Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır siyah t shirt üzerine bir sembol bastırmak istiyorum ve bunun hakkında gram fikrim yok. Yani telefonda olan bir çizim bunu götürüp abi bunu bas demek çok absürt kaçıyor bana akıl verebilirseniz çok makbule geçer. Çizimi ekliyorum.
Çözünürlüğü düşük. Baskıda kötü çıkacaktır büyük ihtimal.
TEHET
kullanıcısına yanıt
elimde 1280x1280 ve 5120x5120 çözünürlükte bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutucukk -- 8 Ağustos 2018; 6:19:21 >
Photoshoptan siyah kısımları silip transparent yaparsan, onuda png olarak kaydedip flaşla adama götürüp mehh dersen adam sana basar onu karşim.
quote:
Orijinalden alıntı: AbimSal
Photoshoptan siyah kısımları silip transparent yaparsan, onuda png olarak kaydedip flaşla adama götürüp mehh dersen adam sana basar onu karşim.
Dostum cs6 dan yapmaya calıstım transparan attıgımda gri cıktı fotografını atıcagım bakarsın, bende beyaza boyayıp ic ve dış gölge verdim. böyle uygundur degil mi ? buradan png paylasınca duzgun cıkmıyor fotograf o yuzden ekran yakalama ile aldım.
Güzel olmuş, internetten bastıracaksan transparan olacağını belirtmene gerek yok ancak çıktıcılardan falan bastıracaksan verirken uya, abi bak png atıyom dışı transparan olacak diye.
Not: Siyah t shirte bastıracaksan dış gölgelerin bir anlamı yok. Renkli olacaksada gölgeler bi garip duruyor resimde olduğu gibi durmuyor. Bence dış gölgeleri kaldır ama sen bilirsin.
Begenmedim ben bu sembolu degistir baska seyler sun bana
quote:
Orijinalden alıntı: AbimSal
Güzel olmuş, internetten bastıracaksan transparan olacağını belirtmene gerek yok ancak çıktıcılardan falan bastıracaksan verirken uya, abi bak png atıyom dışı transparan olacak diye.
Not: Siyah t shirte bastıracaksan dış gölgelerin bir anlamı yok. Renkli olacaksada gölgeler bi garip duruyor resimde olduğu gibi durmuyor. Bence dış gölgeleri kaldır ama sen bilirsin.
Siyah t shirt o yüzden golgeledim, zaten belirticem herşeyi böyle böyle yaptım diye şuan herşey hazır baskicida bastiricagim hallederler diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu bu bilgiler :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Begenmedim ben bu sembolu degistir baska seyler sun bana
Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum zaten kişisel yaptırmıyorum. Bir grup üzerine bastirilicak ve özel bir gün de giyilecek :)
KutucukkK
kullanıcısına yanıt
Grup mu house party mi var dostum Benide alin araniza lutfen cok canim sıkılıyor
quote:
Grup mu house party mi var dostum Benide alin araniza lutfen cok canim sıkılıyor
Ahahah nerede yaşıyorsun dostum gel alalım senide 😂
KutucukkK
kullanıcısına yanıt
Ben kutahya sen neresi Yalniz sakata gelmiyelim ha aranizda aktif yoktur umarim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kutucukk
Dostum cs6 dan yapmaya calıstım transparan attıgımda gri cıktı fotografını atıcagım bakarsın, bende beyaza boyayıp ic ve dış gölge verdim. böyle uygundur degil mi ? buradan png paylasınca duzgun cıkmıyor fotograf o yuzden ekran yakalama ile aldım.
Alıntıları Göster
cmyk ya çevir eğer rgb ise dosyayı
quote:
Yok yok gel 29 unda balikesirdeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Transskek
cmyk ya çevir eğer rgb ise dosyayı
Alıntıları Göster
Birazdan bakicagin bilgi veririm.
tek tshirt basıyorlar mı ? masrafı ne kadar oluyor, ben de bastıracam da kalıp olarak muscle fit olarak geçiyor var mıdır böyle kalıp tshirt basanlarda, elimde bu tarz bir tshirt var onu göstersem yapabilirler mi
T shirt bana atabilirmisiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme