Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende c3 kullanıyorum hafıza kartımda sorun var mesela telefon bi tane şarkıyı kendi kendine 6-7 tane kopyalıyo birini silincede hepsi siliniyo virüs olabilir dediler bana yardımcı olabilirmisiniz acabaa ???
  • telefonum 20 iş gününden fazla serviste kaldığı için 249 liramı iade ettiler. üzerine 80 lira katıp c3 aldım bugün öğlen.şimdilik güzel alet.
  • Telefonun ekranında batarya işaretinin yanında köşeli parantez içinde yukarı bakan ok işareti var. Bundan nasıl kurtulabiliriz ? Ne anlama geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlmrgl -- 22 Nisan 2012; 16:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlmrgl

Telefonun ekranında batarya işaretinin yanında köşeli parantez içinde yukarı bakan ok işareti var. Bundan nasıl kurtulabiliriz ? Ne anlama geliyor ?

Attığınız SMS gönderilememiştir, giden kutusundan silerseniz kaybolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

Telefonun ekranında batarya işaretinin yanında köşeli parantez içinde yukarı bakan ok işareti var. Bundan nasıl kurtulabiliriz ? Ne anlama geliyor ?

Biraz karıştırınca bulmuştum, kırmızı bir simge beliriyor zaten sorunun olduğu kısımda. Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

quote:

Biraz karıştırınca bulmuştum, kırmızı bir simge beliriyor zaten sorunun olduğu kısımda. Teşekkür ederim.

Rica ederim.

• bizim arkadasın var c3-00 fakat whatssapp yukleyemiyor sertifika sorunu cıkıyor bunu nasıl halledebilirz?
  • Arkadaşlar Operadan Facebook'a Girmeme Rağmen Topluluklardan Giremiyorum,İletişim Hatada Yada E-Posta/Şifre Birleşimi Yanlış Diyor,Halbuki giriş bilgilerim doğru ? Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim
  • c3-00 için e buddy i öneriyorm programdan cıkılmadıqı surece online qrünüyorsnz we de gelen msjlarda sesli uyarı war.
  • 2 sorum var

1- twittera resim paylaşabilmemi sağlayan güzel bir uygulama var mı?twwets by nokia kullanıyorum ama paylaştığım fotolar cok kucuk cıkıyor nedense twitterda

2- asıl önemli sorunum bu: internet bağlantısını gösteren E harfi silinmiyor bir türlü. Yukarıda bir arkadaşımızın anlattığı 'yeni posta geldiğinde uyar' seçeneğini kapatmama rağmen bu E var ki sebbei muhtemelen arkada bir uygulamanın açık olması. işte açık uygulamaları görebilecğeimiz bir yer yok mu? çünkü bazen bir uygulama açmak sitediğimde çok fazla uygulama açık diye bir uyarıyla karsılasıyorum ve acık uygulamalar bir liste seklinde ekranıma geliyor. bazılarını kapatıyorum ve acmak istediğim uygulama acılıyor. sonrasınd ao listeye bir daha ulasılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadycool22

bende c3 kullanıyorum hafıza kartımda sorun var mesela telefon bi tane şarkıyı kendi kendine 6-7 tane kopyalıyo birini silincede hepsi siliniyo virüs olabilir dediler bana yardımcı olabilirmisiniz acabaa ???

bende de buna benzer bir sorun var 6-7 değilvama 2 tane max. 3 tane kopyalıyor şarkıyı ve birini silince hepsi gidiyor...

ve birde arkadaşlar müzik dinlerken grafikleri yüksek, kasan bir oyun oynarken ışıkları kararıyor ve tuşları basmıyor,donuyor yani, pili çıkarıp takınca tekrar eski haline dönüyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: meursault samsa

2 sorum var

1- twittera resim paylaşabilmemi sağlayan güzel bir uygulama var mı?twwets by nokia kullanıyorum ama paylaştığım fotolar cok kucuk cıkıyor nedense twitterda

2- asıl önemli sorunum bu: internet bağlantısını gösteren E harfi silinmiyor bir türlü. Yukarıda bir arkadaşımızın anlattığı 'yeni posta geldiğinde uyar' seçeneğini kapatmama rağmen bu E var ki sebbei muhtemelen arkada bir uygulamanın açık olması. işte açık uygulamaları görebilecğeimiz bir yer yok mu? çünkü bazen bir uygulama açmak sitediğimde çok fazla uygulama açık diye bir uyarıyla karsılasıyorum ve acık uygulamalar bir liste seklinde ekranıma geliyor. bazılarını kapatıyorum ve acmak istediğim uygulama acılıyor. sonrasınd ao listeye bir daha ulasılamıyor

whatsapp kullanıyorsan o hep açık kalır malesef. Bahsettiğin tarzda bir program yok ya da ben bilmiyorum. Ayrıca E harfi kutu içerisinde, değil mi?

