Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

arkadaslar belle den sonra telefon kafayı yedı ..sarjı geceden sabah cıkmıyor ..ben bu forumda gecmısde 2.5 gun gıden sarjım oldugunu yazıyorudum .. ne olduda bırden bıre bole oldu ..2 kere yazılım attım belkı yazılımdandır dıye ...konu hakkında ypılacak bırsey varmı ? bılgısı olan yazarsa sevınırım .. benım gordugum kadarıyla fızıksel bır arıza problem yok telefonda .. zaten sık sık kullanmıyorum bıle...

malesef bende de aynı sorun var..belle ile şarj kısaldı epeyce. 1 günü zor tamamlıyor cihaz..

bugun tekrar yazılım attım sarjı az once doldurdum yıne .. bakalım ne olacak ..sarj bıtme sesı fare gıbı cıykcıyk kulagıma geldıkce alıp duvardan duvara vurasım gelıyor ..

bugun farklı bır forumda yazmıslar onu kapat bunu kapat sıyah fon koy ..adamlara dıyorum kı 1 ay once anna da alayı acıkken 1.5 -2 gun gıdıyordu .. belle yukledım sımdı sabah cıkmıyor dıyorum ..bana halaa arkada calısan programlardan bahsedıyorlar ..

ben anlamadım kı bır tek bendemı olduda konuya bu kadar fransız kaldılar..

mesela bugun yazılım attıkdan sonra belkı bır ıkı saat kurcaladım hıc problem yok sarjda ..daha once belleyı 2 kere kurdum yıne aynı durum dıkkatımı cektı .. ama sankı beklerken telefon beton zemıne koydugun topun havası ıner ya o mısal sarj buhar oluyor .. nasıl ısdır anlamadım

kucuk kardesım gozumun ıcıne bakıyor kedının cıgerı kolladıgı gıbı .. abımın sabrı tassada bana verse telefonu dıye .. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 10 Mart 2012; 22:58:40 >

• Ovi storede türk ulusal tv kanallarını izleyebileceğimiz bir program varmı ?
  • merhaba beyler sizce Nokia C6-01 mi yoksa Nokia C7 mi alayım ?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: p8p67b3

merhaba beyler sizce Nokia C6-01 mi yoksa Nokia C7 mi alayım ?
    şimdiden teşekkürler

C6-01 alırken ben de iki cihaz arasında kalmıştım C6-01 tercih ettim.C7'nin C6-01'den tek artısı 8 GB dahili hafızası ve boyutlarının biraz daha büyük olması diye biliyorum.Onun dışında işlemci kamera vs. her şeyleri aynı.Aralarında 150 tl fark vardı 8 Gb lik hafıza kartım vardı zaten niye 150 tl fazla para vereyim ki.

Ama şunu söyleyim fiyat farkı fazla olmasaydı C7 yi sırf ekranı büyük diye tercih ederdim C6-01'in ekranı bazen küçük gelebiliyor bana :)
  • Ovi storede türk ulusal tv kanallarını izleyebileceğimiz bir program varmı ?
  • İlk zamanlarda battery info %93-94, 930-940 mah gösteriyordu. 3 seferdir kapanana dek şarja koymadım. Kapalı bi şekilde tam doldurdum. %100, 971 mah gösterdi en son. En az da min.3 gün çok rahat gidiyor. Yeterince müzik dinliyip konuşuyorumda. Batarya konusunda bence yeterli.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar belle den sonra telefon kafayı yedı ..sarjı geceden sabah cıkmıyor ..ben bu forumda gecmısde 2.5 gun gıden sarjım oldugunu yazıyorudum .. ne olduda bırden bıre bole oldu ..2 kere yazılım attım belkı yazılımdandır dıye ...konu hakkında ypılacak bırsey varmı ? bılgısı olan yazarsa sevınırım .. benım gordugum kadarıyla fızıksel bır arıza problem yok telefonda .. zaten sık sık kullanmıyorum bıle...

malesef bende de aynı sorun var..belle ile şarj kısaldı epeyce. 1 günü zor tamamlıyor cihaz..

bugun tekrar yazılım attım sarjı az once doldurdum yıne .. bakalım ne olacak ..sarj bıtme sesı fare gıbı cıykcıyk kulagıma geldıkce alıp duvardan duvara vurasım gelıyor ..

bugun farklı bır forumda yazmıslar onu kapat bunu kapat sıyah fon koy ..adamlara dıyorum kı 1 ay once anna da alayı acıkken 1.5 -2 gun gıdıyordu .. belle yukledım sımdı sabah cıkmıyor dıyorum ..bana halaa arkada calısan programlardan bahsedıyorlar ..

mesela bugun yazılım attıkdan sonra belkı bır ıkı saat kurcaladım hıc problem yok sarjda ..daha once belleyı 2 kere kurdum yıne aynı durum dıkkatımı cektı .. ama sankı beklerken telefon beton zemıne koydugun topun havası ıner ya o mısal sarj buhar oluyor .. nasıl ısdır anlamadım

kucuk kardesım gozumun ıcıne bakıyor kedının cıgerı kolladıgı gıbı .. abımın sabrı tassada bana verse telefonu dıye .. ..

Bende şarj annada da 1 gün gidiyordu belledede aynı. Ama benim telefon elimden düşmez telefonla yatar telefonla kalkarım hani şu msj manyakları olurya ben onlardanım işte :D

Telefonu genelde hep yarım şarz ederdim şarzı bitmeden şarza takardım. Geçenlerde telefon öldü şarzı 5 saat bile gitmiyordu. Forumda birisi şarzla ilgili bişeyler yazmış onu gördüm. Telefonun şarzını üç beş kere tam boşalttım ve tam doldurdum allaha şükür düzeldi gene 1 gün idare ediyor beni :)

Sizi daha çok idare eder heralde

• arkadasalar telefonu saga sola cevirerek oynanan oyunun(raging thunder) in c6 01 e uyumlusu olan varmı ?
    elinde olan varsa paylasabilirmi acabA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

arkadasalar telefonu saga sola cevirerek oynanan oyunun(raging thunder) in c6 01 e uyumlusu olan varmı ?
    elinde olan varsa paylasabilirmi acabA?

var arkadaşım ben oynuyorum "m-a-x-i-c-e-p" ten indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 11 Mart 2012; 21:12:32 >
  • NFS Shift'i tavsiye ederim. Çok keyifli oynanışı var. Menüsü de bilgisayar gibi. Ben şimdiye kadar yüklediğim araba yarışları içerisinde en çok onu beğendim.
  • link verebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

quote:

quote:

quote:

Bende şarj annada da 1 gün gidiyordu belledede aynı. Ama benim telefon elimden düşmez telefonla yatar telefonla kalkarım hani şu msj manyakları olurya ben onlardanım işte :D

Telefonu genelde hep yarım şarz ederdim şarzı bitmeden şarza takardım. Geçenlerde telefon öldü şarzı 5 saat bile gitmiyordu. Forumda birisi şarzla ilgili bişeyler yazmış onu gördüm. Telefonun şarzını üç beş kere tam boşalttım ve tam doldurdum allaha şükür düzeldi gene 1 gün idare ediyor beni :)

Sizi daha çok idare eder heralde

valla duzeldı gıbı .. cumartesınden berı bır sıkıntı yok .. yazılım attıkdan sonra guncelleme su bu vs ..ne varsa kurdum .. gereksız bır kac parca bısı sıldım.. sımdılık yıne eskısı gıbı cumartesı aksam sarj ettım sımdı bır dılım duruyor daha ..aksama kadar goturur.. boyle olsun canımı yesın

• Önerdiğiniz güzel oyunlar varmı telefon için. Zaten birkaç tane belli hd oyunlar var onların dışında oyun bulamadım çok az oyun var. Nie böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay91 -- 12 Mart 2012; 15:53:13 >
  • Arkadaşlar telefonumu ilk aldığım zaman yanlışlıkla 16 saat şarjda bıraktım. Sürüm olarak Belle geldi üzerinde fakat şuan şarj problemim var şarj 1 gün zar zor gidiyor acaba ne yapabilirim bu konuda? Bazı arkadaşlar tekrar yazılım yüklemişler sizce bu bir çözüm mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar telefonumu ilk aldığım zaman yanlışlıkla 16 saat şarjda bıraktım. Sürüm olarak Belle geldi üzerinde fakat şuan şarj problemim var şarj 1 gün zar zor gidiyor acaba ne yapabilirim bu konuda? Bazı arkadaşlar tekrar yazılım yüklemişler sizce bu bir çözüm mü?

istersen 20 saat şarzda bırak şarz dolduktan sonra dolu uyarısı verir ve öylece bekler telefon bunun bi zararı yokki. Ben geceden şarza takıyorum sabah alıyorum. Şarz doldumu dolmadımı die başında beklicek deilizya

Arka planda çalışan uygulamalar varmı (widget filan varsa kaldır) bunları kontrol et. Mobil veriyi kapat istersen sadece kullanıcağın zaman açarsın. Güç tasarruf moduna alırsan daha uzun süre gider şarzın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay91 -- 12 Mart 2012; 16:01:59 >

• Mobil veri şuan kapalı widget filan da yok vallahi.. Güç tasarrufuna bile alsam az gidiyor şarj..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Mobil veri şuan kapalı widget filan da yok vallahi.. Güç tasarrufuna bile alsam az gidiyor şarj..

şarjını tam bitir oyle sarj etmeyi dene
    bende ilk sarj bitmeden sarj ediyodum az gidiyodu sarj
    simdi ise 3 gun gidio
  • bide arkadaslar su raging thunder ve dier güzel oyunları icin link verebilirmisni acaba?
  • NFS shift
    http://cepstil.com/nokia-n8-icin-symbian3-hd-need-for-speed-shift-araba-yaris-oyunu-2/

Symbian 3 GT Racing Motor Academy 3D Araba Yarış Oyunu 156 mb

http://cepstil.com/nokia-c7-ve-n8-icin-symbian-3-gt-racing-motor-academy-3d-araba-yaris-oyunu/

Bide asphalt 6 hd öneririm belle için düzenlenmiş hali var bende artık oyundan atmıyor.

• merhaba arkadslr pc ınt bagla kullanan varmı ben denedm masaustnde bı turlu baglayamadm nası olack bu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.