Şimdi Ara

:::::::::NOKİA C3 PAYLAŞIM BAŞLIĞI::::::::: (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
787
Cevap
7
Favori
151.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Mayıstan beri kullanıyorum. Devamlı yazılım güncellemekteyim. Kesinlikte alınacak bir telefon değil. 50 TL deseler uzak durun o derece yani. WLAN beş para etmez. Kafasına göre çalışmıyor genelde.Mesajlar çorba oluyor. Kız arkadaşımın yolladığı mesajlar başka arkadaşın oturumunda gözüküyor ve sorun yaratıyor Dosya uzantı desteği yok. Kendi kendine reset atıyor vs. Allah düşmanıma vermesin bu telefondan o derece.
  • ben ablama aldim hata mı ettim bilmiyorum.
    onun pek telefondan beklentisi fazla degildir aslinda.
    yani arama yapsin , sms , radyo + mp3 çalsın , fotograf çeksin yeterli ona göre

Wlan veya twitter face gibi şeylerle pek işi olmaz.
    herhalde yukardaki saydigim şeyler rahatlikla işini görür dimi ?

Bu arada telefonu ovi'den güncellemek gerekiyor mu ? ben pek nokia telefonlardan anlamam
    Bu arada telefonun kutusunun içinden usb data kablosu çıkmıyor mu ? bizde çıkmadı ! 3 liralik kabloyu nokia cimrilikten dolayi eklemiyor ya kutuya diyecek söz bulamiyorum
  • bu telefonda şebeke sorunu var,evde sürekli ses kesilme problemi yaşıyordum ama şimdi sony nin bir modelini kullanoyorum , ses kesilme problemi artık yok.
  • Nokia c3 symbian değil s40 tır. S40 olduğu için almak istemiyorum. Nokia uygun fiyatlı bir s60(symbian) telefonu çıkarırsa hiç durmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de c3 var. Ama büyük bir sıkıntı var telefonda. 55 mb telefon hafızası olmasına rağmen 5 mb hafıza gözüküyor ve gelen mesajları bile hafıza dolu diye kabul etmiyor. Telefon hafızasında hiç bir şey de yok. Nasıl çözerim bu sorunu ? daha önce aynı sorunla karşılaşan varsa..
  • arkadaşlar telefonda 1 gblik hafiza kartı boş olmasına ragmen hatta 8 gblik hafza kartı takmiş olmama ragmen.
    Video çekmek istedigimde bana 00:06 saniye sunuyor ? bunun bir ayarı mı var? süreyi uzatmak istiyorum nasıl olacak ?
    birde bu telefonda video kayıt yok mu ? kayıt et diyorum 6 saniye bitiyor o çektigim görüntü siliniyor kendiliginden ?

bunu nasıl çözebilirim ?
  • sakulta ss ve mccarty telefonlarınıza yazılım attırın yada evinizde usb ile bağlayıp nokia ovi programından sürüm yükseltmeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşlar telefonda 1 gblik hafiza kartı boş olmasına ragmen hatta 8 gblik hafza kartı takmiş olmama ragmen.
    Video çekmek istedigimde bana 00:06 saniye sunuyor ? bunun bir ayarı mı var? süreyi uzatmak istiyorum nasıl olacak ?
    birde bu telefonda video kayıt yok mu ? kayıt et diyorum 6 saniye bitiyor o çektigim görüntü siliniyor kendiliginden ?

bunu nasıl çözebilirim ?

