Şimdi Ara

## Nokia C5-03 İncelemesi | S^1 - 3.2' - 3G - GPS - WLAN - GPS - İNCE TASARIM ## (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
2
Favori
149.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: can__35

Öncelikle Merhabalar..
    C5-03 almak istiyorum ama arızalı olduklarını duydum siz kullanan arkadaşlar neler söyliceksiniz? Önerir misiniz?

Yok öyle bir şey!

Yalnız bir dakika ne gibi bir arıza???
  • Bu anna güncellemesi, bunda bide c5-00 da varmı ?
  • Telefona e-posta kurulumu yaptım POP3 postama ait. Bayağı bir uğraştırdı. Zaten cep telefonu üzerinden kuramadım. Eski cep telefonum Nokia E65'ti. Garip bir sistemi varmış Nokia'nın. Kendi sitesi üzerinden e-posta ayarlarımı yapıp, telefondan bağlanıp o ayarları telefonuma indirdim ve ancak o şekilde kurabildim. Yalnız şimdi de otomatik gönder-al yapma sıkıntısı yaşıyorum. Her şey düzgün ayarlı gibi gözüküyor. 15 dakikada bir sunucuya bağlanıp postaları güncellemesi gerekiyor. Fakat yapmıyor. Ancak elle gönder-al yapabiliyorum. Her türlü bağlantıyı otomatik olarak atadım ama hiçbirinde otomatik güncelleme yapmıyor. Benzer bir sıkıntı yaşayan var mı?
  • Kuzenim telefoncu dükkanı var C'serisinde sıkıntı olduğunu söyledi önermedi. Onun aksine bende çok beğendim sizlere danışmak istedim.
    Saygılar..
  • quote:

Kuzenim telefoncu dükkanı var C'serisinde sıkıntı olduğunu söyledi önermedi. Onun aksine bende çok beğendim sizlere danışmak istedim.
    Saygılar..

arıza durumu hiç yok cihazın ilk serilerinde alt kasanın çatlama sorunu vardı ama artık öyle bir şey yok...

Not; 4 aydır kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Kuzenim telefoncu dükkanı var C'serisinde sıkıntı olduğunu söyledi önermedi. Onun aksine bende çok beğendim sizlere danışmak istedim.
    Saygılar..

arıza durumu hiç yok cihazın ilk serilerinde alt kasanın çatlama sorunu vardı ama artık öyle bir şey yok...

Not; 4 aydır kullanıyorum...

Peki teşekkür ederim. İnşallah P.tesi bende c5-03 sahibi olucam:)
  • arkadaşlar bu telefonna bu saatten sonra bu kadar para vermek mantıksız olur.Bir kere dokunmatiği rezistif.kamerası berbat bunu alacağınıza android işletimli bir telefon alın benim tavsiyem vadofondan aldığım htc wildfire s modeli müthiş bir telefon ayda 35 tl 24 ay tahattütle 500 dakika 5000 smsinle beraber:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: errdem

arkadaşlar bu telefonna bu saatten sonra bu kadar para vermek mantıksız olur.Bir kere dokunmatiği rezistif.kamerası berbat bunu alacağınıza android işletimli bir telefon alın benim tavsiyem vadofondan aldığım htc wildfire s modeli müthiş bir telefon ayda 35 tl 24 ay tahattütle 500 dakika 5000 smsinle beraber:))

Kampanyasını bilemem ama Nokia C5-03'ü uzun incelemeler sonucu aldım. 400 liraya bundan daha iyi bir telefon yok bence piyasada. HTC Wildfire S'in piyasa satış fiyatı 750 lira. Ayrıca Nokia'da ekran çözünürlüğü 640x360 ve 16 milyon renk var. HTC'de 480x320 ve 256 bin renkli. Nokia aynı ekran büyüklüğüyle çok daha hafif ve ince. İşlemci hızları aynı ama HTC'nin 512 MB'lık Ram'i Nokia'nın 128 MB'ı yanında oldukça iyi. Dokunmatik ekranın kapasitif olması, Ram farkı ve Android işletim sistemi HTC'nin gözüken üstünlükleri. Benim için hiçbiri 350 liralık farka değmez. Ayrıca HTC'nin dediğim gibi ekran çözünürlüğünün düşüklüğü ve 256 bin renk olayı çok büyük eksiklik. Bu devirde artık 256 bin renkli telefon mu kaldı? Araştırma yaparken Vodafone mağazasında incelemiştim Wildfire S'i ve bu ekran renklerindeki zayıflık kendini çok belli ediyordu. Benim gibi yolculuklarda film ve televizyon izliyorsanız Wildfire S sizi memnun etmeyebilir. Sınırsız OVI haritaları ve başarılı GPS desteği de Nokia'nın başka bir artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist83 -- 25 Eylül 2011; 18:07:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist83

quote:

arkadaşlar bu telefonna bu saatten sonra bu kadar para vermek mantıksız olur.Bir kere dokunmatiği rezistif.kamerası berbat bunu alacağınıza android işletimli bir telefon alın benim tavsiyem vadofondan aldığım htc wildfire s modeli müthiş bir telefon ayda 35 tl 24 ay tahattütle 500 dakika 5000 smsinle beraber:))