• Arkadaşlar, ana ekranda çıkan E simgesinin bir daha kullanılmasını nasıl engelliyoruz ? Çünkü Wi-Fi'dan kopunca o modda bağlanıyor ve muhtemelen kontör yiyor. Bu bağlanmayı nasıl engelleyebiliriz ?
  • evet kutu içinde E harfi. hep bağlı yani internete.. fakat kullandığım operatörün internet sitesindne kontrol ettiğim kadarıyla veri alış verişi olmuyor, yani ücretli bir sey yok ;) yine de bataryayı cabuk bitirdiğini düşünüyorum..

telefondna oldukça memnunum. whatsapp, twitter, posta(hotmail) ve bir de yol tarifi için google map indirdim onları kullanıyorum uygulama olarak. telefon ile yaşadığım 3 sorun var sadece dediğim gibi;

1- E silinmiyor yani hep internete bağlı ama bir arkadasın da dediği gibi sanırım whatsapp yüzünden böyle bu. yine de arka planla hangi uygulamaların acık olduğunu görebileceğimiz bir menu olmaması buyuk eksiklik

2- şarjı çok gec doluyor. yani 4 5 saat sarj etmek gerekiyor bataryayı doldurmak için

3- twitterda fotoğraf paylaşabileceğim bir uygulama bulamadım hala. yani twits by nokia kullanıyorum fakat paylaştığım fotoğraflar cok kucuk boyultlarda cıkıyor twitterda

• quote:

Orijinalden alıntı: meursault samsa

evet kutu içinde E harfi. hep bağlı yani internete.. fakat kullandığım operatörün internet sitesindne kontrol ettiğim kadarıyla veri alış verişi olmuyor, yani ücretli bir sey yok ;) yine de bataryayı cabuk bitirdiğini düşünüyorum..

telefondna oldukça memnunum. whatsapp, twitter, posta(hotmail) ve bir de yol tarifi için google map indirdim onları kullanıyorum uygulama olarak. telefon ile yaşadığım 3 sorun var sadece dediğim gibi;

1- E silinmiyor yani hep internete bağlı ama bir arkadasın da dediği gibi sanırım whatsapp yüzünden böyle bu. yine de arka planla hangi uygulamaların acık olduğunu görebileceğimiz bir menu olmaması buyuk eksiklik

2- şarjı çok gec doluyor. yani 4 5 saat sarj etmek gerekiyor bataryayı doldurmak için

3- twitterda fotoğraf paylaşabileceğim bir uygulama bulamadım hala. yani twits by nokia kullanıyorum fakat paylaştığım fotoğraflar cok kucuk boyultlarda cıkıyor twitterda

whatsapp ı sildiğinde direkt o e harfi gider, yani netle bağlantın kesilir.(Tabii e-posta ayarları doğru yapıldıysa).
    Çözüm olarak şunu söyleyebilirim, eğer kablosuz ağlar ile whatsapp kullanıyorsanız, servis sağlayıcınızı arayıp internet aboneliğinizi kapattırabilirsiniz. Benim bildiğim başka çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni güncelleme çıktı:http://www.symbiantweet.com/nokia-c3-00-firmware-updated-to-v8-71

Önce bi denensin, sonra biz de yapalım. Yeni güncellemeler çok sakat oluyor. (:
  • arkadaşlar whatsapp ı kurduk c3e could not connect server hatası alıyoruz ne yapmak lazım bilen var mı ?
  • bu telefondan dokunmatik bir telefona geçmek istiyorum
    beklentim internete girmesi, bazı basit application lar yüklenebilmesi gibi basit şeyler

600-700 gibi fiyatlara ne cihazlar tavsiye edebilirsiniz.
  • bu işlerden çok anlamasam da bu işlere meraklı bir arkadaşım 600 tl ye samsung galaxy ace aldı ve inanılmaz memnun. eski telefonu iphonedu...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.