Şimdi Ara

Nokia BH-503 iPhone ile şahane çalışıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan da anlayabileceğiniz gibi iPhone ile uyumlu stereo bluetooth kulaklık arayan arkadaşlara güzel bir haber vermek istiyorum. Bugün kadıköy yazıcıoğlu iş hanından 75TL'ye (Spot ürün)
    Nokia BH-503 Kulaklık aldım. Üzerindeki tüm tuşlar yani, play/pause, Şarkı değiştirme tuşları, ses kontrol tuşları, arama kabul ve red tuşu şahane bir şekilde uyum gösterdi. Müzik dinlerken bir arama geldiğinde normal iPhone kulaklığında olduğu gibi müzik sesi azaldı, telefonumda belirlediğim zil sesi çaldı ve kolayca aramayı kabul ettim. Görüşmem bittikten sonra müzik geri geldi ve kaldığı yerden devam etti.

Gerçekten uzun bir süre internette aradıktan sonra aradığım kulaklığı buldum sizlerle de paylaşmak istedim. Benim gibi arayışta olan arkadaşlar varsa Kadıköy yazıcıoğlu iş hanında bu ürünü 80 - 75 TL'ye bulabilirler. Hadi ben kaçtım müzik dinliycem yeni kulaklığımdan. =) İyi günler hepinize.

Not: Ulen bu kulaklık nası bişiki diyenler için hepsiburada linki aşşağıda;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-stereo-bluetooth-kulaklik-bh-503/ProductDetails.aspx?productId=telbkulnokbh503&categoryId=16218

Not: Ulen bu hangi model iPhone ve hangi OS acaba diyen arkadaşlar için;
    iPhone 3Gs O.S. 4.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkasarci -- 9 Kasım 2010; 21:00:06 >

• Orjinalmi acaba? Hepsiburda 224TL demiş.
  • özellikleri ve uyum sağlaması güzel birşey ama iki gün sonra elimizde kalırsa geri götürdüğümüzde değiştirirlermi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.