Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim telefona başka bi hat taktığımda açarken güvenlik kodu istiyo napmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım sürümünü nokia suite güncelleyin. O zaman güvenlik kodu fabrika ayarına dönüyor.

• arkadaşlar sınırsız internet paketim var. internetimin süresi bittiğinde yenileme yapılmadan önce kontörüm gidiyor. byt kullanımı diyor kontürüm gidiyor. ne yapmam gereke
    iiyor.
  • NOKIA C3-00 fotoğraflar silindi..Geri getirme imkanım nasıldır?? Yedekleme Yapmadım Lütfen yardımcı olabilirmisiniz??
  • bıktım bu c3 den. son sürüm kullanıyorum hala airties den başka modemlerde wifi bağlanıyor ancak %80 ihtimalle internete erişim olmuyor. ahizeden az ses geliyo. servise de gitti ama bi halt olmadı. içine ediyim nokia nın
  • telefonla konuştuktan sonra whatsappa bağlanmıyor telefon nasıl düzeltiriz ?
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu:
    telefonda 08.63 sürüm yüklü. 08.70 sürüm varmış ama telefon güncelleştirmelerinden telefonu yaz. güncelle diyince yeni yazı. Güncelleştime yok diyor. Ne yapmam lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

bıktım bu c3 den. son sürüm kullanıyorum hala airties den başka modemlerde wifi bağlanıyor ancak %80 ihtimalle internete erişim olmuyor. ahizeden az ses geliyo. servise de gitti ama bi halt olmadı. içine ediyim nokia nın

Hocam bende ahize sesinin düşük olmasından şikayetçiyim. Bu telefonu aldığıma çok pişman oldum. Garantiye gidince ahize sesi yükseldi mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

bıktım bu c3 den. son sürüm kullanıyorum hala airties den başka modemlerde wifi bağlanıyor ancak %80 ihtimalle internete erişim olmuyor. ahizeden az ses geliyo. servise de gitti ama bi halt olmadı. içine ediyim nokia nın

Hocam bende ahize sesinin düşük olmasından şikayetçiyim. Bu telefonu aldığıma çok pişman oldum. Garantiye gidince ahize sesi yükseldi mi.

garantiye gitmeden önce normaldi garantiden sonrada normaldi ama daha sonra olmuştu bu sorun. tozla kaplandığından şüphe ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu:
    telefonda 08.63 sürüm yüklü. 08.70 sürüm varmış ama telefon güncelleştirmelerinden telefonu yaz. güncelle diyince yeni yazı. Güncelleştime yok diyor. Ne yapmam lazım ?

bilgisayara ovi suite programını yükle ordan yap
  • Beyler telefonu modem olarak kullanarak kablo ile masaüstü bilgisayardan nasıl internete girebiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler telefonu modem olarak kullanarak kablo ile masaüstü bilgisayardan nasıl internete girebiliyoruz ?

Nokia Suite programıyla telefonu usb ile modem olarak kullanabilrsin.

http://www.nokia.com/tr-tr/destek/urun/nokia-suite
  • quote:

quote:

Beyler telefonu modem olarak kullanarak kablo ile masaüstü bilgisayardan nasıl internete girebiliyoruz ?

Hallettim hocam, eyvallah.

Peki telefonun wirelessını kullanarak interneti kablosuz olarak yayabiliyor muyuz ?

• quote:

quote:

quote:

Hallettim hocam, eyvallah.

Peki telefonun wirelessını kullanarak interneti kablosuz olarak yayabiliyor muyuz ?

Ne yazıkki yok o özellik.

• Beyler bende telefon öyle ahım şahım bir sorun yapmadı. Ahize bendede sorunlu ama alıştım artık.(ki ben çin kapak aldım bu telefona tuşlar eskidiği için plastik tak tuk ediyor.) Tek sorunum şu anda Whatsapp'ten mesajı atıyorum 2. tik çıkmıyor yani mesaj havada kalıyor. Mesela sabah yazdım ya 5 sn süresi var 5 sn de gönderiyor normalde.(denedim.) bazen bekliyor 5 dk 50 dk 5 saat bile oldu bu süre. Bunu nasıl düzelticem 2.4.22 sürümü var telefon 8.70 sürümünde. güncellenecek bir şeyi kalmadı bunu yazmadan önce kontrol ettim yeni sürümü yok Whatsappin.

2. tik görüldü vıdı vıdısı doğru değil denedim yanımda arkadaşa mesaj attım bakmadı ama 2. tik çıktı. yani görüldü diye çıkmıyor gönderiliyor-gönderildi şeklinde görülmesini siz hesaplayın last seenden.
  • fabrika ayarlarına geri döndüm. ekran açılır açılmaz güvenlik kodu istiyor ne "12345" kabul ediyor nede değiştirdiğim şifre kırıcı programlar da çalışmıyor usb modunu seçemediğim için ne yapmalıyım .

Aynı durumla karşılaşıp çözen var mı ?
  • Arkadaşlar alınır mı telefon bir sorunu var mı donma yada yavaş olma gibi ?
  • ben kullanıyorum yaklaşık 1,5 senedir, ama bence bu vakitden sonra alınmaz. donma ve yavaş olma gibi sorunları yok, wifiden nete rahat giriliyor ama, ben olsam bu zamanda almam artık bu telefonuu, bende satıp daha yeni bir telefon almak istiyorum.
  • bendede c3 var ama klavyeden ekrana on tarafta jelatın gıbı seffaf bısey var ve soyulıuyor yeni kasa alırsam duzelır mi?

• Şu an bu mesajı c3ten yazıyorum. Bende hiçbir donma vs. Olmadı. 2 senedir kullanıyorum telefonu whatsapp da sorunsuz bir şekilde hata vermeden çalıştı. Ama bu model yavaş yavaş miladını dolduruyor sanırsam. 2-3 ay sonra Nokia Lumia 720 alacağım. Yeni almak isteyen arkadaşlar varsa farklı bir telefon baksın derim. Daha yeni modeller çıktı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 2 Temmuz 2013; 16:28:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.