Kampanyasını bilemem ama Nokia C5-03'ü uzun incelemeler sonucu aldım. 400 liraya bundan daha iyi bir telefon yok bence piyasada. HTC Wildfire S'in piyasa satış fiyatı 750 lira. Ayrıca Nokia'da ekran çözünürlüğü 640x360 ve 16 milyon renk var. HTC'de 480x320 ve 256 bin renkli. Nokia aynı ekran büyüklüğüyle çok daha hafif ve ince. İşlemci hızları aynı ama HTC'nin 512 MB'lık Ram'i Nokia'nın 128 MB'ı yanında oldukça iyi. Dokunmatik ekranın kapasitif olması, Ram farkı ve Android işletim sistemi HTC'nin gözüken üstünlükleri. Benim için hiçbiri 350 liralık farka değmez. Ayrıca HTC'nin dediğim gibi ekran çözünürlüğünün düşüklüğü ve 256 bin renk olayı çok büyük eksiklik. Bu devirde artık 256 bin renkli telefon mu kaldı? Araştırma yaparken Vodafone mağazasında incelemiştim Wildfire S'i ve bu ekran renklerindeki zayıflık kendini çok belli ediyordu. Benim gibi yolculuklarda film ve televizyon izliyorsanız Wildfire S sizi memnun etmeyebilir. Sınırsız OVI haritaları ve başarılı GPS desteği de Nokia'nın başka bir artısı.

hehe gülüyorum sana eksilerini soylememişsin,flaşsız kötü kamerası,hala stabil lolmayan devri bitmiş symbian işletim sistemi,kendi kendine acılıp kapanması,kasa kalitesi,dokunmatiği,ha birde o artı diye saydıkların htc lerde fazlasıyla var dostum .Tamam telefonundan memnun olabilirsin ama artıları olarak hiçbir telefondan olmayan özellikler gibi göstermene şaşırdım.Ben o telefonu alarak hatayı yaptım ama 2 hafta içinde satttım ve şimdi nokia telefonu evime sokmuycam.

• Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim Telefonu son sürüme güncelledim ancak daha önce navigasyonu ücretsiz kullanabılıyodum guncelledıkten sonra para gıtmeye basladı nasıl cozebılırız bunu ?
  • Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim Telefonu son sürüme güncelledim ancak daha önce navigasyonu ücretsiz kullanabılıyodum guncelledıkten sonra para gıtmeye basladı nasıl cozebılırız bunu ?
  • quote:

quote:

quote:

hehe gülüyorum sana eksilerini soylememişsin,flaşsız kötü kamerası,hala stabil lolmayan devri bitmiş symbian işletim sistemi,kendi kendine acılıp kapanması,kasa kalitesi,dokunmatiği,ha birde o artı diye saydıkların htc lerde fazlasıyla var dostum .Tamam telefonundan memnun olabilirsin ama artıları olarak hiçbir telefondan olmayan özellikler gibi göstermene şaşırdım.Ben o telefonu alarak hatayı yaptım ama 2 hafta içinde satttım ve şimdi nokia telefonu evime sokmuycam.

Kırıcı olduysam kusura bakmayın. Benim için telefondaki en önemli özellik ekran kalitesi. Bunu vurgulamak istemiştim. Ayrıca neredeyse iki kat daha pahalı bir telefonla kıyaslamak pek mantıklı değil. Bu telefon 400 lira ve bu paraya sağladığı özellikler bence çok iyi. Wildfire S'i 700-800 liralık fiyat aralığındaki LG ve Samsung telefonlardaki özelliklerle kıyaslayınca pek başarılı olmadığını görebilirsiniz. Benim fikrim bu maalesef. Ekran zayıflığı her türlü artısının önüne geçiyor.

Flaşı yok demişsiniz ama bu fiyata satılan telefonlarda genelde olmuyor zaten flaş. Yine bu fiyata satılan telefonlara kıyasla oldukça iyi fotoğraf kalitesi. Symbian işletim sisteminin bu sürümü de artık iyice yerleşti ve zaten bununla da son buluyor bildiğim kadarıyla. Bundan sonra Windows'la devam edecek Nokia. Kendi kendine açılıp kapanma olayının sanki telefonun kronik sorunuymuş gibi olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Sanırım bir kişi yaşamış bu sorunu forumda, o da çözmüş. Kasa kalitesi beni oldukça memnun etti. Wildfire S'i mağazada incelerken ekranından sonra beni memnun etmeyen ikinci özelliği kasasıydı. Özellikle metalik bazı kısımları, Samsung'un bazı modellerinde olduğu gibi kötü gözüküyordu. Neyse lafı uzattım :) Eğer 500 liraya kadar bu telefondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir telefon varsa hemen çarpıştıralım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kırıcı olduysam kusura bakmayın. Benim için telefondaki en önemli özellik ekran kalitesi. Bunu vurgulamak istemiştim. Ayrıca neredeyse iki kat daha pahalı bir telefonla kıyaslamak pek mantıklı değil. Bu telefon 400 lira ve bu paraya sağladığı özellikler bence çok iyi. Wildfire S'i 700-800 liralık fiyat aralığındaki LG ve Samsung telefonlardaki özelliklerle kıyaslayınca pek başarılı olmadığını görebilirsiniz. Benim fikrim bu maalesef. Ekran zayıflığı her türlü artısının önüne geçiyor.

