Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar c3'ümde wlan sorunuyla karşı karşıyayım bilen birisi lütfen söylesin.her zaman bağlandığım modemime ne olduysa 2 günden beri bağlanamıyorum.modem telefona bağlı şekilde gözüküyor bağlantı kesimini de yapamıyorum öylece kaldı ama bağlanmıyor da ağ bağlantısı yapılamadı diyor.acil yardım beyler.
  • Arkadaslar telefonu birkac gün önce aldım.gayet memnunum kullanıslı bir telefon ancak wifiye baglanrken sorun yasıyrm,Wifiye baglanyr ama operadan ve diger tarayıcılar nete grmiyor.Ayarlardan fln bsy yapmam mı gerekiyor?
  • Arkadaslar benim wifi ile sorunum var.Wifiye baglanıyor ancak opera dahil tüm tarayıcılardan nete giremiyorum.Ayarlardan falan birsey mi yapmak gerekiyor??
  • Ben aldığımdan beri yaklaşık 8 9 aydır çatır çatır kullanıyorum. Telefonuda vodafone den aldım. Wifi dahil hiç sorun yok. Hatta wifisi piyasadaki en ii telefonlardan bile ii çekiyor..
  • hangi renk iyidir bunun beyaz mavi bide siyahı cıkmış
  • bir sey soracam telefonda kendi kendine sanptu uygulaması yok oldu facebook ve twitter uctu gitti bu konuda bilgisi olan varmı yeniden yuklemek yada sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olurmusunuz lütfen
  • Bu telefonda durup dururken internete girmeden kontör gidiyor, sanki internet kullanılmış gibi. Bu nasıl engellenilebilir? internet falan kullanmak istemiyor arkadaş sadece konuşup mesajlaşmak için kullanıyor var mı bu sorunun çözümü acaba?

Operatör Turkcell
  • wlan ile nete bağlanıyorum birşey indirmek istediğimde edge devreye giriyor ve ücret gidiyor edgeyi nasıl devre dışı bırakabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane61 -- 13 Kasım 2011; 20:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLea

Bu telefonda durup dururken internete girmeden kontör gidiyor, sanki internet kullanılmış gibi. Bu nasıl engellenilebilir? internet falan kullanmak istemiyor arkadaş sadece konuşup mesajlaşmak için kullanıyor var mı bu sorunun çözümü acaba?

Operatör Turkcell

whatsapp tarzı bır program kullanıyor mu eger kullanıyorsa o programı sılsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Bu telefonda durup dururken internete girmeden kontör gidiyor, sanki internet kullanılmış gibi. Bu nasıl engellenilebilir? internet falan kullanmak istemiyor arkadaş sadece konuşup mesajlaşmak için kullanıyor var mı bu sorunun çözümü acaba?

Operatör Turkcell

Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanıyor. Hatta telefonda rehber, mesajlar ve çalar saat dışında hiç bir özelliğini kullanmiyor..
  • Merhaba arkadaşlar, m.facebook.com da bir türlü yer bildirimini kullanamıyorum ben arkadaşlarımın yerlerini görebiliyorum sadece bunu yapabilecek bir tarayıcı veya program var mı ? (mini opera, bolt , facebook c3 programı) dışında
  • yükleyen var mı? Telefonda yeni yazılım yok diyor.
  • bana bi yardım edin ya telefonu 5 gün once aldım facebooka girdigimde fare imleçi vardı rahattım her girdigimde bişi indiriodu öle giriodum bugün gene indirdi ama fare imlecim kayboldu resimler cıkmaz oldu bana bi yardım edin eski haline dondurmek istyorum :)
  • usb şarj oluyor mu c3

bide siyahı cıkm ış gören var mı nasıl bişey
  • Arkadaşlar telefonunu son sürümüne güncelleyebilen varmı,benim telefon wifi ile indirmeye çalıştığımda, 'Şebeke bağlantısı yok,indirilemiyor.' diyor.Daha önce böle bişi demiyordu,neden böle yapıyor olabilir?
  • Arkadaşlar acil yardım lazım evimdeki kablosuz internetime ayarlar dan bağlandığımda bağlanıldı diyor fakat operamini ye girip internette biyeri aradığımda aşağıda yazan bağlanılıyor yazısı dolmuyor ve sonrasında internete bağlanamadı diyo acaba bunu saıl çözerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Operatör Turkcell

Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanıyor. Hatta telefonda rehber, mesajlar ve çalar saat dışında hiç bir özelliğini kullanmiyor..

Up..

Problem devam ediyor..

• bu telefona birden fazla alarm tanımlanabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

bu telefona birden fazla alarm tanımlanabiliyor mu?

hayır, tanımlanamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.