Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bu telefonu modem olarak kullanmak mümkün mü? usb ya da wireless dan bağlayarak telefondaki interneti laptopta kullanmak istiyorum

Ben kurcaladım ovi suite te oyle bir ozellik olmadiğindan yapamiyorsun. Ama edge çevirmeli baglanti yapabilirsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten 3G olmadığı için pc bağlantılı internetten verim alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

arkadaşlar bu telefonu modem olarak kullanmak mümkün mü? usb ya da wireless dan bağlayarak telefondaki interneti laptopta kullanmak istiyorum

Ben kurcaladım ovi suite te oyle bir ozellik olmadiğindan yapamiyorsun. Ama edge çevirmeli baglanti yapabilirsin ;)

telefonun kullanma kılavuzunda bluetooth üzerinden bağlantı yapılabileceği yazıyor, edge yani 2G bağlantı kullanacak kişi için yeterli olucak. bluetooth üzerinden yapmayı bilen var mı acaba?

bir de telefonda konuşurken arada sırada kilit simgesi çıkıyor ve konuşmada kesilmeler oluyor sizde böyle bir durum var mı? kilit simgesi ne anlama geliyor?

• arkadaşlar merhaba.c3-00 cep telefonumu ilk aldığımdaki koyuşum dışında 3. kez şarj ediyorum.Fakat alet tam 4 saatir şarj olduğu halde batarya dolmadı bu durum normal midir?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempuscan

arkadaşlar merhaba.c3-00 cep telefonumu ilk aldığımdaki koyuşum dışında 3. kez şarj ediyorum.Fakat alet tam 4 saatir şarj olduğu halde batarya dolmadı bu durum normal midir?Yardımcı olursanız sevinirim.

Normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempuscan

arkadaşlar merhaba.c3-00 cep telefonumu ilk aldığımdaki koyuşum dışında 3. kez şarj ediyorum.Fakat alet tam 4 saatir şarj olduğu halde batarya dolmadı bu durum normal midir?Yardımcı olursanız sevinirim.

çok normal 5 saati çıktığını bilirim bende kullandım ama o şarz sana 1 hafta çok rahat gidecek ben hatta 10 gün şarza takmadan kullandığımı bilirim günde en fazla 20 dk görüşme mailler internet falan
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.WhatsApp ı yüklediğim günden beri evimde wi-fi var bu arada,evde iken hiç şu ana kadar bağlı durmaya telefonum hep wi fi ile bağlı kalıyor.dışarı çıktığımda ise ekranın üst köşesinde kare içerisinde E işareti var.Hadi evde sorun değilde dışarıdaken bu 'E' edge bağlantısı oluyor heralde,kontör düşmesin.Gerçi şu ana kadar düşmedide,sizde de böyle bir durum varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar bir sorum olacak.WhatsApp ı yüklediğim günden beri evimde wi-fi var bu arada,evde iken hiç şu ana kadar bağlı durmaya telefonum hep wi fi ile bağlı kalıyor.dışarı çıktığımda ise ekranın üst köşesinde kare içerisinde E işareti var.Hadi evde sorun değilde dışarıdaken bu 'E' edge bağlantısı oluyor heralde,kontör düşmesin.Gerçi şu ana kadar düşmedide,sizde de böyle bir durum varmı?

whatsapp sureklı ınternet baglantısı gerektıren bır programdır wifi varsa kullanır yoksa ınternetteı kullanır o yuzden kontorunuz dusebılır ınternet paketınız varsa sorun etmeyın
  • oradaki e işareti şebekenin edge hızını desteklediğini gösterir sen girmediğin sürece kontör gitmez yani bendeki ch@t dede aynı durum var
  • wlan ile sorunsuzca nete girebiliyorum ama ne zaman bir uygulama yükleyecek olsam(ücretsiz uygulamalar/ovi den yada farklı yerden)uygulamayı yüklerken boyut bilgisi veriyor,o sırada E harfi çıkıyor ve sonrasında 10-20kuruş bir ücret mesajı geliyor..ben her defasında sor diye ayarladım ve wlan seçiyorum..normal gezinmede sorun yok,son sürüm opera yükledim sorunsuz ama her uygulama yüklemede 10-20kuruş atıyor ve edge devreye giriyor..kapatmanın yolunuda bulamadım

Avea online girdim zaten sadece 3g kısmı var ve oda aktif değil
  • Beyler cumartesi akşamı şarja takmıştım telefonu. Bugün günlerden çarşamba ve 1çektik bile inmedi şarjı. Günde ortalama 15dk'lık görüşme yaptım sadece.
    Şarj konusunda bu telefondan daha iyisini görmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

wlan ile sorunsuzca nete girebiliyorum ama ne zaman bir uygulama yükleyecek olsam(ücretsiz uygulamalar/ovi den yada farklı yerden)uygulamayı yüklerken boyut bilgisi veriyor,o sırada E harfi çıkıyor ve sonrasında 10-20kuruş bir ücret mesajı geliyor..ben her defasında sor diye ayarladım ve wlan seçiyorum..normal gezinmede sorun yok,son sürüm opera yükledim sorunsuz ama her uygulama yüklemede 10-20kuruş atıyor ve edge devreye giriyor..kapatmanın yolunuda bulamadım

telefonun tarayıcısını wifiye ayarlar ikiside wifide olsun o zaman sorun olmaz telefonun tarayıcı gprs ayarlı ise internet paketin yoksa kontör gider

