Bildirim
Nokia Asha 501 İçin Sabırsızlanıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tipi güzel de donanım yerlerde xperiq e ya da lg l3 2 bakın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende GT-3303 Champ var Ona göre düşün :) -
Androidin özgürlünü bu telefonda bulamazsınız sadece tipi güzel ayrıca vodafone smart mini ye de bakın özellikler fena değil
DAha önce hiç android telefon kullanmadım Birde bunu deneym istiyorum hoş gözüküyor :) Benm için idare eder -
quote:
Orijinalden alıntı: hayalet1199
DAha önce hiç android telefon kullanmadım Birde bunu deneym istiyorum hoş gözüküyor :) Benm için idare eder
Android güzeldir teknık konulardan alınıyorsaniz heleki superdir. ama android almanız için yüksek donanımlı bir telefon almanız gerek yoksa telefon çok kasiyor ve bu bazen insanı çileden çıkarıyor bende bu telefonu ikinci telefonum olarak almayı düşünüyorum kesinlikle ayrıca tasarımı gerçekten iyi .
quote:
Orijinalden alıntı: salvatore18
quote:
DAha önce hiç android telefon kullanmadım Birde bunu deneym istiyorum hoş gözüküyor :) Benm için idare eder
Android güzeldir teknık konulardan alınıyorsaniz heleki superdir. ama android almanız için yüksek donanımlı bir telefon almanız gerek yoksa telefon çok kasiyor ve bu bazen insanı çileden çıkarıyor bende bu telefonu ikinci telefonum olarak almayı düşünüyorum kesinlikle ayrıca tasarımı gerçekten iyi .
Bende almayı düşünüyorum ama Hepsiburada.com da 2 rengi var sadece :( Kliksa.com dada tüm rrenkleri var ama kliksa.com güvenlimi bilmiyorum yardım edin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: salvatore18
quote:
Bende almayı düşünüyorum ama Hepsiburada.com da 2 rengi var sadece :( Kliksa.com dada tüm rrenkleri var ama kliksa.com güvenlimi bilmiyorum yardım edin
Kliksa sabancının sitesi hocam bu telefonda 3 g olsa şimdi sipariş geçirdim o derece :D biraz beklicem şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir sorun cıkmaz ozaman değilmi ben sipariş vericem çünkü -
quote:
Bir sorun cıkmaz ozaman değilmi ben sipariş vericem çünkü
Netten biraz araştırın derim ben şikayet duymuştüm ürünler hakkında ama site resmi sitesi sabancının emin olabilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim bende şikayet duydum Bu arada kapıda ödemeleri de yokmus. Hepsiburada.com da varmıdır acaba benm bu konularda bilgim yokta ? -
Hoşuna gidiyorsa al kardeşim şimdiden hayırlı olsun. -
quote:
Tamam teşekkür ederim bende şikayet duydum Bu arada kapıda ödemeleri de yokmus. Hepsiburada.com da varmıdır acaba benm bu konularda bilgim yokta ?
İki site de güvenilir. Hepsiburada'da kapıda ödeme var. -
Eyw beyler Galiba bunu alacagım :) -
quote:
Eyw beyler Galiba bunu alacagım :)
Hayırlı olsun. Aldıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz :) -
KArdesim su an elimdeki 3303Champ Yani yorumlarım kesinlikle iyi olacaktır :) -
al da bi halt yapamazsın
smartphone gibi kullanmak istiyorsan -
Asha 311'e bakmanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Grocer
Asha 311'e bakmanı tavsiye ederim.
Valla ben biraz düşününce Gösteriş meraklısı oldugumu farkettim :D Begenmezsem zaten Lumia lara Gecicem (Renkli kapak takılmak hoşuma gidiyorda) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Grocer
Asha 311'e bakmanı tavsiye ederim.
Valla ben biraz düşününce Gösteriş meraklısı oldugumu farkettim :D Begenmezsem zaten Lumia lara Gecicem (Renkli kapak takılmak hoşuma gidiyorda)
İphone al hocam, direk gösterişin dibine vur
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- küçük ekranlı telefonlar
- asker telefonu internetli
- global telefon ne demek
- ptt avm den telefon alınır mı
- telegram video izleme
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X