Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRsX11

merhaba arkadslr pc ınt bagla kullanan varmı ben denedm masaustnde bı turlu baglayamadm nası olack bu acaba?

Sanırım bilgisayardan telefonu kullanarak internete girmek istiyorsunuz. Çok basit aslında. USB kablosuyla bilgisayara bağlayıp Nokia suiti açınca anamenüde sol yukarıda "telefondan internete bağlan" diye bir tek link var ona tıklıyorsunuz. Tek tıklamayla bağlanıyor ve sağ alt da bildirim alanında bağlantının maksimum kbpsni gösteren bir yazı çıkıyor ve bağlanmış oluyorsunuz. Ben laptoptan çok girdim. Çok büyük kolaylık. Genelde ofis, sosyal ağ ve msn için kullananların çok rahat işini görür.)
  • arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var acil çözüm arıyorum
    telefon fotoğraf veya video modunda konum olarak yan tutuşta sorun yok ama dik duruş vaziyetine getirince ekran görüntüsü de dik konuma gelmiyor daha önce gelir miydi hatırlayamıyorum bir ayarı var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surveyorboy

arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var acil çözüm arıyorum
    telefon fotoğraf veya video modunda konum olarak yan tutuşta sorun yok ama dik duruş vaziyetine getirince ekran görüntüsü de dik konuma gelmiyor daha önce gelir miydi hatırlayamıyorum bir ayarı var mı yardımcı olursanız sevinirim.

bildigim kadarıyla dik konuma getirsen bile yatay konumda kalıo deişmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

merhaba arkadslr pc ınt bagla kullanan varmı ben denedm masaustnde bı turlu baglayamadm nası olack bu acaba?

Sanırım bilgisayardan telefonu kullanarak internete girmek istiyorsunuz. Çok basit aslında. USB kablosuyla bilgisayara bağlayıp Nokia suiti açınca anamenüde sol yukarıda "telefondan internete bağlan" diye bir tek link var ona tıklıyorsunuz. Tek tıklamayla bağlanıyor ve sağ alt da bildirim alanında bağlantının maksimum kbpsni gösteren bir yazı çıkıyor ve bağlanmış oluyorsunuz. Ben laptoptan çok girdim. Çok büyük kolaylık. Genelde ofis, sosyal ağ ve msn için kullananların çok rahat işini görür.)

onu denedim ama cihan hazırlanıyor dio ama baglanmıo
    su vadafone nun 5 nisan a kadar olan netti var suan tlf dan nete girilio ama bilgisayarı baglamıo
    telfondan modu pc int bağla seciyorum sonra kendiliginden Nokia suite oluyo :S anlamadım gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: surveyorboy

arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var acil çözüm arıyorum

bildigim kadarıyla dik konuma getirsen bile yatay konumda kalıo deişmiyor

arkadaşlar bu konuda başka fikri olan var mı?
  • arkadaslar magzadan ındırdıgım sınemalar programında fragmanları acıyorum telefon bu vıdeoyu desteklemıyor dıyıp acmıyor .. daha once boyle bısı yoktu .. vıdeoları acıyordu telefon .. ayrıca yotubda falan rahat rahat ızleyeblyıorum aynı sorunla karsılasan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

arkadaslar magzadan ındırdıgım sınemalar programında fragmanları acıyorum telefon bu vıdeoyu desteklemıyor dıyıp acmıyor .. daha once boyle bısı yoktu .. vıdeoları acıyordu telefon .. ayrıca yotubda falan rahat rahat ızleyeblyıorum aynı sorunla karsılasan varmı ?

Hiç öyle bi sorun yaşamadım java ile ilgili bi sorun olabilir belki dicem ama Youtube de izleyebiliosan sorun yoktur. Belki sinemalar programında ki fragmanların formatı farklıdır telefonun desteklemediği bi format türü olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

quote:

arkadaslar magzadan ındırdıgım sınemalar programında fragmanları acıyorum telefon bu vıdeoyu desteklemıyor dıyıp acmıyor .. daha once boyle bısı yoktu .. vıdeoları acıyordu telefon .. ayrıca yotubda falan rahat rahat ızleyeblyıorum aynı sorunla karsılasan varmı ?