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

wlan ile sorunsuzca nete girebiliyorum ama ne zaman bir uygulama yükleyecek olsam(ücretsiz uygulamalar/ovi den yada farklı yerden)uygulamayı yüklerken boyut bilgisi veriyor,o sırada E harfi çıkıyor ve sonrasında 10-20kuruş bir ücret mesajı geliyor..ben her defasında sor diye ayarladım ve wlan seçiyorum..normal gezinmede sorun yok,son sürüm opera yükledim sorunsuz ama her uygulama yüklemede 10-20kuruş atıyor ve edge devreye giriyor..kapatmanın yolunuda bulamadım

telefonun tarayıcısını wifiye ayarlar ikiside wifide olsun o zaman sorun olmaz telefonun tarayıcı gprs ayarlı ise internet paketin yoksa kontör gider

opera mini kullanıyorum ve bahsettiğin şekilde bir ayar bulamadım..her seferinde sor şeklinde bir ayar var bağlantılarda..sorduğundada wlan seçmeme rağmen uygulama yüklerken edge devreye giriyor..normal gezinme yada video falan izlerken ise hiç sorun olmuyor..

• kardeşimin c3'ü servise gitti geldi ve içi bomboş. şu anda ne internete girebiliyorum ne başka bişey yapabiliyorum. telefonun fabrika çıkıştaki sabit uygulamalarını falan nasıl geri getirebilirim? ovi store da hata veriyo ordan da bişey indiremiyorum. bu cihazı ilk günkü haline nasıl getirebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

opera mini kullanıyorum ve bahsettiğin şekilde bir ayar bulamadım..her seferinde sor şeklinde bir ayar var bağlantılarda..sorduğundada wlan seçmeme rağmen uygulama yüklerken edge devreye giriyor..normal gezinme yada video falan izlerken ise hiç sorun olmuyor..

O ayarı ben de bulamadım. İşin kötü yanı bana öyle bir soru sormuyordu wlan mı gprs mi diye baktım kafasına göre girecek gibi gprs ayarlarını full sildim. Şimdi youtube videoları, opera mini5 güncellemesi, telefonda kısa yolu olan web siteleri kısa yola tıklandığında açılmamakta; internet ayarlarını kontrol edin diyor. Ne yapmalıyım? Fabrika ayarlarına geri dönmek çözüm olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

quote:

O ayarı ben de bulamadım. İşin kötü yanı bana öyle bir soru sormuyordu wlan mı gprs mi diye baktım kafasına göre girecek gibi gprs ayarlarını full sildim. Şimdi youtube videoları, opera mini5 güncellemesi, telefonda kısa yolu olan web siteleri kısa yola tıklandığında açılmamakta; internet ayarlarını kontrol edin diyor. Ne yapmalıyım? Fabrika ayarlarına geri dönmek çözüm olur mu acaba?

bende son versiyon yazılım yüklü..sor seçeneği belki yazılım versiyonu ile ilgilidir..öte yandan bende edge ayarlarını falan sildim ama sorunsuz geziyorum hala..dediğim sor ayarı ise ayarlar/bağlantı/wlan/internet bağlantısı kısmı..bende -önce sor- olarak seçili bu kısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 19 Ekim 2011; 23:47:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

quote:

quote:

bende son versiyon yazılım yüklü..sor seçeneği belki yazılım versiyonu ile ilgilidir..öte yandan bende edge ayarlarını falan sildim ama sorunsuz geziyorum hala..dediğim sor ayarı ise ayarlar/bağlantı/wlan/internet bağlantısı kısmı..bende -önce sor- olarak seçili bu kısım

Fabrika ayarlarına getirdim şimdi soruyor. Edge ayarlarını tekrar sileyim kafam rahat etsin. Ben de wlan'da o seçeneği görünce neden soruyor sormadan girsin diye sorma gibi bir seçeneğe getirmiştim.

• Bende en son yazılımı yükledim ancak gprs ile facebook ve messenger'a artık giremiyorum Wlan ile giriyor ama gprs ile bir türlü giremedim. Fabrika ayarlarına getirdim, Edge ayarlarını silip tekrar yapılandırdım yinede edge ile hiç bir şekilde girmeyi başaramadım.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar , telefonun ahizesinden çok az ses çıkıyor , telefon kesinlikle yere düşmedi , herhangi bir darbe olmadı. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Arkadaşlar iyi akşamlar , telefonun ahizesinden çok az ses çıkıyor , telefon kesinlikle yere düşmedi , herhangi bir darbe olmadı. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

Bende yüksek cıkıyor ses . Karsıdaki kısık sesle konuşuyor olmasın
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.