Seçeneklere tıklayıp ayarlara gir.Orada ''video klip uzunluğu'' seçeneği olacak.Onu ''en fazla kullanlyr.'' a ayarla.Benim 4 gb lık hafıza kartım var ve beş saatlik çekim yapabiliyorum ;)
  • C3'lerin alayı sorunlu zaten.Yazılımları fabrikadan sorunlu olarak çıkmasına rağmen Nokia tonla yazılım güncelleştirmesi çıkarttı ama yine de yazılım sorunlu.Malzeme kalitesi deseniz o da yerlerde.Kısacası yaramaz.Tek güzel yanı şarjı uzun gidiyor o kadar.
  • wifi ile internte bağlanırken ilk açtığımda bağlanmıyor bağlantıyı kesip tekrar aktif uapınca bağlanıyor neden acaba, birde forumda konu okuyorken bağlantı kesiliyor wi-fiyi kapatıp açmadan girmiyor.
  • arkadaslar merhaba, nokia c3.00 telefonumua 1 haftadır whatsapp yükleyemedim, wifi den giriyorum, programı bilgisayara attım oradan ceptelefonuma ya da whatsapp sitesinden indirmeyi denedim olmadı, pc suite ilede denedim bi türlü olmadı, her seferinde servis kullanılamıyor hatası aldım. ovi mağazasına da giremiyorum cepten, güncelleme istiyor ama güncelle dediğimde yine aynı sorun servis kullanılamıyor hatası. nasıl çözerim bu sorunu?
  • Merhaba Arkadaşlar Nokia C3-00 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. telefonda Opera minin son sürüm tarayıcısı yüklü fakat internette gezinirken opera mini devamlı kitleniyor. aynı sorunu yaşayan var mı nasıl halledebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Merhaba Arkadaşlar Nokia C3-00 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. telefonda Opera minin son sürüm tarayıcısı yüklü fakat internette gezinirken opera mini devamlı kitleniyor. aynı sorunu yaşayan var mı nasıl halledebilirim?

operayı güncellemeyi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: memo-0706.

quote:

Merhaba Arkadaşlar Nokia C3-00 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. telefonda Opera minin son sürüm tarayıcısı yüklü fakat internette gezinirken opera mini devamlı kitleniyor. aynı sorunu yaşayan var mı nasıl halledebilirim?

Şuanda zaten operanın en güncel sürümünü kullanıyorum. kendi içerisinde yüklü olarak gelen eski sürüm operada sorun yok. fakat 7.1 sürümü onun öncesinde güncellediğim operalarda kitleniyordu. internetide zaten yavaş (farklı operatörlerde denedim) alacaklar telefondan ziyade cep tableti alsınlar internet konusunda daha çok verim alırlar. telefon dış görünüm ve kasa sağlam fakat yüksek bir verim alınmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memo-0706.

quote:

Şuanda zaten operanın en güncel sürümünü kullanıyorum. kendi içerisinde yüklü olarak gelen eski sürüm operada sorun yok. fakat 7.1 sürümü onun öncesinde güncellediğim operalarda kitleniyordu. internetide zaten yavaş (farklı operatörlerde denedim) alacaklar telefondan ziyade cep tableti alsınlar internet konusunda daha çok verim alırlar. telefon dış görünüm ve kasa sağlam fakat yüksek bir verim alınmaz.

ben noki 6303ci kullanıyorum interneti sorunsuz

• arkadaşlar nokia c3 telefonum var bugün 1gb internet paketi yaptım ama nete girmiyo kafayı yıcem napmam lazım LÜTFEN YARDIM
  • Arkadaşlar c3 aldım. Fazla telefonlardan anlamam ama benim telefon da ''Topluluklara girmeye çalışıyorum ''servis alınıyor...'' diyor öyle kalıyor wep tarayıcıya giriyorum opera mini de de girince bağlanmıyor yani hiç internete giremiyorum acaba nedenini bilen var mı yada anlayan acil cevap versin lütfen internete hiç giremiyorum sadece Ana sayfadan m.turkcell.com'a giriyor ACİL CEVAP BEKLİYORUM ACİL
  • c3 modeli telefon :D bildiğiniz ğibi sadece telefon pek bi işe yaracağını zannetmiyorum qwerty klavye modelinin çin işkencesine dönüşmüş olan bir modelldir.:D yaş aralığı olarak birazda ortaokul lise çağında böyle renkli modelleri ni tercih edilen bir model.
  • Selam arkadaşlar bende nokia c3 kullanıyorum bi güvenlik kodum vardı kaldırdım kendi hattımla telefonu açtığımda güvenlik kodu istemiyo fakat başka bi hat taktığımda istiyo bende güvenlik kodumu hatırlamıyorum napmalıyım.
    Yardımcı olursanız sevinirim

• Arkadaşlar benim telefonda diğer telefonlara göre ahizeden az ses geliyo(ses full olduğu halde) sizlerdede bu sıkıntı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.