Bildirim
Nokia c5-00 telefon orjinal
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkinci el satan sitelere bakıp kafanıZda ona göre bir fiyat belirte bilirsiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baktım 120 tlye satmayı düşünüyorum şarj aleti hasarlı ama çalışıyor(orjinal).Kulaklık ve data kablosuyla birlikte satmayı düşünüyorum.(full kutu içeriği=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebatu007 -- 14 Ekim 2013; 12:37:27 > -
Birde GM Discovery çin malı çabuk kırılır filan diyorlar doğrumu -
Belirttiğiniz fiyat ideal. Discovey çin malıda diğerleri cin malı değilmi ? Bütün cihazlar çin malıdır apple da çinde üretiliyor. Ama discovey de sorunlar wifi, ölü piksel gibi sorunlar
benim için önemli olan wifi ve sosyal ağlar .Kamerayı pek fazla önemsemiyorum.Ama gm discovery gerçekten harika birşey. -
Benim bütçem 650TL - 700TL gibi birşey ne önerirsiniz hocam. -
Cihazı kvk garantili aveadan 400tl ye aldım. -
Üstünden 1 yıl geçti -
Hocam o fiyata :
gm discovery ( sorunlarını göz önünde bulundur, kullanıcılarına sor derim )
Xperia m
Lumia 625 lere bakabilirsin.
Xperia m güzele benziyor bi bakıcam.Xperia miro vardı arkadaşta telefonu verip s3 mini alıcak.s3 mini nasıl peki hocam -
Hmm Hocam birde benim için çift sim özelliği hiç önemli değil ama benim tercihim android facebook ta dolaşmak instagram a girmek ve küçük oyunlar oynamak(subway surf,temple run vs.) benim amacım öyle birşey. -
Link yasakmı bilmiyorum ama bu nasıl ? Samsung galaxy s3 mini -
Huawei ascend p1 de iyi gibi.629 tl ye buldum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X