Şimdi Ara

Nokia C1 ile 0.facebook'a Giriş Yöntemi (Videolu Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Nokia C1 ile 0.facebook'a Giremeyen Bir Çok Kişi Olduğunu Gördüm Tabi Bunların Biriside Bendim. Giriş İçin Bulduğum Çözümü Sizle Paylaşmak İstedim.

Video Vodafone kullanıcıları için hazırlanmıştır. Eğer Turkcell kullanıcısıysanız internet ayarınızı "Turkcell Wap" olarak ayarlayın.

Gerekenler :

1) Bluetooth Bağlantısı ya da Nokia C1'e Uyumlu Data Kablosu (Verdiğim Programı Telefona Aktarmak İçin)

2) Facebook Programı :http://goo.gl/8UELG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnman67 -- 2 Eylül 2011; 17:33:13 >

• ben 50 kuruşuma kıyıp googleye girmiştim, ordan 0.facebook' un linkine tıklayıp öyle girmiştim, birde yer imlerine eklemiştim olmuş bitmişti, yer imlerinden girebiliyorum şimdi
  • Verdiğiniz link ölmüş, siz dalga mı geçiyorsunuz?
  • Emmrecan bey o işlemleri hangi tarayıcıda yaptınız acaba ? 0.facebooka telefonun kendi tarayıcısından giriliyor ve nokia c1 01 de kendiniz url yazarak bir yere bağlanamıyorsunuz. Sadece ana sayfayı gôrebiliyorsunuz. Link yarın yenilenecektir
  • Emmrecan bey o işlemleri hangi tarayıcıda yaptınız acaba ? 0.facebooka telefonun kendi tarayıcısından giriliyor ve nokia c1 01 de kendiniz url yazarak bir yere bağlanamıyorsunuz. Sadece ana sayfayı gôrebiliyorsunuz. Link yarın yenilenecektir
  • Link Yenilenmiştir. Sadece bu problemi yaşayanlara bilgi vermek istedim. Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Yapamayanlar içinde yardım edebilirim.
  • http://uploading.com/files/c2fc3dcb/nok%25C4%25B1a%2Bc1-01.rar/
    içinde windows 7 dosyası var ona telefondan girin mozilla çıkacak url yazar 0.facebook yazın bedava gireceksiniz. kesin girer !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam.Benim bu programa acil ihtiacım var.Linki yenileyebilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.