Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frddrst

kardeşimin c3'ü servise gitti geldi ve içi bomboş. şu anda ne internete girebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum. telefonun fabrika çıkıştaki sabit uygulamalarını falan nasıl geri getirebilirim? ovi store da hata veriyo ordan da bişey indiremiyorum. bu cihazı ilk günkü haline nasıl getirebilirim?

Fabrika ayarlarını geri yükle dersen belki geri gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: locked07

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Arkadaşlar iyi akşamlar , telefonun ahizesinden çok az ses çıkıyor , telefon kesinlikle yere düşmedi , herhangi bir darbe olmadı. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Bende yüksek cıkıyor ses . Karsıdaki kısık sesle konuşuyor olmasın

Yok hocam eminiz telefonda sorun var.

• Nokia c3 telefonda arayanın resmini tam ekran olarak göstermenin bir yolu yada programı var mı?
    Arayanlaeın resmi çok küçük çıkıyor tırnak üstü kadar.
  • biz v8,63e yeni gectik v8,65 cıkmısda geyiği bile yapılmıs..
    güncellemelere baktıgımda bizde cıkmıyor.

http://discussions.nokia-asia.com/t5/Software-Updates/Nokia-C3-00-Firmware-V-08-65-problem/td-p/1048507
  • Arkadaslar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.Siz bu telefonu kullananlar olarak tavsiye ediyormusunuz telefonu?Ayrıca Facebooktan ve Youtube'dan video izleniyor mu?Facebookta sohbette çevrimiçi olunabiliniyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrby2053

Arkadaslar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum.Siz bu telefonu kullananlar olarak tavsiye ediyormusunuz telefonu?Ayrıca Facebooktan ve Youtube'dan video izleniyor mu?Facebookta sohbette çevrimiçi olunabiliniyor mu ?

Güzel bi telefon alabilrsin ama facebook tan veya youtube tan video indirmeden izlenmiyo facebook tan cevrimiçi ise ayrı bir program sayesinde olunabiliyor.
  • Merhabalar bu telefondan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara sorum olacak yazılımsal sorunlar varmı telefonda donma kilitlenme gibi sinir bozucu olaylar oluyormu,yukarda arkadasta sormus tavsiye ediyormusunuz?Birde kutu içeriginde hafıza kartı çıkıyormu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Merhabalar bu telefondan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlara sorum olacak yazılımsal sorunlar varmı telefonda donma kilitlenme gibi sinir bozucu olaylar oluyormu,yukarda arkadasta sormus tavsiye ediyormusunuz?Birde kutu içeriginde hafıza kartı çıkıyormu? Teşekkürler.

Telefonu çok yoğun olarak iş için kullanıyorum. Yazılımsal sorun yok. Sadece telefon edicem arada da nette bir şeylere bakarım diyorsanız alın.

Bence bu telefonun en büyük eksiği ana ekranda klavyede yazı yazdığınızda telefon rehberi içinde arama yapmaması. normalde direk size yazdığınız ismi getirip arama yaptırmalı. Ha bir de telefon defterinde arama yaptığınızda illa ki baş harfle başlamanız lazım.
    Yani
    Ahmet Yılmaz aramak istediğinizde
    Ahmet yazmalısınız
    met yazarsanız vea maz gibi şeyler yazarsanız bir sonuç çıkartmıyor.
    Nokia e serisi veya blackberry kullananlar ne demek istediğimi anlar.

• @supersonicbluepearl
    Teşekkür ederim,en kısa zamanda alacagım telefonu.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim..Ben de alacağım bu telefonu bu hafta içerisinde..İnternet ve msjlaşma amacıyla alacağım,internet demişken de çok bşy değil:facebook ve twitter için istiyorum.Bu istediklerim için yeterli bir telefon anladığım kadarıyla
  • Bu telefonu alalı 2 ay oldu benim de.
    Son derece memnunum,herhangi bir yazılımsal sorun ya da donanımsal sorun ile karşılaşmadım.
    Net'e giriyor,istediğimi yapıyorum.

Fiyatına göre çok iyi kesinlikle.

• Telefonu aldım
    Şimdi aradım fakat bu sorularıma cevap bulamadım
    1)Mesajları hafıza kartına taşıyamıyormuyuz tel hafızasında kaydetmek istemiyorum
    2)Telefon uzerınden hafıza kartını formatlayamıyormuyuz aradım bulamadım.
    Teşekkürler.
  • Telefonda posta gitti hem de durduk yere :( yardım edinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

Telefonu aldım
    Şimdi aradım fakat bu sorularıma cevap bulamadım
    1)Mesajları hafıza kartına taşıyamıyormuyuz tel hafızasında kaydetmek istemiyorum
    2)Telefon uzerınden hafıza kartını formatlayamıyormuyuz aradım bulamadım.
    Teşekkürler.

güle güle kullan.

1)mesajlar hafıza kartına taşınmıyor. Yalnız bluetooth la alacağın yüksek mb li nesneler direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
    2)Uygulamalar/Galeri/Hafıza Kartı seçenekleri/Hafıza kartı biçimlendir

Kolay gelsin
  • @REGeRock
    Teşekkürler
  • Beyler benim telefonun dış kabı mahvoldu ve değiştirmek istiyorum. Sanıyorum bunun içinde servise vermek gerekiyormuş. Dış kabın fiyat nedir biliyo musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım telefonu bugün,gayet kullanışlı bir telefon hosuma gitti.İnşallah ilerde bahsettiğiniz sorunları yaşamam..Facebook'ta çevrimiçi olabilmek ve sohbet edebilmek için ne yapmalıyım ya da hangi programı indirmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Beyler benim telefonun dış kabı mahvoldu ve değiştirmek istiyorum. Sanıyorum bunun içinde servise vermek gerekiyormuş. Dış kabın fiyat nedir biliyo musunuz ?

Sorunun cevabı bir kac sayfa geride var yanılmıyorsam orijinal Nokia ön arka takımı ya 30 yada 50 tl olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvrby2053

Ben de aldım telefonu bugün,gayet kullanışlı bir telefon hosuma gitti.İnşallah ilerde bahsettiğiniz sorunları yaşamam..Facebook'ta çevrimiçi olabilmek ve sohbet edebilmek için ne yapmalıyım ya da hangi programı indirmeliyim?

Ovi mağazadan Chat For Facebook Pro'yu indirmen gerekli.
  • arkadaşlar aramayı kapattıktan sonra kontör bilgi mesajı aynı normal msj gelmiş gibi ötüyor bunun sessiz hale getirmenin bir yolu yokmu çok sinir bozucu
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.