Şimdi Ara

Nokia C5-03 Yeni Güncelleme !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
28.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Nokia C5-03 Modeli için yeni güncelleme sunmaktadır yüklemek istiyen arkadaşlar Nokia sitesinden Ulaşa bilirler...

Yükledikten sonra artılarını yazarsanız yüklemekte çekinen arkadaşlarımızda tereddütte kalmasınlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Not: Yeni güncellemede sürüm 12,0,023 olarak gelmiş

içeriği ise: Geliştirilmiş özellikler ve performans.

Güncellenen uygulamalar.

Ve son olarakta daha iyi kararlılıkmış.

Nokia C5-03 Yeni Güncelleme !!!

• ben yukledim haritalar dışında bir farklılık goremedim sahsen
  • büyük ihtimalle laf olsun diye yapılmıştır
  • evet arkadaşlar c5-03 modeline radyo güncellemesi gelmiş yükledim fakat bir değişiklik farkedemedim yuklemiyenler için bilgi olsun istedim. Birde bu son gelen güncellemede farklılık gören arkadaşlarımız görüşleri ni bizlere bildirirlerse bizde bilgilenelim. Şimdiden görüleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKaLL3678 -- 30 Mayıs 2011; 0:28:57 >
  • güncelleştirme yaptım konuşurken ahizeden ses gelmiyo ancak hoparlörden geliyor. yardım edin..!
  • yazılımı yeniden yükledim problem kalmadı. bilginize...
  • Çok acil desteğiniz lazım. İMEİ sorgulamasıyla ialyadan ithal bir c5-03 üm var. Yeni güncellemeyi yükledim ve vodafone kullanıyorum fakat Türkçe desteği gitti ve gelmedi. Eski sürüme nasıl geri dönebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl nokia c5-03 telefonun güncellemesini tekrar yükeleybildin anlatırmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d10juan

nasıl nokia c5-03 telefonun güncellemesini tekrar yükeleybildin anlatırmısın ?

aynı işlemleri yeniden yaptım.
  • Valla telefon menusunden giriyorum ayarlar felan filan cihacı güncelle dyom yeni güncelleme yok dipo nasıl yaptığını biz yazsan vaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: d10juan

Valla telefon menusunden giriyorum ayarlar felan filan cihacı güncelle dyom yeni güncelleme yok dipo nasıl yaptığını biz yazsan vaya :D

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/cihaz-yazilimi-guncellemesi
  • Daha yeni bir sürüm geldi diye bir mesaj aldık bugün kurmadık ama bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.