Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şu nalet telefonumda çektiğim videoları oynatırken 15.saniyeden itibaren 2 saniyede bir donmalar oluyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Çektiğim videoyu bilgisayara attım pc de izlerkende dondu sürekli. videoyu çekerken donmuş şekilde çekiyor. video çekerken herangi bişey açık olmuyor internet,program vs. çıkan bütün güncellemeleri yaptım hala aynı. internette bu dertten muzdarip olan bir kaç kişi daha var tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoLoJiK

Benim şu nalet telefonumda çektiğim videoları oynatırken 15.saniyeden itibaren 2 saniyede bir donmalar oluyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Çektiğim videoyu bilgisayara attım pc de izlerkende dondu sürekli. videoyu çekerken donmuş şekilde çekiyor. video çekerken herangi bişey açık olmuyor internet,program vs. çıkan bütün güncellemeleri yaptım hala aynı. internette bu dertten muzdarip olan bir kaç kişi daha var tavsiyesi olan var mı ?

Hard format atmayı deneyin!

Eski mesajlarımda bu konuyu detaylarıyla anlattım.

Aramızda söyleyeceğim konuya meraklılar var mı bilmiyorum;

Ama C5-03'ü flashsız, hatta bilgisayarınıza gerek olmadan hackleyebilirsiniz.

C5-03'ünüzü flashsız, PC'ye ihtiyaç olmadan Hackleyin!

Hacklemeyle en basitinden imzalı/imzasız bütün S60V5 uygulamalarını yükleyebilirsiniz. + Telefonun kesinlikle izin vermediği sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz...

• telefona hiçbir uygulama yükleyemiyorum .sis , .jar uzantılı dosyalarıda acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

telefona hiçbir uygulama yükleyemiyorum .sis , .jar uzantılı dosyalarıda acil yardım

Sertifika hatası gibi bir şey mı veriyor?

Biraz daha acarsanız iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

telefona hiçbir uygulama yükleyemiyorum .sis , .jar uzantılı dosyalarıda acil yardım

Sertifika hatası gibi bir şey mı veriyor?

Biraz daha acarsanız iyi olur...

yükleye basıyorum sonra tamama basıyorum biraz bekleyip yüklenemiyor diyor
  • Yüklemek istediğiniz uygulamalar S60V5 ile uyumlu olmayabilir.

Google da indirmek istediğiniz uygulamanın yanına "S60V5" diye de ekleyin.

Sorun devam ederse hard format atın. ( nasıl yapılacağını önceki mesajlarımda anlattım...
  • quote:

Yüklemek istediğiniz uygulamalar S60V5 ile uyumlu olmayabilir.

Sorun devam ederse hard format atın. ( nasıl yapılacağını önceki mesajlarımda anlattım...

bu hardformat tam olarak ne oluyor bilmiyorumda şahsen..
  • quote:

quote:

Yeşil tuş + kırmızı tuş + kilit tuşu + ses açma tuşu

Telefon kapalıyken bu tuşların hepsine basılı tutun. (Nokia yazısı gelene kadar.)

PIN kodundan sonra ülke,tarih ve saat sorarsa hard format atılmıştır.

Olmazsa telefonu kapatıp tekrar deneyin.

Ayrıca rehberinizi; mesajlarınızı vb. yedekleyin. Telefon hafızasındaki bütün her şey ve ayarlarınız sıfırlanacak.

O kadar yakındık bazılarımız. Hatta kimileri yerden yere vurdu C5-03'ü. Kimi de almadı...

Kamera tuşu sorun artık YOK!!!

Buyrun anlatılanları aynen uygulayın:

C5-03 Kamera Tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 7 Ekim 2011; 17:15:02 >

• quote:

quote:

quote:

Yeşil tuş + kırmızı tuş + kilit tuşu + ses açma tuşu

Telefon kapalıyken bu tuşların hepsine basılı tutun. (Nokia yazısı gelene kadar.)

PIN kodundan sonra ülke,tarih ve saat sorarsa hard format atılmıştır.

Olmazsa telefonu kapatıp tekrar deneyin.