Hiç öyle bi sorun yaşamadım java ile ilgili bi sorun olabilir belki dicem ama Youtube de izleyebiliosan sorun yoktur. Belki sinemalar programında ki fragmanların formatı farklıdır telefonun desteklemediği bi format türü olabilir.

anladım ..zaten anna yuklu ıkne sorun yoktu ızleyebılıyordum ..belleden sonra oldu .. gecen gune kadar sarj la ugrasdım durdum sonunda cozuldu sorun ..sımdı de bu cektı dıkkatımı .. ılgınc bende anlam veremedım ...neyse sılıp magzadan tekrar kurayım belkı duzelır .. tskurler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 15 Mart 2012; 13:02:19 >

• Bende de CNN uygulamasının canlı izleme seçeneği çalışmazken, Kral TV'nin uygulamasını indirdim çok iyi çalışıyor görünütü ve ses çok net. Bence uygulamadan kaynaklanan bir durum olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

quote:

quote:

anladım ..zaten anna yuklu ıkne sorun yoktu ızleyebılıyordum ..belleden sonra oldu .. gecen gune kadar sarj la ugrasdım durdum sonunda cozuldu sorun ..sımdı de bu cektı dıkkatımı .. ılgınc bende anlam veremedım ...neyse sılıp magzadan tekrar kurayım belkı duzelır .. tskurler ..

hiç silme dostum bellede flv problemi var bu forumda konuşulmamış ama diğer bütün forumlar bu konuyla çalkalanıyor çok sıkıntı yaşayan var future pack ile düzeltilmesi bekleniyor belleye bi güncelleme daha gelecek

eyvallah ustat .. genel bır durum demek ..tskler ılgın ıcın ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hiç silme dostum bellede flv problemi var bu forumda konuşulmamış ama diğer bütün forumlar bu konuyla çalkalanıyor çok sıkıntı yaşayan var future pack ile düzeltilmesi bekleniyor belleye bi güncelleme daha gelecek

tam aynı şeyi söylemek için konuya girdim. Demek ki sorun genelmiş. Peki resmi açıklama varmı yeni pack için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 15 Mart 2012; 23:38:06 >

• Arkadaşlar benim sorunum telefonun yanından tuş kilidini kilitlemek için aşşağıya çektğimde kilitlenip açılıyor bi yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tam aynı şeyi söylemek için konuya girdim. Demek ki sorun genelmiş. Peki resmi açıklama varmı yeni pack için ?

Alıntıları Göster
    ]

şuan sadece yeni güncellemenin 2. nesil symbian ^ 3 Lere gelecegi söyleniyor ( 603, 700, 701 [ 603'te kesin degil ] ) yapılan açıklamada 2. nesiller için gelecek 1 ghz cihazlar 1.3 olacak bi de bi iki tane yenilik galeri widgeti biraz daha geliştirilmiş fotograf düzenleyici vs vs.. bizim cihazlar içinde çalışmalar yapıldığını altına not düşmüş ancak bizim işlemcilerde bi değişiklik olmayacak

• hangi çözünürlükde duvar kağıdı kullanıyorsunuz.
    ben ekrana sığdırmak için ayarlama yapınca görüntü kalitesi düşüyor.
  • selam arkadaşlar ben c6-01 nokia sattım 400 tl 720tl Samsung S8600 Wave 3 720/12 axsess aldım 3 gunluk faturalı buldum artık nokıa elvada sımdı sıra badada :D sadece ekranı yeter 4'' süper amoled ve ınternet uçuyor saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

selam arkadaşlar ben c6-01 nokia sattım 400 tl 720tl Samsung S8600 Wave 3 720/12 axsess aldım 3 gunluk faturalı buldum artık nokıa elvada sımdı sıra badada :D sadece ekranı yeter 4'' süper amoled ve ınternet uçuyor saygılarımla

tamamda biz gidip samsung forumunda ''c6-01 aldım, internet süper'' falan diyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 18 Mart 2012; 14:16:44 >
  • istersen soyleye bılırsın hız olduugnu ama kımse ınanmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetolmez

istersen soyleye bılırsın hız olduugnu ama kımse ınanmaz :D

iyide napalım ?
  • Arkadaşlar telefonu hacklesek garanti dışı kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar telefonu hacklesek garanti dışı kalır mı?

kalmaz arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.