Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çakırkeyf

neden icinde oyun cıkmazki bu meletin,.
    100 tl lik nokiada bile birsürü oyun var..
    Aklımdayken sorayım güzel oyun tavsiyesi olan..

Ovi'de oyun var. Hadi o olmadı; S60V5 oyun deposu var orada bulabilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese selamlar,iyi günler.Ben telefonumdan çok memnunum fakat bir sorum olucak.Hardware format attım ve "içinde gelen" facebook,youtube gibi uygulamalar gitti heryerde faceboko,youtube uygulamaları var fakat ben içinde geldiği haline geri getirmek istiyorum nasıl yapabilrim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathanaksoz

Arkadaşlar herkese selamlar,iyi günler.Ben telefonumdan çok memnunum fakat bir sorum olucak.Hardware format attım ve "içinde gelen" facebook,youtube gibi uygulamalar gitti heryerde faceboko,youtube uygulamaları var fakat ben içinde geldiği haline geri getirmek istiyorum nasıl yapabilrim teşekkürler

onlara geri ulaşmanız imkansız. Hard format atılınca bütün tel. Hafızası sıfırlanır ne varsa silinir... NE VARSA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Dostlar; önerim Mobile SPB Shell'i yükleyin telefonunuza! Bildiğiniz Android oluyor yav!

Link: Mobile SPB Shell

Not: Bir arayüz programıdır.

Bu programı nasıl yüklüycez ben anlamam çünkü detaylı tarif ederseniz yüklüyebilirim :)
    Bu programı yüklüyünce yeterli hafıza yok olayı ortadan kalkcak mı? Galeriye girdiğimde 10 saniye yine bekliycek miyim :)

Cevap alacak mıyım ?

• Zaten her şeyin silindiğinin farkındayım servise götürsem ilk günki gibi tüm uygulamaları tekrar halledebilirler mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Dostlar; önerim Mobile SPB Shell'i yükleyin telefonunuza! Bildiğiniz Android oluyor yav!

Link: Mobile SPB Shell

Not: Bir arayüz programıdır.

Bu programı nasıl yüklüycez ben anlamam çünkü detaylı tarif ederseniz yüklüyebilirim :)
    Bu programı yüklüyünce yeterli hafıza yok olayı ortadan kalkcak mı? Galeriye girdiğimde 10 saniye yine bekliycek miyim :)

Cevap alacak mıyım ?

programı telefona at daaha sonra telefondan programı calıstır yukle o kadar hıc bır zorlugu yok cok basıt ancak hafıza uyarısı bununla ılgılı degıl o uyarıyı almaya devam edeceksın bu program gorsel olarak telefona ayrı bır hava katıyor tavsıye ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: murathanaksoz

Zaten her şeyin silindiğinin farkındayım servise götürsem ilk günki gibi tüm uygulamaları tekrar halledebilirler mi ?

garantinin yapcağını sanmıyorum. Aynı programları internet bulabilirsiniz...
  • çektiğim videoların bazılarında donma oluyor kare kare oluyor geri devam ediyor ama geri donuyor. sebebi nedir?* c5-03
  • yarın bu telefonu alıcam. Kesinlikle alıcam. Uygulamaları,oyunları,temaları indirebilecegim bir site var mı ?

Birde kesin olması gereken uygulamalar neler ?
  • arkadaşlar , telın ıcerisinde yuklu gelen müzik çalarda sarkıları goremıyorum.dosya bozuk işlem iptal edildi diyor. kutuphaeyi de yenileyemiyorum. ama hafıza kartına girince tek tek dinleyebiliyorum.
    tel e reset attım düzelmedi.
    nedir sorun sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caputare

yarın bu telefonu alıcam. Kesinlikle alıcam. Uygulamaları,oyunları,temaları indirebilecegim bir site var mı ?

Birde kesin olması gereken uygulamalar neler ?

Boşver alma başka telefon al . internette bile rahat gezemiyorsun, ses çıkmıyor, kamera günzdüz ışıkta iyi gece pert , telefon yavaş alman için ne sebebi var ?
    Telefonu biraz kullanıyım anneme yada babama vercem başka alcam :)
  • Samsung S5570 Galaxy Mini - buna doğru yönelmeye başladım.
  • Anlamam. Araştırmadan almışdım ama araştırıp alcaklar için bir iyilik olur .
    Eğer ben müzik dinlemem nettede öyle pek gezmem dersen iyidir .
  • Herkese merhaba,
    Telefonu uzun araştırmalar sonucu beğenerek dün satın aldım.
    Telefonu AVEA bayisinden satın aldım ama Turkcell telefonu çıktı.
    Açılış ve kapanış ekranlarında Turkcell görselleri ve müzikleri var.
    Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Hard format işe yarar mı?
    Firmware güncelleme mi yapmak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist83

Herkese merhaba,
    Telefonu uzun araştırmalar sonucu beğenerek dün satın aldım.
    Telefonu AVEA bayisinden satın aldım ama Turkcell telefonu çıktı.
    Açılış ve kapanış ekranlarında Turkcell görselleri ve müzikleri var.
    Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Hard format işe yarar mı?
    Firmware güncelleme mi yapmak gerekir?

Hard format atmayı deneyin. İşe yaramazsa Yazılımı güncelleştirin veya yeniden yükleyin.

(Hard Format önceki sayfalarda verildi...)
  • Bende telefonumu dün aldım. Harika memnun kaldım. Fakat güvenilir bi uygulama , oyun , tema vs indirecek bir site bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caputare

Bende telefonumu dün aldım. Harika memnun kaldım. Fakat güvenilir bi uygulama , oyun , tema vs indirecek bir site bulamadım.

zedge.com'a bakın... Tema, wallpaper, ses v.b

googledan oyun bulabilirsiniz...

Hayirli olsun...
  • Soft format, hard format fayda etmedi. Mevcut yazılımı OVI üzerinden yeniden yüklemek de fayda etmedi. Uzun uğraşlar sonucu OVI'de bulunmayan en son sürüm fw güncellemesiyle Turkcell ıvır zıvırlarından kurtuldum. Telefon canavar gibi oldu. Bariz bir hızlanma ve dokunmatik ekran kullanımında kalite artışı farkettim. 20.0.024 sürümünü herkese tavsiye ederim. Yalnız gerçekten çok uğraştırıcı, iki günümün gecesini sabaha kadar çaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist83

Soft format, hard format fayda etmedi. Mevcut yazılımı OVI üzerinden yeniden yüklemek de fayda etmedi. Uzun uğraşlar sonucu OVI'de bulunmayan en son sürüm fw güncellemesiyle Turkcell ıvır zıvırlarından kurtuldum. Telefon canavar gibi oldu. Bariz bir hızlanma ve dokunmatik ekran kullanımında kalite artışı farkettim. 20.0.024 sürümünü herkese tavsiye ederim. Yalnız gerçekten çok uğraştırıcı, iki günümün gecesini sabaha kadar çaldı.

Hayırlı olsun emeginizin karşılığını alıp mutlu olmussunuz... :)
  • Öncelikle Merhabalar..
    C5-03 almak istiyorum ama arızalı olduklarını duydum siz kullanan arkadaşlar neler söyliceksiniz? Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can__35 -- 24 Eylül 2011; 20:57:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.