Ayrıca rehberinizi; mesajlarınızı vb. yedekleyin. Telefon hafızasındaki bütün her şey ve ayarlarınız sıfırlanacak.

O kadar yakındık bazılarımız. Hatta kimileri yerden yere vurdu C5-03'ü. Kimi de almadı...

Kamera tuşu sorun artık YOK!!!

Buyrun anlatılanları aynen uygulayın:

C5-03 Kamera Tuşu

yaptım tamamdır saol

• arkadaşlar bu telefona whatsapp yükleniyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick666

arkadaşlar bu telefona whatsapp yükleniyor mu ??

evet yuklenıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

evet yuklenıyor

teşekkür ederim siz bizzat kulalnıyor musunuz
  • quote:

quote:

quote:

evet yuklenıyor

teşekkür ederim siz bizzat kulalnıyor musunuz

evet telefonumu ılk aldıgım gunden berı kullanıyorum
  • whatsapp gercekten iyi bir uygulama. Yalniz bu devamli baglanma isini nasil cozeriz?

Kapasam bile baglantida kaliyor cihaz.
  • Ben de bugün 2. el bir c5-03 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Paylaşımlar gerçekten çok iyi emeği geçenlere teşekkürler.
  • quote:

whatsapp gercekten iyi bir uygulama. Yalniz bu devamli baglanma isini nasil cozeriz?

cozemeyız sureklı baglantıda kalıyor eger ıntenet paketınız varsa 7 gun 24 saat sureklı metın alısverısınde bulunsanız bıle 100 mb tutmuyor cok az bı yer kaplıyo hatta whatsapp da resım alısverısı bıle cok az yer kaplıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Ben de bugün 2. el bir c5-03 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Paylaşımlar gerçekten çok iyi emeği geçenlere teşekkürler.

hayırlı olsun gule gule kullan
  • quote:

quote:

whatsapp gercekten iyi bir uygulama. Yalniz bu devamli baglanma isini nasil cozeriz?

cozemeyız sureklı baglantıda kalıyor eger ıntenet paketınız varsa 7 gun 24 saat sureklı metın alısverısınde bulunsanız bıle 100 mb tutmuyor cok az bı yer kaplıyo hatta whatsapp da resım alısverısı bıle cok az yer kaplıyor

yok zaten orasini biliyorumda ben isin sarj kismindayim...

Telefona Symbian Anna Lite CFW' sini attim.

Iki kotu yani var:

- Orjinal tarayicida yer imlerine ve gecmise girince sizi tarayicidan atiyor.

- tamamen ingilizce.

Benim gordugum iyi yanlari:

- Ram bazen 34 MB' a kadar dustu. Ama telefonda gecislerde vs. Herhangi bir kasma, takilma olmadi.

- symbian anna efektleri var.

- Ve normalde telefona hard format atarsaniz telefon hafizasi 64,1 MB olarak gelir. Ama bu CFW' de 70,8 MB ile geliyor!!

Bu mesajida C5'ten atiyorum. Turkce karakterler olmadigi icin boyle tuhaf bir yaziyla karsilasabilirsiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Ben de bugün 2. el bir c5-03 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Paylaşımlar gerçekten çok iyi emeği geçenlere teşekkürler.

hayırlı olsun gule gule kullan

Teşekkür ederim
  • Telefonun e-posta programını 15 dakikada bir posta sunucusundan güncelleme yapacak şekilde ayarladım. 15 dakikada bir GPRS bağlantısı kurup güncelleme yaptıktan sonra bağlantıyı kesiyor. Fakat belirli bir süre sonra (bazen 3-4 saat, bazen yarım gün), o bağlantı hiç kesilmiyor. Telefon sürekli internet bağlantısında kalıyor. Bağlantıyı yapan e-posta programı, ondan eminim. Herhangi bir bilgi alışverişi olmuyor güncelleme yapana kadar. İnternet paketim de olduğu için parası da sorun değil ama pili yiyordur mutlaka. Buna benzer sıkıntı yaşayan çok kişi duydum. Çözebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.