c-7 Almayı düşünüyorum. Ancak çevreden ve forumlardan duyduğuma göre cihazın donma ve kapanma problemi olduğu söyleniyor. Bu da beni tedirgin etti acaba sadece sorunlarımı duyuyoruz. Memnuniyeti olan hiç yok mu? Kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
hiç cevap yok mu?
Ben C7 kullanıyorum ve sıkıntım yok özellikle dokunmatiği nokianın 5bin serisinden güzel.Almanı öneririm ama sana kalmış..
1.5 aydır kullanıyorum. sorunsuz çok şükür,tavsiye ederim. elektronik şans işi.
@hakansnet Seninle aynı durumdayım.Param hazır ama alsammı diye düşünüyorum. Şuan araştırıyorum hâlâ
1 haftadır sonyericson k850 telefonumun ekranı bozuk. ne arayanı görüyorum ne mesajları ev telefonu gibi kullanıyorum
c6-01 yada c7 almayı düşünüyorum ama hala karar veremedim... Yıllardır sonyericsson kullanıcısı olarak nokia geçmek kolay olmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet c-7 Almayı düşünüyorum. Ancak çevreden ve forumlardan duyduğuma göre cihazın donma ve kapanma problemi olduğu söyleniyor. Bu da beni tedirgin etti acaba sadece sorunlarımı duyuyoruz. Memnuniyeti olan hiç yok mu? Kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
nokia nin donmayan reset atmayan telefonumu var c7 de otofokus bile yok kullandigin k850 foto kalitesinde ezer c7 yi
Ben 7 senedir sürekli nokia kullandığım için Nokia'yı tercih ediyorum. HTC nin fiyatları daha uygun olsaydı düşünebilirdim.
İyi foto çeken bir cihaz alacaksanız C7 yi unutun. AF yok çünkü. Onun yerine Vivaz ı öneririm size. Ama dokunmatiği Vivaz dan daha iyidir o ayrı.
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity Ben 7 senedir sürekli nokia kullandığım için Nokia'yı tercih ediyorum. HTC nin fiyatları daha uygun olsaydı düşünebilirdim.
hocam htc nin suan icin düsûk fiyatli cep telefonu wildfire var bu arada htc yeni modellerini duyurdu biraz daha beklerseniz htc nin fiyatlari düsecektir
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity Ben 7 senedir sürekli nokia kullandığım için Nokia'yı tercih ediyorum. HTC nin fiyatları daha uygun olsaydı düşünebilirdim.
hocam htc nin suan icin düsûk fiyatli cep telefonu wildfire var bu arada htc yeni modellerini duyurdu biraz daha beklerseniz htc nin fiyatlari düsecektir
İnşallah düşer.Wildfire'ı biraz inceleme videolarına baktım ama ekrandaki pikseller sayılıyor. Desire modeli çok hoş gerçekten.Kaan Arlı'nın yaptığı android oyunlarında Pes 2011'e hayran kaldım Fiyatı 700-750 arası olursa alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
quote:
quote:
İnşallah düşer.Wildfire'ı biraz inceleme videolarına baktım ama ekrandaki pikseller sayılıyor. Desire modeli çok hoş gerçekten.Kaan Arlı'nın yaptığı android oyunlarında Pes 2011'e hayran kaldım Fiyatı 700-750 arası olursa alırım.
desire gercekten harika bir cihaz hocam fiyati yakin zamanda düser iyi secim olur senin icin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hakansnet c-7 Almayı düşünüyorum. Ancak çevreden ve forumlardan duyduğuma göre cihazın donma ve kapanma problemi olduğu söyleniyor. Bu da beni tedirgin etti acaba sadece sorunlarımı duyuyoruz. Memnuniyeti olan hiç yok mu? Kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum
nokia nin donmayan reset atmayan telefonumu var c7 de otofokus bile yok kullandigin k850 foto kalitesinde ezer c7 yi
sonyericsson nokia göre fotoda 1 numara ama artık türkiye piyasasında yeteri kadar yer bulamaması beni sinir ediyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme