Arkadaşlar ben bugün bu telefonu satın aldım. Gerçekten harika bir telefon. Özellikle kamerası, görüntü kalitesi, film izleme felan harika. Ses kaliteside muazzam. Yani telefon dört dörtlük. Ama benim bir sıkıntım var. Oda güncellemeler. Heryerde duyuyorum adam telefonu aldığı gibi güncelliyo. Telefon normalde yavaşsa güncelleyinde hızlanıyo. Ben güncelliyecektim ama bulamadım. Bu telefona bedava oyun, tema, müzik, programlar ve güncelleme nasıl yapabilirim biri bana anlatabilirmi ya ? bu arada bu telefondan bedava internete girebilirmiyim (youtube,facebook gibi, wifi hariç ? ) Bu telefonu gerçekten güncellemk istiyorum. Ve içine bedava oyun müzik atmak istiyorum ve beleş facebook ve özellikle youtube girmek istiyorum wifi haricinde lütfen yorumsuz bırakmayın beni ayrıca telefonun diğer artı özelliklerinide yazarsanız çok sevinirim
NOT: Artı özellikleri yazmak zorunlu değil
*#0000# ordan güncelleyebilirsin ama yeni güncelleme yok.
Ovi suite ile güncellemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Hocam kusurabakmayın ama 'wifisiz beleş internet' nedemektir ya?? bence bu fikrinizden kurtulun öncelikle. Ayrıyetten yeni güncellemeniz bulunmuyor ve internete girmek için vodafone'nin 8 tl ye limitsiz paketleri var öneririm