Şimdi Ara

Nokia bazı modellerinde kutu içeriğini değiştirdi! (5800,X6,E72....)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar demin ovi maps güncellendi haberini yazarken, ovi blog da dikkatimi çekti. Nokia 2 hafta önce bazı modellerinde kutu içeriğini güncellemiş. Buna göre:

N97, N97 mini, 6710 Navigator ve X6 kutu içeriğine araba telefon tutacağı ve araba şarj aleti,
    5800 XpressMusic, 5230, E52 ve E72 kutu içeriğinede araba telefon tutacağını eklemiş.

Hepsi Ovi Mapsin yeni sürümüyle birlikte geliyor ayrıca..

Kaynak: (Son paragraf)
    http://blog.ovi.com/2010/05/20/new-ovi-maps-faster-better-personal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 20 Mayıs 2010; 14:38:49 >

• biz alırken eksiltirler aldıktan sonra geri içine koyarlar haksızmıyım bro?
  • haklısın valla bro
  • ulan insan yedek bi kalem koyar kutuya 3ay sonra gevşeyip düşüyo . Sonra adam akıllı pena tutacağı yapar bileğimdeyken bi baktım yuvasından çıktı düştü telefon daha da bilekliği takmıyorum ...
  • yurtdışında kılıf,film izlemek için stand,tv out kablosu vs. hepsi içinde fakat türkiyede gümrükten geçerken ayıklıyorlar.Kutuya koysunlar 50 lira daha veririz ne olur.Ayrı ayrı alınca göze batıyor fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aveada

yurtdışında kılıf,film izlemek için stand,tv out kablosu vs. hepsi içinde fakat türkiyede gümrükten geçerken ayıklıyorlar.Kutuya koysunlar 50 lira daha veririz ne olur.Ayrı ayrı alınca göze batıyor fiyatı.

İlk seride onlar vardı zaten. Ayrıca 50TL demişsin ama herkesin ihtiyacı yok bunlara. Bana kalsa kulaklık koymasınlar bile. Yazık oluyor canım telefona o beş para etmez kulaklıklar ile. Vereceklerse de en az EP630 eşdeğerinde bir kulaklık vermeliler. Hem kendilerine de reklam olur. Bak SE W serisini çıkardı adı Sony iyi müzik çalar oldu. Halbuki asıl iş kulaklıkta. HPM60-70 gibi kulaklıklar nokia nın verdiklerinden birkaç gömlek üstün. Asıl fark burada işte.

Mesela ne bileyim Sennheiser ile ortaklaşa bir şeyler yapsın. Sennheiser ürünlerinde % bilmem kaç indirim kuponu versin XM serisi telefonlar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 23 Mayıs 2010; 8:55:23 >

• evet o kulaklıkları hiç koymasınlar daha iyi
  • kulaklık olayı tam komedi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

ulan insan yedek bi kalem koyar kutuya 3ay sonra gevşeyip düşüyo . Sonra adam akıllı pena tutacağı yapar bileğimdeyken bi baktım yuvasından çıktı düştü telefon daha da bilekliği takmıyorum ...

kalemin eriyen yerlerine japon yapıştırıcısı sürün sorun kalmıyor
  • Bence yeni çıkan beyaz kulaklıklar eskilerine göre kat ve kat iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trane1

ulan insan yedek bi kalem koyar kutuya 3ay sonra gevşeyip düşüyo . Sonra adam akıllı pena tutacağı yapar bileğimdeyken bi baktım yuvasından çıktı düştü telefon daha da bilekliği takmıyorum ...

arkadaşın gevşeyen kalem deyil kalemin yuvası. kapağı çıkartıp arkasına bak bi tırnak var kalemin dibine doğru. o yumuşuyo hatta en sonunda kopuyo. bazı arkadaşlar oraya kağıt falan sıkıştırarak sorunu çözüyorlar bi dene istersen;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok da nickimde

Bence yeni çıkan beyaz kulaklıklar eskilerine göre kat ve kat iyi.

yok be arkadaşım neresi iyi ya eski siyah kumandalı kulaklık daha güzeldi. bunda şarkı değiştirmek istiyosun. kulaklıkta yok mecburen telefonu çıkar şarkı değiştir. yenisini sordum 60 lira dedi.
  • WH-701 aldım kumanda paneli var. Aynı en son çıkan beyaz kulaklık, sadece kumandası var. Ses kalitesi mükemmel tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendiev

WH-701 aldım kumanda paneli var. Aynı en son çıkan beyaz kulaklık, sadece kumandası var. Ses kalitesi mükemmel tavsiye ederim.

O kulaklık N97 Kulaklığı diye biliyorum... Kumanda paneli uyum sağlıyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.