Flaşı yok demişsiniz ama bu fiyata satılan telefonlarda genelde olmuyor zaten flaş. Yine bu fiyata satılan telefonlara kıyasla oldukça iyi fotoğraf kalitesi. Symbian işletim sisteminin bu sürümü de artık iyice yerleşti ve zaten bununla da son buluyor bildiğim kadarıyla. Bundan sonra Windows'la devam edecek Nokia. Kendi kendine açılıp kapanma olayının sanki telefonun kronik sorunuymuş gibi olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Sanırım bir kişi yaşamış bu sorunu forumda, o da çözmüş. Kasa kalitesi beni oldukça memnun etti. Wildfire S'i mağazada incelerken ekranından sonra beni memnun etmeyen ikinci özelliği kasasıydı. Özellikle metalik bazı kısımları, Samsung'un bazı modellerinde olduğu gibi kötü gözüküyordu. Neyse lafı uzattım :) Eğer 500 liraya kadar bu telefondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir telefon varsa hemen çarpıştıralım

yok estagfurullah ama bu telefon bana konuşmaya verdiğim parayı saymassam 240 tl ye geldi kardeşim.nasıl olur ya dersen onuda yazayım;ben vadofona genc avantaj tarifesindeydim.Ayda 25 tl faturam geliyordu bu kampanya cıkınca +10 tl farkla 24 ay tahattütle 240 tl ye gelmiş oldu bu kadar basit:)) doğru ben 24 ay boyunca 840 tl ödeyeceğim vadofone ama konuşma paketim içinde 500 dk 5000 sms ne diyim iyiki varsın vadooooofone kurtuldum avea ve nokidan:))kasa kailtesine gelince eğri oturalım 2 telefonu da kullanmış biri olarak bundan sonra olmaz sa olmaz özelliklerden biride GORİLLA GLASS ekrandır yani ekranı ne yapıiştırsamda korusam derdi yok adamlar çizilmez cam koymuşlar ve okadar hassa dokunmatiği varki iphone 4 den hiç bir farkı yok .

• arkadaşlar 2, el 21 ay garantılı c5-03 ü bır arkadaşım 300 tl bıraktı
    sızce nasıl?
    fıyatı uygunmu?

birde ilk defa bu tür bı tlf kullanıcam(alırsam)
    zorluk çekermıyım
    şu an 6300 kullanıyorum

yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

arkadaşlar 2, el 21 ay garantılı c5-03 ü bır arkadaşım 300 tl bıraktı
    sızce nasıl?
    fıyatı uygunmu?

zorluk çekermıyım
    şu an 6300 kullanıyorum

fıyat ıyı alınabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

sızce nasıl?
    fıyatı uygunmu?

zorluk çekermıyım
    şu an 6300 kullanıyorum

fıyat ıyı alınabılır

tamam dier sorularıma yanıt?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

sızce nasıl?
    fıyatı uygunmu?

zorluk çekermıyım
    şu an 6300 kullanıyorum

fıyat ıyı alınabılır

tamam dier sorularıma yanıt?

Symbian zor bir sistem değil alışman uzun sürmez...
  • Ne yaptıysam başaramadım, e-postaları otomatik güncelleyemiyorum. Bütün ayarlar düzgün gibi gözüküyor, 15 dakikada bir posta kutusunu güncellemesi gerekiyor ama olmuyor. Sadece elle güncelleme yapabiliyorum. Sorunsuz POP3 kullanmayı başarabilen var mı, ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum? Başka bir e-posta yazılımı da bulamadım OVI'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimalist83 -- 30 Eylül 2011; 15:01:38 >
  • bayadır yazmak istiyordum...

Güvenlik koruması olan C5-03'ümüze Cfw çıkıyor...

Koruma aşıldı... Ama tam anlamıyla düzgün bir C6 portu hazır değil.

Ev ekranında sorun çıkıyor...

Bu yüzden de Telefon kendini resetliyor..

Pcye geçince tam bir kaynak vereceğim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 30 Eylül 2011; 16:46:21 >
  • C5-03 CFW Kaynak

CFW Kaynağı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 3 Ekim 2011; 17:35:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.