Bildirim
Nokia Asha 309
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mobile9 oyun tema wallpaper hertürlü içerik var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür Ederim
@parberk9999[/mention] -
canlı temalar yükle sıkıldıkça değiştirirsin renk renk -
netten film falan indirip 240p ye çevirip telefona atabilirsin, güzel bir kulaklıkla sevdiğin müzikleri dinleyebilirsin güzel mp3 arşivi oluşturabilirsin, internet paketin var mı yokmu bilmiyorum var olarak düşünerek diyorum, farklı tarayıcılar yükleyebilirsin, youtube un yazılımını yükleyebilirsin, facebookta takılabilirsin, pişman olma arkadaşım 2000 liralık telefon alma bütçen vardı da gidip 309 almadın heralde. Bu cihazlada yapılabilecek şeyler var -
Fırat arkadaşa aynen katılıyorum -
Cevaplarınız için teşekkür ederim Fırat aynen cok fazla paraya sahip olmadıgından aldık bunu zaten renkli hareketli temaları indirebilecegim site bilen var mı acaba
Hepinize tek tek teşekkür ederim
@toyota_58
@FIRAT_G_
@emre_fan_club
-
buyur kardeş sana link:
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-309-themes_4793/1/
burada bayabir çeşit var ama çoğu boş şeyler ama genede yararlıları var bi bak istersen, bu arada iyi akşamlar -
Valla Kendi telefonun Gibi İlgilndin Kardeşim Allah Razı Ols[/
@toyota_58 -
quote:
Orijinalden alıntı: Nando25
Valla Kendi telefonun Gibi İlgilndin Kardeşim Allah Razı Ols[/
@toyota_58
Ne demek her zaman bildiğimiz bilgiyi hatta bilmediğimizi araştırır öğrenir yardımcı oluruz -
valla sayende telefon bişeye benzedi tekrar teşekküre derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X