Şimdi Ara

Nokia C3 Hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelilekle S.a arkadaşlar.Ana başlık olarak bahsedilmişti bu telefon ama kullanan kişilerden 1-2 yorum almak istiyorum.telefonun + ları nedir - leri nedir.''telefon çok donuyor'' diye duydum doğrumudur.Fiyat ve dış görünüş olarak hoşuma gitti ama yinede bi sormak istedim.Şmdiden teşekkrler

• bilgisi olan kmsemi yok ya :))
  • kardeş ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, telefon fiyatına göre cok iyi. eger kamerayla medyayla fazla alakam yok şarjı uzun gitsin, mesajlaşma rahat olsun, facebook twitter msn istiyorum diyorsan mükemmel bi telefon. bu zamana kadar sadece 1 kaç defa donma oldu bende o da tam donma sayılmaz aslında 2 defa fln ekran bembeyaz oldu sora geri geldi.
    burdan site ismi vermek yasak olabilir die yazamıyorum ama su anda dünyanın en iyi test sitesinde bu telefon en iyi telefonlarda 10. sırada :) tabiki de en iyi 10. telefon deildir ama site su sekilde calısıo hem kullanıcı hem de expert yorumları baz alınarak fiyatına göre sıralama yapılıo :)

yalnız bi konu var 3g desteklemio, mesela vodafone'un 7-8 liraya sınırsız internet kampanyası var sırf o yüzden hattımı tasımak istiyorum ama bilgisayarı bluetoothla cep telefonundan internete baglayabiliyo muyum onu bilmiyorum. bilenler varsa burdan yazarlar belki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.