 2006; 17:53:50 >

• Arkadaslar videoyu izleyin ...

Ayrıca bu serinin adı AEON Shiftdelete yanlış yazmış ...

valla bunu pek alan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doobeyy -- 10 Ekim 2006; 18:09:54 >
  • videodan hiç bi şey anlaşılmıo video çok başarısız...
  • muzik listesini ne guzel tasiyor oyle.
    sanirim bu nokia nin telefonu degil, bir baska consept telefon olsa gerek.
  • bu telefondan cok dokunmatik bir televizyon kumandasını andırıyor gibi geldi bana
  • bu telefonun bide karizmatik görünüşlüsünü yapsalar sürgülü kapaklı fln
  • süperr telefon yav ama bunun hiç bi özelliği olmas ne sıgar buna kıvrılan bi teelfonu daha var nokia nın işin cıvkı çıkmaa basladı
  • Tasarım tek kelimeyle muhteşem... Umarım bu tarz telefonların piyasaya sürülmesi için çok beklemeyiz...
  • Görüntü mükemmelde arkadaşlar video sanki bana başka bi aletin videosuymuş gibi geldi benmi yanılıyorum
  • çok farklı ve gzl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3

Görüntü mükemmelde arkadaşlar video sanki bana başka bi aletin videosuymuş gibi geldi benmi yanılıyorum

banada öle geldi acaba telin arka tarafı olabilirmi diye düşündüm ama sonra sacmaladıgımı farkettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.