Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thron

bu telefondan dokunmatik bir telefona geçmek istiyorum
    beklentim internete girmesi, bazı basit application lar yüklenebilmesi gibi basit şeyler

600-700 gibi fiyatlara ne cihazlar tavsiye edebilirsiniz.

sony xperia serisine bakabilirsin kardeş..kamerası ile çekilen resimleri beğendim..fiyatlarıda 700 tl civarı olan modelleri var...bende şu an nokia c3-00 kullanıyorum memnun değilim özellikle kamera konusunda satabilirsem uygun fiyata sony xperia almayı düşünüyorum..kamera çözünürlükleri çok iyi ve hd video kaydı yapabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 2 Haziran 2012; 13:39:18 >
  • Nokia C3'de İnternet paylaşımı Wifi üzerinden yapılabiliyor mu?

Symbian'lar için Joikuspot var.

Joikuspot benzeri Nokia C3 için bir program var mı acaba?
  • c3 de avea secip E cıkınca sohbet msn bağlanıyordum avea wap gprs seçip kont gitmeden kullanıyordm 6 ay boyunca dısarda oldugum zaman dün baglandım sorun yokdu bgn baglandım 1 tl gitti ve artık e cıkdıgı halde giremiyorm önceden kont gitme olayı yokdu wifi sorunsuz giriyorm denedm bgn artık ekisi gibi E cıkınca kontursuz giremiyoruzmu avea wap gprs seçip msn bağlanan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcfire

Nokia C3'de İnternet paylaşımı Wifi üzerinden yapılabiliyor mu?

Symbian'lar için Joikuspot var.

Joikuspot benzeri Nokia C3 için bir program var mı acaba?

Birde C3 için VOIP yazılımı var mı?
  • mrb arkadaşlar bende c3 kullanıcısıyım 10 gündür kullanıyorum benim 3 sorum olacak 1. ovi mağazasına kontursuz giriş yapmamız mümkün değil mi ben wifiyle girmek istiyorum 2. Gerek uygulamalar gerek temalar gerek özelleştirmeler vs vs wifi kullanarak kontur gitmeden nette gezebilmek istiyorum bu mümkün müdür kontür gitmeden tek gezebildiğim tema siteleri ve topluluktaki sosyal siteler 3. Netten herhangi bir oyun program vs indirip bunu nokia c3 de çalıştırabilir miyiz temalar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bboy 2pac -- 28 Haziran 2012; 13:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

mrb arkadaşlar bende c3 kullanıcısıyım 10 gündür kullanıyorum benim 3 sorum olacak 1. ovi mağazasına kontursuz giriş yapmamız mümkün değil mi ben wifiyle girmek istiyorum 2. Gerek uygulamalar gerek temalar gerek özelleştirmeler vs vs wifi kullanarak kontur gitmeden nette gezebilmek istiyorum bu mümkün müdür kontür gitmeden tek gezebildiğim tema siteleri ve topluluktaki sosyal siteler 3. Netten herhangi bir oyun program vs indirip bunu nokia c3 de çalıştırabilir miyiz temalar gibi

1- 8 aydır nokia c3 kullanıyorum.ilk girişimde ovi mağazası kendini güncelledi ve wi-fi açık olduğu halde Edge bağlantıya geçti ve kontör düştü.bu işlemden sonra wi-fi üzerinden ovi ye giriş yaptım.
    2- ben zedge sitesinden wi-fi ile tema indiriyorum
    3- ovi'den wi-fi aracılığı ile ücretsiz oyun indirip kurdum sorum çıkmadı ama temaları indirmek istediğimde nedense Edge'den bağlanmaya geçiyor ve 1 gb internet hakkımdan düşüyor...

• meraba arkadaşlar.. benim telimde yeterli hafıza yok sorunu veriyor.. üstelik 0 mesaj, 0 müzik, 0 video, 0 fotoğraf olmasına rağmen.. 2 gb lık hafıza kartım var o da boş.. fabrika ayarlarını geri yükle desemde sorun düzelmiyor.. lütfen yardım edin..
  • selam arkadaşlar. bu konuda browsera belirli bir adresi girince whatsapp ı kurabiliyorduk taradım başlığı ama bulamadım yardımcı olursnaız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrwerty

selam arkadaşlar. bu konuda browsera belirli bir adresi girince whatsapp ı kurabiliyorduk taradım başlığı ama bulamadım yardımcı olursnaız sevinirim.

http://store.ovi.nobi/content/172049?pos=1&clickSource=browse&contentArea=applications
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrwerty

selam arkadaşlar. bu konuda browsera belirli bir adresi girince whatsapp ı kurabiliyorduk taradım başlığı ama bulamadım yardımcı olursnaız sevinirim.

Ovi store'den indirebilirsin.
  • nokia c3 telefonu electro world de 329 tl bide bluetooh kulaklık hediyeli sizce almalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyakarrest

nokia c3 telefonu electro world de 329 tl bide bluetooh kulaklık hediyeli sizce almalı mıyım?

Alma bence pişman olursun 2011 Haziran ayından beri kullanıyorum memnun degilim
  • nokia c3 telefonu electro world de 329 tl bide bluetooh kulaklık hediyeli sizce almalı mıyım?
  • quote:

nokia c3 telefonu electro world de 329 tl bide bluetooh kulaklık hediyeli sizce almalı mıyım?

Telefondan beklentılerın nedır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Telefondan beklentılerın nedır ?

WLan düzgün çalışmıyor.
    Tuş takımları çok çabuk eskidi.
    Üst tuşlara bastıgımda çok ses çıkıyor.
    Mesaj kısmında silinmeyen mesajlar var.
    2-3 Farklı kişiyle mesajlastıgımda mesajlar karışıyor.
    Gelen aramalarda silemedigim numaralar var.
    Topluluklar çalışmıyor.

Bir sürü şey denedim düzelmedi bunlar.

Ama sen demişssin beklentin ne diye. Söliyim sana beklentimi. Wlan düzgün çalışsa yeter..

• hocam ben yurtdışında 0 telefon getiricem.biraz araştırdımda nokia c3 200 tl nokia asha 303--- 300 tl civarı.asha 303 nasıldır wifi tuş takımı vs özellikleri.
  • merhaba arkadaşlar.

2-3 ay önce bu telefonu aldım. ancak şöyle bir sorunum var.

video kaydederken uzun süreli videoo olduğunda videoyu kayıt ediyor ama kaydettiği videoyu açmıyor
    Sizde bu sorun varmı .?

Kayıt ettiği videoyu bilgisayara attım oradada oynatmıyor.
    bunu sadece uzun süreli videolarda yapıyor.
    örneğin 7-10 dk lık videlarda.

kısa olanlarda sorun yok. Varmıdır acba bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan ?
  • merhaba arkadaşlar excel word ve pdf dosyalarını açabileceğim ovi de yer alan program varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

merhaba arkadaşlar excel word ve pdf dosyalarını açabileceğim ovi de yer alan program varmı...

O telefonla açamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abormen

merhaba arkadaşlar excel word ve pdf dosyalarını açabileceğim ovi de yer alan program varmı...

O telefonla açamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.