Şimdi Ara

Nokia C3-00 Wi-fi Video izleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nokia c3-00 üm var evde Airties rt-206 modemime wi-fidan bağlanıp youtube videolarını izleyebiliyordum.Ama modemi değiştirdim yeni modedimim Airties air 6372 şimdi telefonumdan modeme bağlanıp istediğim siteye sorunsuz giriyorum ama video izleyemiyorum.Wapla bağlanınca açılıyor videolar ama wi-fidan bağlanınca açılmıyor.Yanıt yok,tekrar deneyin yazıyor.Wi-fidan video nasıl izleyebillirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht270 -- 17 Ağustos 2012; 3:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wireless b/g/n olayı var onu bi araştır bence.Modem ayarların falan kurcala.Sorun %80 oradan.
  • konuyu hortlatmak istemem ama b/g/n ayarları nedir?modem ayarlarını da kurcaladım ama pek bişey çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: frht270

Arkadaşlar nokia c3-00 üm var evde Airties rt-206 modemime wi-fidan bağlanıp youtube videolarını izleyebiliyordum.Ama modemi değiştirdim yeni modedimim Airties air 6372 şimdi telefonumdan modeme bağlanıp istediğim siteye sorunsuz giriyorum ama video izleyemiyorum.Wapla bağlanınca açılıyor videolar ama wi-fidan bağlanınca açılmıyor.Yanıt yok,tekrar deneyin yazıyor.Wi-fidan video nasıl izleyebillirim?

Çözümü bulursan ve buraya yazarsan iyi olur. Sorunun aynısı bende var.

• bir şey sorucam nokia c3 de ben bir çok formatta tv yada film izlemek istiyorum. nasıl olabilir ya bir program falan vrmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.